Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ne kadar sıklıkta uyguladınız bende merak edıyorum ?
bir de uzama hızı nedir mesela ayda yaklaşık olarak kaç cm ? :)

kaç cm olduğu ölçmedim ama dediğim gibi saçlarım omuzlarımı çok az geçiyordu bir ay sonunda iç çamaşırımın hizasını geçti. Ben kalçalarıma kadar uzatmak istiyorum ramazandan sonra düğün var insallah umduğum gibi olur

Fakat bu 1 ayda mumkun degil yani 1 ayda bu kadar uzayamaz

ya benım badem yagnın markası agiss .zeytınyagna benzıyo kokusu ve sabunla yıkıyorum ama yınede yapıs yapıs duruyo.acaba sahte falanmı kokusu normalde nasıl olur.bende cam trbntnle karstrpk ullanyurm

Saçımızın uzamasını istiyorsak öncelikle beslenmemize dikkat etmemiz gerekmektedir,demir eksikliğinin tedavisi saçı hem güçlendirmekte hemde uzamasına yardımcı olmaktadır. Bunun dışında ısırgan otu suyunu sogutup banyodan sonra saç diplerine yedirerek dökmemik ve 1 saat boyunca bir havluya sarılı şekilde durup,1 saatin sonunda saçımızı sadece durulamamız hem uzama hem güçlenme açısından çok faydalı bir yöntem olacaktır. Ayrıca Barcelino Saç Bakım yağını gene saç diplerime uygulayıp 3-5 saat saçımızda tutup yıkadığımızda uzaması hızlanacaktır. Bu bakım yağını saçlarım kuvvetlensin diye almıştım fakat kuvvetlenmekten ziyade uzamasında bir hayli etkili oldu...

Mutlu günler up uzuuun saçlar dilerim :)))

arkadaşlar benim saçım hiç uzamıyodu şimdi eskiye göre daha iyi uzuyo argan sayesinde şampuanımı argan yağı içeren bi şampuan aldım haftada iki kez bakım yapıyorum bakımımda argan yağı içeriyo aktarcıda alıcağınız argan yağı saçınıza uygulamanızı tavsiye ederim

2 haftadır sinamekili kürü uyguluyorum ve şampuanımda çam terebentin esansı bulunduruyorum birazdan ek olarak turplu suyuda deneyecegim. Şu ana kadar boynumda olan saçlarım omuzlarıma geldi yıkadıkca farkı görüyorum,sık yıkamak gercekten etkili..

keşke fotograf ekleyebilsenizzzz bizde farkı görürdük rica etsekkk

Ben de geldim aranızaa Saç uzatma çabası içindeyim

Bütün sayfaları okumadım acaba argan yağının fiyatını bilen biri varsa bana söyleyebilir mi??:26:

Merhaba kızlar,
Ben de sinamekiye başladım. Saçı çok yorar diye turplu suyla aynı anda yapmayacağım, sinamekinin sonunda eğer memnun kalmazsam geçmeyi düşünüyorum.

Yaklaşık bir buçuk iki yıl önce benim de saçlarım hiç uzamıyordu, kestirmeyi bırakmıştım uzasın diye, sonra bir iki yağ(barcelino) bakımı yaptım düzenli değildi ama bayağı faydasını görmüştüm. Şimdi düzenli bakımla kaliteli bir uzama peşindeyim. Saçlarımın uçları sarı için açtırmaktan yandı, bir karış kadar kestirmek zorunda kaldım. Hala kesilmesi gereken acil bir 2-4 cmlik alan var fakat uzamasıyla kestirmek istiyorum.

Ben de radikallerden yanayım aslında yanmış kısımlar hemen gitsin, isterse saç küt olsun ama saçı küstürme olasılığı var ve ben saha önce bunu yaşadım. Bu nedenle yanmış olsun benim olsun dedim :)

Şampuanıma da sarmısak koydum, inşallah burada paylaşacak kadar gelişme yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…