Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

bende balyaj yaptırmaya karar verdm :) canım banada avonun serumu cok ıyı geldi bana ucları kuruydu şimdi yumusacık :) kuaföre git onlar yardmcı olurlar canım elde ederler o istediğin rengi

forum sayesinde bi formülünü buldum canım bakalım inşallah olucak bu kez
seninkide istediğin gibi olur umarım =)

AYNEN :) ben de aradığım sac rengini bir türlü bulamadım,zaten türkiyede iyi bir kuaför tamamiyle şans işi.her rengi denemişimdir neredeyse,soğan kabuğu,kestane,sarılar,ha bi kızıla girmedim :)şimdi kendi rengime boyattım güya kendi rengim olsun istiyorum boyatmıycam.iyi de alttak sarılar çıktı şimdi de piyasaya akıyo hemen bu boyalar.

argan yağını ben de istiyorum da nerden almalı?annem watsons dan almıştı forever bilmem ne markalı olanından.güzel bir şişesi var bej renginde.onun kokusu yapısı cok hoşuma gitmişti ona bir şans vericem ben de.yazarım size de.

ha bi de gecen gün eczanede adonia hair awake adı altında bir ürün keşfettim.kız cok ballandırdı sacı uzatıyormuş bakımı süpermiş falan diye.fiyatını ne siz sorun se ben söyliim.aldım mı EVET :) neyse bi de 2.üründe yüzde 50 indirimi vardı ama ben bi daha para koyup diğerni de almak yerine yanında hediyesi olan şampuana ok dedim.3-4 gündür kullanıyorum sabah akşam sürülen bir serum.ama ben söliiiiiim o serum bana 1 hafta daha gider bu gidişle.azıcık yav neyse bir daha da böyle pahalı işlere bulaşmıcam.

bu arada benim saçlarım belime geliyordu.hamilelikti doğumdu boyasıydı röflesiydi derken cok yıprandığı ve pırasa olduğu için sıkıldım küt kestirdim ensemde.ha bu da cok hoşuma gitti ama uzun sac başka :) tabi bi de uzun sacın hakkını verecek zamanım da yoktu.bebişkom beni isteyip duruyordu,saç sekillendrimenin sırası mıymış :) sçımı da dümdüz kestirdim dalgasız.şimdilik alışmaya çalışıyorum,föne gerek kalmasın diye yaptık bakalım :)

Kizlar sacim gogsumun az ustunde ben sacimin kiriklarindanda az aldim.Simdi her hafta badem yagi sursem uclarina bazen argan yagi kirik olmasin die.Bioblas sac uzatici kullansam .Bazen zeytunyagli maya sursem.Ve gatta dogum kontol hapli sampuan kullansan sacim 1 yilda belime gelirmi.....helpmehelpme:'

canım saçının yapısına da bağlı,kiminin çabuk uzar kiminin çok yavaş
ama bu dediklerini aynen uygularsan harika bakım yapmış olursun ve hem onarılır hem parlar hem uzaması hızlanır yumuş yumuş olur =) düzenli uygula ama devamlı kullan
zaten kullanıcaklarının hem uzatıcı etkisi hem onarıcı etkisiyle çabuk uzar saçların kesinlikle

kuaföre gidicem canım ama saçlarım omzumdan 1 parmak aşagı güzel dururmuki?

niye durmasın ki canım güzel durur
kavak yellerini hatırlıyosan orda aslı enver'in(mine) saçıda kısaydı hatta senin dediğinden daha kısaydı ama eğer istediğini yanlış anlamadıysam senin istediğin gibiydi uçları açıktı ve gayet güzel duruyodu

dmi ya boş kuruntu yapmayım güzel olur saç rengim kumral tonlarnda gzl durur =)

ORGANİX - MOCHA ESPRESSO
eczanelerde olması lazım - eğer saçınızın hızlıca uzamasını isterseniz, hiç düşünmeden alın derim. ben kullanmıştım benim saçlarım çok hızlı uzadı ve bir çok arkadaşıma önerdim. memnun kalıcaksınız.

Ben dün barcelino yağ karışımını aldım ve şuan saçlarımda :) Daha önce de birçok şey kullandım saçlarım için ancak bunu gerçekten sevmiş gibiyim :) kokusu hiç rahatsız etmiyor ve kullanımı çok kolay ayrıca ikinci kullanımımdan önce içine evigen ampul de kırmayı düşünüyorum umarım işe yaraaar va hemen uzaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…