- 20 Eylül 2012
- 123
- 1
bende balyaj yaptırmaya karar verdm :) canım banada avonun serumu cok ıyı geldi bana ucları kuruydu şimdi yumusacık :) kuaföre git onlar yardmcı olurlar canım elde ederler o istediğin rengi
al canım bana iyi gelmişti,ha öyle hıphızlı uzamaz tabi ama etki ediyo,evet kırık olmasına rağmen hızlandırdı biraz ve yumuşatması hoşuma gitti benim
boya konusundada ah bi durabilsem =))) istediğim saç rengini elde etsem durucamda edemiyorum :'(
saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız pirinç ve pirinç içeren gıdalar tuketin. saçlar çok çabuk uzuyor.
forum sayesinde bi formülünü buldum canım bakalım inşallah olucak bu kez
seninkide istediğin gibi olur umarım =)
umarım bulduğun formülü söylermsn bende deneym :)
canım saç renginden bahsediyorum =) sen ne renk istiyosunki? renkler konusunda bilgim olduğunu söyleyemem,özellikle istediğin renk varsa konular aç vs
ben o şekilde buldum =))
Kizlar sacim gogsumun az ustunde ben sacimin kiriklarindanda az aldim.Simdi her hafta badem yagi sursem uclarina bazen argan yagi kirik olmasin die.Bioblas sac uzatici kullansam .Bazen zeytunyagli maya sursem.Ve gatta dogum kontol hapli sampuan kullansan sacim 1 yilda belime gelirmi.....helpmehelpme:'
ben uclarına sarı balyaj istiyorum canım:)
kuaföre git canım
veya konu aç evde yapıcaksan,örnek resim ekle zemini ve istediğini =) bilgisi olup yardım eden mutlaka olur
kuaföre gidicem canım ama saçlarım omzumdan 1 parmak aşagı güzel dururmuki?
niye durmasın ki canım güzel durur
kavak yellerini hatırlıyosan orda aslı enver'in(mine) saçıda kısaydı hatta senin dediğinden daha kısaydı ama eğer istediğini yanlış anlamadıysam senin istediğin gibiydi uçları açıktı ve gayet güzel duruyodu
dmi ya boş kuruntu yapmayım güzel olur saç rengim kumral tonlarnda gzl durur =)
valla bencede kuruntu yapma canım dibi kumral ucu sarı saç çoooook güzel oluyo nefis olurr