• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı röfle yaptırdım hiç yakışmadı bakıp fikrinizi söylermisiniz lütfen :(

Aynı durumdayız.
Benim de 2 yaşında bir kızım var günde 9 saat çalışıyorum ve evin bütün sorumluluğu da bende.
Benimde surat ifademde sizden geri kalır yanım yok.
Bazen kendimizi doğa üstü güçleri olan varlıklar zannediyoruz herhalde ki her işe yetişme her şeyi mükemmel yapabilme çabamız var.
En son ne zaman dinlendim, ne zaman deliksiz uyudum yada ne zaman rahat rahat banyo yaptım hatırlamıyorum.

Hakaten birebir aynıyız :)
Babam bana kızım sen nasıl bişeysin nasıl dayanıyorsun bu tempoya diye soruyor.
işte yüz ifademden de belli oldugu üzere malesef çöktüm :(

Selam ben kuaförüm.ben bir kuaför olarak begendim cnm sacini.ama tenin solgun oldugu icin makyajina biraz daha fazla yogunluk vermen gerekiyo.bence sen dogumgununde rezil degil vezir olursun bu sacla.:46:üzme kendini bosuna.:nazar:

Canımsın ya çok saol. Hazır bir kuaför bulmuşken sorayım.
Tek renk yapmak istesem saçımı hangi ton gider bana ve saçım yanarmı? bilgiler benim için önemli teşekkürler şimdiden.

bence cok yakısmıs makyajla dahada cok şahane olucaksınız emin olun

Teşekkür ederim. makyaj yaparsam biraz daha iyi hissedicem kendimi heralde. biraz kullanıyım sonra tek renge dönerim.

Güle güle kullanın :31:

Saç renginiz yüzünüze en uygun renk bence
biraz gülümseme ,hafif makyaj ,alıcı bakışlar işlem tamam :9:

Mutlu kalın :17:

Bence sana karamel tonları cuk oturur.:3:ama açik karamel deil.koyu karamel yap sacini.cokta koyu olmasn.şuanda bu saci birsure kullan ama.sonucta yakismis cnm.daha sonra dönersin farklı tonlara.:49:saclarinda boyayla asla yanmaz.milletin abartmasina bakma sen.oryal yipratir sacimama boya yapipta sac bakimi sürekli yapan biriysen sıkıntı olmaz.:20:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olamaya çalıştıgınız için.
Dün gittim kuaföre içime sinmediğini söyledim. Oda küllü kahve bir renk attı saçım koyulaştı. Zemin sarı oldugu için 10 güne akar farklı bir ton olur begenirsen kullan begenmezsen gel tekrar boyayalım dedi. Şuan biraz daha koyu saçım :)

Arkadaşlar akşam saçımı röfle yaptırdım. Saç rengi güzel ama yüzüme gitmedi çok açık oldu içime sinmedi.
Kuaför tepkilere bak begenmezlerse koyulaştırmak benim elimde dedi.
Sizin yorumunuz nedir benim hiç içime sinmedi. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba :( çok üzgünüm.
Pazar günüde oğlumun dogum günü var ya rezil olucam.Eki Görüntüle 955784

bence tenine cok yakismis hic elleme derim :nazar:eger boyatirsan istedigin rengi hemen tutturamazsin bir kac kez boyatman gerekir buda sacina zarar

Arkadaşlar akşam saçımı röfle yaptırdım. Saç rengi güzel ama yüzüme gitmedi çok açık oldu içime sinmedi.
Sizin yorumunuz nedir benim hiç içime sinmedi. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba :( çok üzgünüm.

Göz makyajınızı biraz düzgün yaparsanız hallolur gelecek kuaför randevunuza kadar. Üzülmeyin...
Göz altlarınızı aydınlatın biraz rimelle kirpikleri belirginleştirin.
Röfle ve sarı saç yüze makyajsız hafifte olsa yapmadan göstermez.
Bir de şekillendiricilerle biraz daha canlı ve hoş olabilirsiniz.
Bu kadar üzülecek durum yok .

renk güzel fakat solgun gözüküyorsunuz ve saçlarınızın kesiminde mi kaynaklı bilmiyorum ama hacimsiz gözüküyor. allık,bronzer vb kullanırsanız içinize daha çok siner bence :16:sevgiler

Bence sari saci seven her kadin hayatinda bir kez denemeli ve kullanmali, size yakismis, en bomba sarisinlar bile makyajsiz boyle gorunuyolar zaten, ben daha beter. Sari sacin avantaji; bir goz makyaji yaparsin birde hafif allik, inanilmaz guzel durur, ve bol bol rimel rimel rimel.. Makyaj yaptikca en yakisan formunu bulursunuz zaten cok begendim, hatta dogal durmus diyebilirim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence de gayet hos olmus makyaj ile birbirini tamamlar ama sanki daha acık olsaymıs daha iyi olabilirmis cunku alttaki kahverengiler baya belirgin oldugu icin yuzunuzu solgun gostermis ama hicte bet durmuyor ne dibi gelmis kara kaşlılar görüyoruz bikaç yıkamadada oturur canım sıkma bence canını ilerde düzeltme imkanında var

Back