• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı röfle yaptırdım hiç yakışmadı bakıp fikrinizi söylermisiniz lütfen :(

Arkadaşlar akşam saçımı röfle yaptırdım. Saç rengi güzel ama yüzüme gitmedi çok açık oldu içime sinmedi.
Kuaför tepkilere bak begenmezlerse koyulaştırmak benim elimde dedi.
Sizin yorumunuz nedir benim hiç içime sinmedi. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba :( çok üzgünüm.
Pazar günüde oğlumun dogum günü var ya rezil olucam.Eki Görüntüle 955784

gerçekten güzel olmuş yakismista yalniz yüzünüz solgun kalmis biraz allikla rujla halledersiniz
bir de saçınızı biraz hacimli bi modelle deneyin yoksa rengi gercekten hos

Aslında bizim beğenmemiz değil sizin beğenmeniz ve içinize sinmesi önemli.
Hafif bir makyajla solgun görüntüyü yok edebilirsiniz.
Onun dışın da güzel bir röfle yapmış kuaförünüz.

Gelen tepkilerden dolayı begenmemiştim bende ama burda çoğunlu yakıştıgını söyledi mutlu oldum valla.

makyajla tamamlarsanız sorun olmaz. hiç denediniz mi bilmiyorum ama naçizane düşüncem, beyaz tenli renkli gözlüsünüz, siyah saçı hayal ettim de gözlerinizin rengini çok güzel ortaya çıkarır:93: ben beyaz ten-koyu saç-renkli göz kombinasyonunu her zaman çok çekici buluyorum:16:

Hiç denemedim. hep röfle yaptırırım. Kendi saç rengimde açık oldugundan yakıştıgını söylerler ama bu kadar açık kullanmadım hiç.
Kahverengi yaptırmıştım bir kez yakışmıştı. Siyah yakışmaz diye düşündüm bir an.

bence röflede sorun yok ama yaşınızı çok büyük göstermiş açık tenli olduğunu için. bence doğal ve daha koyu renkler deneyin.

Hiç denemedim. hep röfle yaptırırım. Kendi saç rengimde açık oldugundan yakıştıgını söylerler ama bu kadar açık kullanmadım hiç.
Kahverengi yaptırmıştım bir kez yakışmıştı. Siyah yakışmaz diye düşündüm bir an.

çok da güzel yakışır. şöyle bir örnek buldum

$beyaz-ten-siyah-sac-yesil-goz-9.jpg

Röfleye lafım yok ama,
1-Yüzünüz hasta gibi
2-30 Yaşındayım demişsiniz ama sizi olduğunuzdan büyük göstermiş.

Eşinizde beğenmemiş üstelik, bir de evet dışarı da makyajla falan idare edilebilir ama evde sürekli bir soluk yüzle dolaşmak sanırım pek hoş olmayacak.

Ay aglıcam mutluluktan bu kadar güzel tepkiler beklemiyordum açıkcası. Çok üzülüyordum.

canım sen biraz abartmışın sanırım ya
yoksa cidden kötü değil
hatta ben röfleyi çok seviyorum kullanışlı ve olgun .........

Ben bu tarz röfleyi çok beğendiğimi söyleyemem, biraz özensiz geldi bana.
Ve sizi olduğunuzdan yaşlı göstermiş.
Bence hemen değiştirmeyin, biraz kullanın ama kullandığınız sürede makjajınıza özen göstermeniz gerek.
Biraz mereğınızı alın, 2. kez dip yaptırmazsınız.
Ben 6 yıl kullandım röfle hemde yaşım daha 23 son 1 senedir kumralım.
Baya sapsarı platindi benim ve çok iddialıydı. Ara ara hala özlüyorum ama okadar uzun süre kullandım ki uzun bi süre daha dönmeyi düşünmüyorum.

