• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı röfle yaptırdım hiç yakışmadı bakıp fikrinizi söylermisiniz lütfen :(

röfle makyajsız neredeyse kimseye gitmez ..

bence eyeliner bol rimel ve şeftali/pembe tonlarında allıkla çok hoş gözükeceksiniz , ayrıca ara ara değişiklik güzeldir :)

eşiniz begendi mi yorumu ne oldu ?

röfle makyajsız neredeyse kimseye gitmez ..

bence eyeliner bol rimel ve şeftali/pembe tonlarında allıkla çok hoş gözükeceksiniz , ayrıca ara ara değişiklik güzeldir :)

eşiniz begendi mi yorumu ne oldu ?

oda makyajsız gördügü için yüzün solgun duruyo dedi. En çok morelimi bozanda yaşımdan büyük görünmem :(

Saçta problem yok da sarı saçı böyle makyajsız kullanamazsınız yani kullanırsanız da böyle solgun gösterir :31:

dipnot: ama sarı yaşınızdan büyük gösterir, genel bir gerçek bu :1: beni 30 yaşında sanıyorlardı 20-21 ken :1:

Son düzenleme:
Saçta problem yok da sarı saçı böyle makyajsız kullanamazsınız yani kullanırsanız da böyle solgun gösterir :31:

dipnot: ama sarı yaşınızdan büyük gösterir, genel bir gerçek bu :1: beni 30 yaşında sanıyorlardı 20-21 ken :1:

o zaman benim acilen tek renge dönmem lazım.

Arkadaşım senin içine sinmediyse zaten kimsenin ne düşündüğü önemli değil. Herkes çok beğense de asıl senin aynaya bakınca mutlu olman lazım.

Ben çok saçtan boyadan anlamam, ama hani söyle açık kahverengi yapıyorlar, içine ton ton sarılar atıyorlar da, sanki güneşten açılmış gibi gözüküyor, size yakışır galiba. Bilmiyorum anlatabildim mi :52:

Son düzenleme:
Sacınızın röflesi de ,kesimi de güzel bence kuaförünüzde bir sorun yok .
Ama siz çok soluk duruyorsunuz .
Röfle sizi yaşınızdan büyük göstermiş .
Ya makyaj yapmalısınız ya da saçlarınızı çikolata kahvesi gibi sıcak bir renge boyatın derim .
Bu benim fikrim tabi önemli olan sizin beğenmeniz .

Doğal saç tonları insanı daha enerjik ve genç gösteriyor.
Tatlı kahve tonları özellikler tavsiye ederim.
Rengini koyul ştırabikir biraz sürekli makyaj yapmam derseniz.
Ama röfle solgun gösterir teni , allık, kalem falan şart bence.

kaç doğumlusunuz ? bence dediğim gibi bi makyajla karşıla bakalım o zaman nasıl bitepki verecek ?
ayrıca kardeşine annene yakın arkadaslarına vs gösterdin mi ? arkadaşların dediği gibi sarı saç herkese gitmez açık tenli olmak lazım ee sen de açık tenlisin bence biraz olumlu düşünün :) çoğu yorum yakıstıgı yönünde sadece makyaj yok

Malesef bende öyle düşünüyorum. Koyu renkmi yapsam acaba üstüne :(

Bence koyu renk at cok koyuda dgl cunku ten rengin beyaz bu renk
vy bu bu disinda her koyu rengide tasiyabilirr.yani siyah kahve yaptiravilirsin ama cok cig koyular var onlardan dgl..bu arada bu kuaforler cok yeteneksiz yaavv banada ayni bole renk yapmislardi kendim evde boyamistim gidip bi kutu boya alip nerde o kuaforleer

Arkadaşlar akşam saçımı röfle yaptırdım. Saç rengi güzel ama yüzüme gitmedi çok açık oldu içime sinmedi.
Kuaför tepkilere bak begenmezlerse koyulaştırmak benim elimde dedi.
Sizin yorumunuz nedir benim hiç içime sinmedi. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba :( çok üzgünüm.
Pazar günüde oğlumun dogum günü var ya rezil olucam.Eki Görüntüle 955784

sarı saç düzenli makyaj isteyen bi saçtır, hele ki beyaz tenli isen ki öylesin şıkır şıkır süslenirim diyosan bence güzel ama bu şekilde çok soluk görünüyosun canım

Artık röfle demode oldu.Tek renk boyatıp katlara balyaj attırsaydınız keşke...

Makyaj isteyen bir saç yaptırdığınız için, şuanda fotoğrafta makyajsız olmanızdan dolayı bana soluk geldiniz. Ama makyaj yaptığınızda güzel olacaktır bence :)

kaç doğumlusunuz ? bence dediğim gibi bi makyajla karşıla bakalım o zaman nasıl bitepki verecek ?
ayrıca kardeşine annene yakın arkadaslarına vs gösterdin mi ? arkadaşların dediği gibi sarı saç herkese gitmez açık tenli olmak lazım ee sen de açık tenlisin bence biraz olumlu düşünün :) çoğu yorum yakıstıgı yönünde sadece makyaj yok

85 doğumluyum tatlım. Düşüncelerin içinde teşekkür ederim.

röflenin tonlamaları gayet güzel duruyor
fakat beyaz tenli olanlar , rimel allık ruj üçlüsünü kullanmadığında biraz soluk gösterebiliyor
:9:
benden size tavsiye alnınız geniş kahkül kestirseniz çok hoş durur
:49:

Bu kadar yıllık boya ve röfle maceralarımdan çıkardığım sonuç : Boyar boyamaz karar verme.Birkaç yıkama sonra renk oturur.
Ayrıca ilk röfle her zaman hayalkırıklığıdır çünkü kafamızdaki sarı saçlarla alakası olmaz.
Üstüste yaptırdıkça hem gözün alışır hem de renk kendini bulur.

Şu fotoda dudağında bir ruj bile olsa çok çok farklı görünürdün.

Bir de çevrene beğenmez ifadeyle sorarsan evet yakışmamış diyen çok olur:)
Hiç sormadığın insanlar gelip ne güzel olmuş diyebilirler.

Bu arada çoğu kişi, röfle beyaz tenlilere gidiyor der ama bence sarı alt tonlu tenlere gidiyor röfle. Şahsen ben baya açık beyaz tenliyim ama röfle gitmiyor bana.
Yani teni sarıya çalan kişilere röfle çok yakışıyor :)

Hakaten yorgun bir anneyim.
2 yaşında afacan bir oğlum var. Ayrıca çalışıyorum. Ayrıca da evde çalışıyorum.
bu tempoda yorulmamak mümkün değil :(

Aynı durumdayız.
Benim de 2 yaşında bir kızım var günde 9 saat çalışıyorum ve evin bütün sorumluluğu da bende.
Benimde surat ifademde sizden geri kalır yanım yok.
Bazen kendimizi doğa üstü güçleri olan varlıklar zannediyoruz herhalde ki her işe yetişme her şeyi mükemmel yapabilme çabamız var.
En son ne zaman dinlendim, ne zaman deliksiz uyudum yada ne zaman rahat rahat banyo yaptım hatırlamıyorum.

Selam ben kuaförüm.ben bir kuaför olarak begendim cnm sacini.ama tenin solgun oldugu icin makyajina biraz daha fazla yogunluk vermen gerekiyo.bence sen dogumgununde rezil degil vezir olursun bu sacla.:46:üzme kendini bosuna.:nazar:

Back