benim uzun değil sırtımda kaburgalarımın alt kısmına yakın, umarım belime gelirler şu 6 ayda
boyu , kesimi rengi ne kadar güzelBenim saçlarım bu şekilde..
Bu fotoda iyi duruyor bakım olarak ama aslında dün akşam zeytinyağını ısıtıp sürdüm sonra yıkadım bide düzleştirdim nerde olduğunu bilmek için birde bugün dışarı çıkıcaktım uğraşmıyayım diye.
Nerdeyse 3 aydır düzleştirmiyordum..
Yani burdaki kadar iyi durmuyor aslında
He bu arada dün kırıklarımı temizlemiştim
boyu , kesimi rengi ne kadar güzel
bakımlara devam et canım uçlara özelliklesaçların kötü durmuyor ama benimhoşuma gitti
merhaba ne kadar sürede sonuç aldın ve nasıl kullandığını açıklarmısınarkadaslar ben hc diye bir urun kullaniyorum muhtesem saclarim hic uzamazdi eskiden simdi belimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yarın aktara gidicem neler alabilirim saçlarla başım dertte uzamıyor
teşekkür ederiim :) sinameki denemek istiyorum ama bir dönem yapmış hiç sonuç alamamıştım , tekrar denesem mi:sArgan yağı
Badem yağı
Çamterebentin
Lavanta
Yılan Yağı
Entele otu
Sinameki
Ne yapmak istiyosun ama hangi kürü yada bakımı
teşekkür ederiim :) sinameki denemek istiyorum ama bir dönem yapmış hiç sonuç alamamıştım , tekrar denesem mi:s
Çok teşekkür ederimm yardımınız için :) siz en çok hangisinden yarar gördünüz acabaDeneyin en az 3 hafta deneyin sonuçlarını alırsınız..
Sinameki için bemiks ampulde gerekli..
Turplu suda çok iyi..
Zencefilli suda..
Çok teşekkür ederimm yardımınız için :) siz en çok hangisinden yarar gördünüz acaba
Olur mu öyle şeyy tavsiyeniz için teşekkür ederimm çam terebentini duydum ama sampuan yüze değdiği için kıllanma yapar korkum var canımcanım direk daldım, kusuruma bakma, ama illaki belirtmek istiyorum; şampuana 1-2 kapak çam terebentin kattım ve saçım 3 cm uzadı 1 ayda.. onun dışında hiçbir ek bakım uygulamadım.. sadece banyoda köpürtüp, biraz masaj yapıp duruladım.. saç dökülmesine , matlığa , kepeğe de iyi geliyor
Olur mu öyle şeyy tavsiyeniz için teşekkür ederimm çam terebentini duydum ama sampuan yüze değdiği için kıllanma yapar korkum var canım
deneyelim bakalim sağol canim benimm umarim hepimize faydası olurcanım bunu bende bir ara düşündüm fakat vücuttaki yüzdeki kıllar saçtakiyle aynı değilmiş garip bir açıklaması vardı bulursam paylaşırım.. saçını öne egerek uygula, böylelikle sorun ortadan kalkar
deneyelim bakalim sağol canim benimm umarim hepimize faydası olur
Selam,ben şampuanıma çamterebentini,bepanten,bemiks,evigen ampul koydum yaklaşık 1 yıldır kullanıyrum saçlarım hem parladı hemde ayda 3 cm uzadı süper oldu tavsiye ederim kızlar...
canım çam terebentini 200 ml 20 damla ben 750 ml şampuana 80 damla damlattım digerleri zaten ampul halınde bemiks,bepanten, evigen, onlarıda 1 er ampul yaptım şampuanım bu arada bebek şampuanı yıkadıktan sonra acılmıyor benim saçlarım onun içinde pantenin kremini kullanıyorumSelam,
Bende ugrasiyorum saclarimla uzamasi icin..
Bu karisimda kac ml sampuana hangisini ne kadar ekledin? Ayrinti verebilirmisin?