Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu benim saçlarım bunu niye koydum çünkü bu ara çevremdeki herkez saçların iğrenç görünüyo uzatmışsın öyle kezban gibi kes şunları diyo ama ben çok seviyorum saçlarımı uzun saçlarada bayılırım zaten uzatmak istiyorum ama kendimi kötü hissetmeye başladım gerçekten kötümü duruyo saçlarım kestiriyimmi ? sizin zevkinize güveniyorum yardım edin
Canimmm saclarin cok guzel gur ve uzun masallah bosver sen boyle mutluysan kimseyi dinleme :) sadece arada uclarindan kestirebilirsin daha saglikli olmalari icin ama bu haliyle bile cok guzel, sac uzatmak herkesin harci degil! :)
Canimmm saclarin cok guzel gur ve uzun masallah bosver sen boyle mutluysan kimseyi dinleme :) sadece arada uclarindan kestirebilirsin daha saglikli olmalari icin ama bu haliyle bile cok guzel, sac uzatmak herkesin harci degil! :)