Ben bu tarz röfleyi çok beğendiğimi söyleyemem, biraz özensiz geldi bana.
Ve sizi olduğunuzdan yaşlı göstermiş.
Bence hemen değiştirmeyin, biraz kullanın ama kullandığınız sürede makjajınıza özen göstermeniz gerek.
Biraz mereğınızı alın, 2. kez dip yaptırmazsınız.
Ben 6 yıl kullandım röfle hemde yaşım daha 23 son 1 senedir kumralım.
Baya sapsarı platindi benim ve çok iddialıydı. Ara ara hala özlüyorum ama okadar uzun süre kullandım ki uzun bi süre daha dönmeyi düşünmüyorum.

hevesimi almam değil sorun hemen değiştirirsem saçım yanar diye korkuyorum :(

Arkadaşlar akşam saçımı röfle yaptırdım. Saç rengi güzel ama yüzüme gitmedi çok açık oldu içime sinmedi.
Kuaför tepkilere bak begenmezlerse koyulaştırmak benim elimde dedi.
Sizin yorumunuz nedir benim hiç içime sinmedi. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba :( çok üzgünüm.
Pazar günüde oğlumun dogum günü var ya rezil olucam.Eki Görüntüle 955784

Bu tonlar genellikle makyaj ister. Şuan yüzünüz çok soluk görünüyor ama belirgin bir makyaj ile çok hoş olabilir.

hevesimi almam değil sorun hemen değiştirirsem saçım yanar diye korkuyorum :(

Hemen değiştirmenizi gerektirecek kadar kötü değil bence.

Etrafınızdaki insanların yorumlarınada bakmayın lütfen, dedim ya ben 6 sene röfle kullandığım 4-5 ayda bir dip yaptırırdım her dip yaptırışımda yadırgarlardı, sonra gözleri alışırdı.

Bence dert etmeyin, kullanın.

aynı şeyi bende yaşamıştım.. ve kuaförüm hemen cila atmıştı koyulaşmıştı biraz bi süre sonra değiştirmiştik.. yüzünüzü solgun göstermesi kötü olmuş yoksa öyle eğreti bir duruşu yok ..
yüzün beyaz kaşların falan açık renk bide saçın açık olunca gözüne batmıştır.. makyajla biraz renklendir yüzünü ama bi süre sonra rengini biraz koyulaştırsan iyi olabilir..

Daha yeni yaptırmışsınız ilk yaptırıldığında çiğ durur röfle ama bir kaç yıkama sonrasında oturur güzel duruyor bence sıkıntı etmeyin:34:

Yorgun bir anne görüyorum.
Bence yüzünüze biraz yoğunlaşmanız lazım. Birde cila attırarak biraz koyulaştırabilirsiniz.
Bu arada herkesin bildiği gibi maalesef açık renk saç olduğundan yaşlı gösterir.
İsterseniz röfleyi koyulaştırmak yerine parlak kahveli aralarda bakır balyajları olan bir saç deneyin.
Saçınız bir kaç gün dinlendikten sonra değişiklik yapabilirsiniz, bir sorun olacağını sanmam.
Yalnız kuaförünüzün kaliteli malzeme ve doğru uygulama yaptığından emin olun.

ben beğendim, sarı saç severim, her zman makyaj ister size has bişey değil zatn bikaç yıkamaya oturur gözünüz alışır:)

bende begendim gayet guzel.makyaj sart ama yorgun gorunuyosunuz boyle.sari sac makyajsiz olmuyo.

röfle olunca yüz muhakkak bakım makyaj istiyor. sizin eksiğiniz makyaj bence. yoksa böyle çok silik ve soluk durur cildiniz.
böyle sizi olduğunuzdan yaşlı göstermiş. daha canlı görünmeye ihtiyacınız var daha sıcak renklere.

Son düzenleme:
Yorgun bir anne görüyorum.
Bence yüzünüze biraz yoğunlaşmanız lazım. Birde cila attırarak biraz koyulaştırabilirsiniz.
Bu arada herkesin bildiği gibi maalesef açık renk saç olduğundan yaşlı gösterir.
İsterseniz röfleyi koyulaştırmak yerine parlak kahveli aralarda bakır balyajları olan bir saç deneyin.
Saçınız bir kaç gün dinlendikten sonra değişiklik yapabilirsiniz, bir sorun olacağını sanmam.
Yalnız kuaförünüzün kaliteli malzeme ve doğru uygulama yaptığından emin olun.

Hakaten yorgun bir anneyim.
2 yaşında afacan bir oğlum var. Ayrıca çalışıyorum. Ayrıca da evde çalışıyorum.
bu tempoda yorulmamak mümkün değil :(

Back