Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımdaki kırıklar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Saçlarım sürekli kırılıyor ve bundan çok şikayetçiyim uzun saçlarım o yüzden kestirmek istemiyorum en son 2 ay önce uçlarından aldırmıştım kırıklar gitsin kötü görünmesin diye ama maalesef şuandada kötü duruyor uçları yine kırılmış...
1 ayda kırılıyor yani bide saçımı düzleştirmem hiç bi şekilde bişey yapmam yaparsam kuaförde fön çektirim normalde doğaldır...
Kırıkları önlemek için ne yapabilirim ?

elma sirkesini öneriyorlar canım bide avonda kırık onarıcı saç bakımı var onlardan denyebilirsin

saç uçları için serum kullan, avon'unki güzel. saçlarını çok sıkı toplama ya da sıkı sıkı örme.
saçlarını tararken çok hırpalama, gliss'in sıvı saç kremleri var mesela çok güzel açıyor saçları. şampuan sonrası da nemlendirici etkili saç kremlerini tercih et. saçlarına nazik davran :)

Serum kullanıyorum aslında ama her gün değil...
Genelde saçlarım salıktır zaten kolay kolay toplamam.
Teşekkür ederim önerileriniz için :)

benimde kırıklarla başım beladaydı 2 yeni maske denedim işe yaradı gibi tabii düzenli yapmak gerek

1-mayonezi saç uçlarınıza sürüp streç fil ile sarın üzerinede sıcak havlu 1 saat bekleyin

2-suna dumankayadan dinledim

1 talı kaşığı kuru maya

3 yemek kaşığı zeytin yağı
zeytin yağını ısıtıyorsunuz sonra mayayı karıştırın boya sürer gibi saçınıza sürün yine streç film le sarıp sıcak havluyla da sarın 1 saat bekleyin

ZEYTİN YAĞI MÜCİZE BİR YAĞ TABİİ HAHİKİ OLURSA BANA ABLAM GÖNDERİYOR BALIKESİR EDREMİTTEN SAF :))))
BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…