Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı röfle yaptırdım hiç yakışmadı bakıp fikrinizi söylermisiniz lütfen :(

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar akşam saçımı röfle yaptırdım. Saç rengi güzel ama yüzüme gitmedi çok açık oldu içime sinmedi.
Kuaför tepkilere bak begenmezlerse koyulaştırmak benim elimde dedi.
Sizin yorumunuz nedir benim hiç içime sinmedi. iyi şeyler duymaya ihtiyacım var galiba çok üzgünüm.
Pazar günüde oğlumun dogum günü var ya rezil olucam.

bence güzel olmuş belki bir parça koyulaştırabilir ama şart değil...benim şahsi fikrim renkten ziyade saç kesiminiz belki yandan perçemli bi kesimle daha hareketli olabilir çünkü saçlarınız zayıf benimkiler gibi..

canım yüzün biraz soluk gibi.hafif bi allık falan hoş olur bence

Ben beğendim açıkcası...........
İçinize sinmeyen nedir?

Daha canli bi sari atabilirdi hani icinde altin rengi oandan piriltili civik sari demiyorumm.
Bu o guzel yuzunuzu cok solgun ve yilgin gostermis.
Sari renk makyajsiz kullanilmaz ama bu yaptigi renk sankii uc ay once yapmista sen yikayip yikayip bu hale gelmis gibi olmuss..
haksizmiyimmm ??????

ben beğendim..
biraz allık biraz ruj bir de göz kalemi tamamdır...

ben çok yakıştırdım ne kara kaş kar gözlüler yaptırıyo röfleyi Bence hiç çiğ durmamış bi kaç yıkamadan sonra zaten renk oturacak güle güle kullan ben çok beğendim

saçlarımıda yeni kestirdim. kesimide begendim ben. Renk güzelde bana yakışmadı bence Evet zayıf malesef.

bende beğendim yakışmış size ama biraz makyajla kullanmanız şart..güle güle kullanın bence böyle kalsın..

Eski halinizlede bi resim koysanız. Yaş kaç buarada. 6 sene platin kullanmış biri olarak yorum yapmak isterim

bence çok hoş olmuş hafif açıklık var ama senin beğenmen gerek bence güzl
okadar kötü durmamış

açık olamamış aksine koyu bile olmuş. ama güzel olmuş. Röfle herzaman makyajsız olduğundan daha soluk gösterir. makyaj yaparak tekrar bakın derim.

güzel olmuş fakat yüzüne renk lazım.. daima hafif makyaj yapıp yüzüne renk getirsen güzel olur..

ben çok yakıştırdım ne kara kaş kar gözlüler yaptırıyo röfleyi Bence hiç çiğ durmamış bi kaç yıkamadan sonra zaten renk oturacak güle güle kullan ben çok beğendim

Ay ciddenmi ya. Yakışmış mı bana yani. Yüzün çok soluk kalmış dedi herkes
Aslında bana röfle yakışır. Ama saçımda röfle vardı uçlarda onlara uydurmak için sık attı balyajları oda röfle gibi değil de böyle oldu işte.

canım yüzün biraz soluk gibi.hafif bi allık falan hoş olur bence

Haklısın zaten beyazdım birde saçım böyle olunca hepten soluk oldum. Ama makyaj yapmayı pek sevmiyorum
Birde sürekli abdest aldığım için yap sil zor olur. Offf ya güzel olcam diye rezil ettim kendimi.

guzel olmuş.biraz makyajla fena durmaz.

canım ben beğendim saçının rengini
ama biraz makyaj şart sanki
röfle kime yapılırsa yapılsın makyajsız biraz soluk gösteriyor
bence rengini değiştirme az bi ruj ve allık işini görür senin

Haklısın zaten beyazdım birde saçım böyle olunca hepten soluk oldum. Ama makyaj yapmayı pek sevmiyorum
Birde sürekli abdest aldığım için yap sil zor olur. Offf ya güzel olcam diye rezil ettim kendimi.

canım nie rezil edesin biraz kullan bakalım belki içine siner.bence güzel olmuş.

Ben yakistiramadim. Cok guzel gozleriniz var. Kendi elinizle kendinizi cok soluk gostermissiniz. Guzelliginizi kapatmissiniz. Ben olsam canli bir kahverengi kullanirdim. Hem de acilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…