Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı röfle yaptırdım hiç yakışmadı bakıp fikrinizi söylermisiniz lütfen :(

Ben beğendim açıkcası...........
İçinize sinmeyen nedir?

Yoo saç güzelde bana yakışmadı. Solgun gösterdi çok, birde yaşımdan daha büyük gösteriğimi söylüyorlar.
Bu arada 30 yaşındayım.

gayet guzel olmus, ten renginiz acik, galiba gozleriniz de renkli.. Bence cok yakismis, sizin daha gozunuz alismadigi icin oyle hissediyorsunuz. Bir haftaya alsirisiniz

Malesef bende öyle düşünüyorum. Koyu renkmi yapsam acaba üstüne

ben beğendım yakıştırdım.. bende röfle kullanan bırıyım.
ama makyajsız ve fönsüz olunca saç kendını göstermiyor...

Röfleli saç beyaz tenlilerde yüzü solgun gösteriyor.
Bence biraz makyajla yüzünüzü renklendirin renk olarak güzel sizede yakışmış.
Mutsuzluğunuzun sebebi sadece solgun görünmeniz sizi anlıyorum.

Yoo saç güzelde bana yakışmadı. Solgun gösterdi çok, birde yaşımdan daha büyük gösteriğimi söylüyorlar.
Bu arada 30 yaşındayım.

Aslında bizim beğenmemiz değil sizin beğenmeniz ve içinize sinmesi önemli.
Hafif bir makyajla solgun görüntüyü yok edebilirsiniz.
Onun dışın da güzel bir röfle yapmış kuaförünüz.

Son düzenleme:

Biraz allık ve hafif rujla çok daha iyi duracaktır. Yıllardır sarı kullanıyorum hem de şu civciv sarılarından. Makyajsız ruh gibi oluyorum. Ama biraz far allık ve ruj çok değiştiriyor inan bana

canım ben beğendim saçının rengini
ama biraz makyaj şart sanki
röfle kime yapılırsa yapılsın makyajsız biraz soluk gösteriyor
bence rengini değiştirme az bi ruj ve allık işini görür senin

Ay aglıcam mutluluktan bu kadar güzel tepkiler beklemiyordum açıkcası. Çok üzülüyordum.

makyajla tamamlarsanız sorun olmaz. hiç denediniz mi bilmiyorum ama naçizane düşüncem, beyaz tenli renkli gözlüsünüz, siyah saçı hayal ettim de gözlerinizin rengini çok güzel ortaya çıkarır:93: ben beyaz ten-koyu saç-renkli göz kombinasyonunu her zaman çok çekici buluyorum

Ben yakistiramadim. Cok guzel gozleriniz var. Kendi elinizle kendinizi cok soluk gostermissiniz. Guzelliginizi kapatmissiniz. Ben olsam canli bir kahverengi kullanirdim. Hem de acilen.

Bende tekrar boyatmayı düşündüm ama saçım yanar diye korkuyorum

ben de beğendim...
kesinlikle hafif makyajla yüzüne renk gerekiyor sadece

gayet guzel olmus, ten renginiz acik, galiba gozleriniz de renkli.. Bence cok yakismis, sizin daha gozunuz alismadigi icin oyle hissediyorsunuz. Bir haftaya alsirisiniz

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biraz sabırlı davranıp alışmaya çalışayım o zaman.

ben beğendım yakıştırdım.. bende röfle kullanan bırıyım.
ama makyajsız ve fönsüz olunca saç kendını göstermiyor...

Teşekkür ederim. Saçım şuan fönlü ama makyajsız yüzüm.Mecburen makyap yapıcam artık.

bence de yakışmış..zaten teniniz açık,kaşlar falan açık renk.. saçlar tam olmuş..sadece röfle makyaj ister güle güle kullanın.

Teşekkür ederim. Saçım şuan fönlü ama makyajsız yüzüm.Mecburen makyap yapıcam artık.

valla sizin teninize yakışmayıpta bana mı yakışcaktı arkadaşların dediği gibi sadece hafif bir ruj ve hafif bir kalemle bile daha canlı olur..hem gün içinde 2-3 kere tazeyebilirsiniz detaylı makyaja gerek yok..

Ayyy ya hepinize çok teşekkür ederim. Morelimi düzelttiniz :) evet solgun kaldım ona üzüldüm.
Eşimde yüzünün güzelliği geri planda kalmış solgun göstermiş dedi daha çok canım sıkıldı

Bende tekrar boyatmayı düşündüm ama saçım yanar diye korkuyorum

Canim yakistiranlara cok sasirdim. Siz sizii teselli edelim diye konu acmamisssiniz. Ve farkindaysaniz herkes soluk gostermis makyaj lazim diyor. Bundan ne cikariyorsunuz. Yuzun canliligi ve rengi yasam enerjisi veriri bize. Sizin yuzunuz soluk yogun ve yasli gorundukten sonra o sac hic bir ise yaramaz. Makyajda sevmiyorum diyorsunuz zaten. Cok acik soyluyorum yasli gostermis sizii. Tum enerjinizii almis gibi. Yanmaz saciniz merak etmeyin. Ee kuaforde gel boyayim demis. Demekki yanmayacagini dusunuyor. Tekrarliyorum cok guzel bir yuzunuz ve gozleriniz var, onlari oldurmeyin. Canli karamel falanda olur, ama canli renk sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…