Doğal Saç Bakım Kürleri Saçıma sarımsak sürdüm ve pişmanım

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

yesilerik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
41
0
26
Aydın
Arkadaşlar lütfen bilen yaşayan varsa yardım etsin. Bu sitede gezinirken gördüm sarmsak sürüldüğünü ve hiç kokusu kalmadığı yazıyordu. Bende bir gazla denedim ve şu anda ilk yapmışım gibi hiç kokusu çıkmadı :(((( çok moralim bozuk evden dışarı çıkamıyorum kokudan kendim bile çok rahatsızım. Eğer bildiniz bir formül bir yöntem varsa yardım edin

Arkadaşlar lütfen bilen yaşayan varsa yardım etsin. Bu sitede gezinirken gördüm sarmsak sürüldüğünü ve hiç kokusu kalmadığı yazıyordu. Bende bir gazla denedim ve şu anda ilk yapmışım gibi hiç kokusu çıkmadı :(((( çok moralim bozuk evden dışarı çıkamıyorum kokudan kendim bile çok rahatsızım. Eğer bildiniz bir formül bir yöntem varsa yardım edin

ayyy o hataya bende düştüm cok berbat kokuyor :D sık sık yıkadım ben 3-4 güne geçti. her fırsatta yıkadım ama nerdeyse hiç kuru bırakmadım diyebilirim =) sonra hasta oldum tabı o ayrı ama cıksında nasıl cıkarsa cıksın dedım :D Bol bol yıka ve kesinlikle herhangi + bi koku kullanma sarımsak kokusunu duymamak için. Daha kötü oluyo :) Saçını esarpla falan sar ki kokusunu biraz daha az duyasın. Bi süre sonra artık alışıyosun kokmasa bile sana kokuyo gibi geliyo =))

kaslarima sarimsak suruyordum bende.yikasamda kaliyodu kokusu; garip gelebilir ama metal bir nesne surtmek kokusunu aliyo.ablam soylemisti.saclardan alir mi kokuyu bilemem dene bi istersen

ayyy o hataya bende düştüm cok berbat kokuyor :D sık sık yıkadım ben 3-4 güne geçti. her fırsatta yıkadım ama nerdeyse hiç kuru bırakmadım diyebilirim =) sonra hasta oldum tabı o ayrı ama cıksında nasıl cıkarsa cıksın dedım :D Bol bol yıka ve kesinlikle herhangi + bi koku kullanma sarımsak kokusunu duymamak için. Daha kötü oluyo :) Saçını esarpla falan sar ki kokusunu biraz daha az duyasın. Bi süre sonra artık alışıyosun kokmasa bile sana kokuyo gibi geliyo =))

Canım 3 4 günde tamamen kurtuldun mu bazıları aylarca kalıyo yazmış çok korktum mide bulantısından 2 gündür doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum :( sen geçirmek için her hangi bir yöntem uyguladın mı ?

Canım 3 4 günde tamamen kurtuldun mu bazıları aylarca kalıyo yazmış çok korktum mide bulantısından 2 gündür doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum :( sen geçirmek için her hangi bir yöntem uyguladın mı ?

Yok canım aylarca falan kalmıyo tamamen geçmişti benim. Ama o kokuya cok maruz kaldığım için bana geçmemiş gibi geliyodu. Ama etraftaki herkes kokmadığını söylüyodu. Kokuya alıştığın için geçsede kokuyo gibi geliyo insana :) Ama 3-4 gün içinde tamamen gitmişti benim. Bide ben 1 gece kafamda bekletmiştim sarımsağı. Yani öyle sürüp yıkamamıştım da :)):)) Geçer bikaç güne kadar merak etme. Dediğim gibi bol bol yıka saçını. Baska hıc bısey yapmadım ben. Kendiliğinden akıyo zaten. Yada eğer saçlarını boyuyosan boyada vurabilirsin sacına. Kokusunu bıraz kırabilir belki.

Haha malesef bense yeni akdigim natur samouana ssf fibi ssrimsak yagi koydum bir kere kuklandim gece kokusundan uyandim:))

biz babama haftada bir sürüyoruz ve saç gibi tüyler çıkmaya başladı tabi saçı kısa olduğu için koku banyodan sonra kalmıyor :1:

buarada sarımsak sürmek yerine şampuanınıza biraz sarımsak dövün o zaman çok koku da olmuyor , sadece banyo kokuyor :1:

Ben sarımsağı zeytinyağıyla karıştırıp yapıyordum sorun olmuyordu siz direk katkısız mı uyguladınız?

Back