Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

canım ilk önceleri birer kapak koyup bi kaba karıstırıyodum sacıma sürüp bi saat bekletip yıkıyodum. bir buçuk ay kadar bu sekilde kullandım şimdi şampuanımın içine koymaya başladım

Beni de aranıza alın kızlar boyadan yıpranan saçlarımı kısacık kestirdim :KK43:( sitede çok fazla yöntem var var hepsini uygulıycak zamanım yok .. Size en çok yarayan en etkili formul hangisi??? :2:

Beni de aranıza alın kızlar boyadan yıpranan saçlarımı kısacık kestirdim :KK43:( sitede çok fazla yöntem var var hepsini uygulıycak zamanım yok .. Size en çok yarayan en etkili formul hangisi??? :2:

ben yaklaşık 3 ay hc hair bakım complex yağı bioblas sarmaşık özlü şampuanı kullandım.omuzda olan saçlarım yaklaşık 8-9cm uzadı.Yalnız Hc yağ saçlarımdaki boyanın çok çabuk akmasına neden oluyordu o kadar.

canım benim saçlarım doğustan marul gibi kıvırcık.sehir değişikliğinden kaynaklanan su ve hava değişimi ayrıca saç boyasından dolayı marul gibi olan saclarım resmen pırasa gibi oldu. ne şekil verebildim nede eski haline döndürebildim.biyerde yılan yağının iyi geldiğini okudum ve denedim.inan bana sacım o kadar iğrenc duruma girmiştiki bant yada bandana takmadan dısarı cıkamıyordum ve o derece yıpranmıs sacı süper ötesi düzeltti.sacım parladı,uzadı şekil almaya basladı vs vs .işin özü şiddetle tavsiye ediyorum yıpranmış saclara

Merhaba bugünden itibaren bende katılıyorum aranıza. Bugün hint yağı aldım akşam sürüp sabah yıkıycam bir kaç gün sonra sarmısaklı zeytinyağı sürücem. Saç kırılmasını engellemek için morfose keratinli serum kullanıyorum. Etkilerini paylaşıcam sizinle :KK31:

merhaba kızlar
bende bir anlık gafletle belimde olan saçlarımı kısacık kestirdim.
daha doğrusu kuaföre uçlarından alalım çok az kısalsın dedim o komple alalım çok az kalsın anlamış olacak ki omuzlarımın üstüne çıkardı saçlarımı.
çok üzüldüm çok pişman oldum ama giden geri gelmiyor yapacak tek şey hızlı uzaması için bakım yapmak.
ben aktardan yılan yağı ve çam terebentin aldım.
yılan yağının hepsini çam terebentinden 1 kapak şampuanıma karıştırdım.

turplu su ve sinameki de yapmak istiyorum bakalım üşenmezsem :108:

merhaba kızlar
daha doğrusu kuaföre uçlarından alalım çok az kısalsın dedim o komple alalım çok az kalsın anlamış olacak ki omuzlarımın üstüne çıkardı saçlarımı.
çok üzüldüm çok pişman oldum ama giden geri gelmiyor yapacak tek şey hızlı uzaması için bakım yapmak.

Bende senin gibi bi gafletle kestirdim.Upuzun saclarimi :KK43:kisacik oldu omuz ustune kadar kesildi :KK43:
Canim bu yilan yagi ve cam cerebenti pahali bisey mi bende yapmak istiyorumda

..

Bende senin gibi bi gafletle kestirdim.Upuzun saclarimi :KK43:kisacik oldu omuz ustune kadar kesildi :KK43:
Canim bu yilan yagi ve cam cerebenti pahali bisey mi bende yapmak istiyorumda

..

yok hayatım çam terebentin 10 lira mecitefendinin
yılan yağında kampanya vardı normalde tek 15 liraydı kampanyalı olunca 2 tanesi 15 liraya geldi bende her zaman bu fırsat olmuyor diye 4 şişe aldım.
yılan yağının markası tala. kahverengi kutusu var.

merhaba kızlar

sinemaki şiddetle tavsiye ediyorum canım şuan uygulayan biri olarak:)

sinemaki şiddetle tavsiye ediyorum canım şuan uygulayan biri olarak:)

yanlış hatırlamıyorsam kullanırken içine bepanthene ve evigen ampul kırıyordum sen nasıl yapıyorsun canım.
valla artık moralim iyice bozulmaya başladı çok pişmanım saçlarımı kestirdiğim için.
herkes saçların çok uzamış diyordu şimdi gören nasıl kıydın onlara diyor insan içine çıkamaz oldum resmen :83:

yanlış hatırlamıyorsam kullanırken içine bepanthene ve evigen ampul kırıyordum sen nasıl yapıyorsun canım.
valla artık moralim iyice bozulmaya başladı çok pişmanım saçlarımı kestirdiğim için.
herkes saçların çok uzamış diyordu şimdi gören nasıl kıydın onlara diyor insan içine çıkamaz oldum resmen :83:

canım ben içine bemiks ampül katıyorum.sinemaki otu ,tatlı badem yağı malzemeler bunlar canım:) bende iki sene önce saçlarıma kıyıp bob modeli kestirmiştim ve saçımm birçok işlem gördü buna rağmen şuan çok sağlıklı ve uzunlar ama ben dahada uzamasını istiyorum:)

son uzunluğunun resmini buraya atamadım ama sinemaki diye açtığım konu başlığında var:)

kızlar bu sinamekiyi hergün yapsak nasıl olur yada haftada 3 kes yapsak:44:

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394867919.247523.jpg kızlar resimdeki ilk saç sinemaki kürüne başlamadan önce ikincisi sinamaki küründe 4. Uygulamayı bitirip 2 haftalık dinlenme süresindeki hali sizce nasıl uzama ? Ben sinemakinin yanında eosse saç uzatan şampuanın içine doğum kontrol hapı çamterebenten ve bemix ekledim bir de biotin içiyorum solgarın ama ben dermotoluğma danıştım acnetrent kıllanıyorum bir de cildim için :) neyse o bana xpecia yı önerdi biotin tırnak ve saç beyazlamalarına iyi gelir dedi kendisinin önerdiği ilaç tablet şeklinde ve 55 tl .ben şuan biotin içiyorum ikinci kutudayım :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben tatlı badem yağı susam yağı çamterebentin hakiki zeytinyaği kisacasi ne bulduysam karıştırdım boş sprey sisesine doldurdum haftada iki kere dustan yarım saat önce sacima sıkıp masaj yapıyorum :) ne kadar işe yarar bilmiyorum ama sanki uzuyomus gibime geliyor bir de yumuşacık oluyo :) :) gerci hemen olmaz ama yaza kadar belime gelsinler istiyorum :'( şuanda omuzlarimdalar :KK43: keratin bakımı işe yarar diyolar ama kuaforlere ve kimyasallara güveniyorum siz de keratin bakımı işe yarar mı?

merhaba ben 2 hafta önce tresan şampuanın içine bemiks ampul , bepant ve sinemaki karıştırttım şuan kullanıyorum çok memnunum uzamada oluyo başlarda döküldü sanırım dayanıksız saçlar gitti bi nevi yenilenme gibi, ve daha gür saçım , denemenizi öneririm :)

X