Saçımı beğenmediler mi anlamadım

serraq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
42
-17
1
26
Saçımı boyattım kızıla arkadaşlarıma da fotoğraf atmıştım güzel olmuş demişlerdi. Dün buluştuk ilk kez yüz yüze canlı halini gördüler saçımın ancak hiç bişey demediler iyi ya da kötü saç konuusunu bile açmadılar ben olsam onlara yorum yapardım niye böyle davrandılar acaba
(Bu arada annem vs beğenmemişti)

Ya çok beğendiler ya da hiç beğenmediler. Sen kendine yakıştırdıysan başkasını boş ver. Ben de bugün sarı yaptım herkes çok beğendi ama bana değişik geldi biraz.

Beğenmemişler yoksa kesin konu açılırdı. Ama önemli olan sizin begenmeniz

Herkes beğenmek zorunda değil ki. Hem bir anda kızıla donduyseniz alismadiklari için kötü gelmiştir. Bir süre sonra daha güzel gelir herkesin gözüne,alistikca

'' Şimdi beğendik desek yalan olacak anlaşılacak beğenmedik desekte o kırılır en iyisi sessiz kalmak '' gibi bi şey olmuş Ama tabi ki önemli olan sizin beğenmeniz. Patavatsızca '' bu ne böyle?, kız şeytana benzemişsin asdfg '' demelerinden iyidir Kimileri espri ayağına tüm kötü düşüncelerini söyler en iyisi bu bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…