Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

çamtrbntnı bnde kullanıorum 8 aydır ve gercektn memnunum ama ben şampuanımn ıcıne dolduruyorum her banyoda onunla yıkıyorum ve acım gercekten uzadı tavsıye ederımm

!
1 ayda 2.5 cm uzattım, son yapışımda 3 cm olur.
Yalnız sadece aycangül'ün bakım günlerinde yaptım turplu suyu.

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucm.. bn saç çıkarması için (saçlarımın önleri çok seyrekk:KK5: )aktardan sarımsak yağı almıştım fakat çok koktuğu ve fazla zamn ayıramadığım için kullanmıyordum. sizce ondan bir kaç damla şampuanıma katsam mı ?? sonuçta sarımsak her şeye faydalı yanlız koku yapar mı bilgisi olan paylaşır mı lütfenn ??

Turplu suyu nasıl yapıyosunuz??

bir orta boy siyah turbu rendeliyoruz, 4 bardak suda yarım saat haşlıyoruz. daha sonra süzüp ılınmasını bekliyoruz, ılındıktan sonra içine yumurta sarısı koyanlar var ama ben kokusundan dolayı tercih etmiyorum :) fısfıslı bi şişeye koyup saç diplerine masaj yaparak bütün saçına yedir, sonra da streçle kafanı, iki saat bekle..

ben içine biraz badem yağı da koyuyorum, yumuşatıyor saçı.. umarım faydaasını görürsün :)

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:

merhabalar.. saç uzatma ya da gürleşmesi için arama yaptığımda bu forum karşıma çıktı o yüzden üye oldum..bu forumda okuduğuma göre saç ampulleri gürleşmesine ve uzamasına iyi geliyormuş..2 tane ampul aldım eczaneden.. yalnız ben 700 mil şampuanıma her ikisinden de 3 er tane kırdım..fazla mı ya da az mı? .. daha çok yeni dün yaptım..kullanan deneyen arkadaşlardan cevap bekliyorum..

ben de bugün eczaneden aldığım 3 çeşit ampülü kırıp susam yağı zeytinyağı ve badem yağı ve elidorum saç bakım kürü için hazır yağını karıştırıp sürdüm ve 4 saattir bakliyorum yatarken yıkarım. 2 aydır bakıma ara vermiştim. saçım 3 ayda 8-9 cm uzadı. Daha hızlı uzamasını istiyorum.

Arkadaşlar bütün sayfaları tamamen okuyamadım belki bu ürün hakkında yorum yapan olmuştur genede söylemek isterim ki uzamada çok fazla etkisi var.. Düzenli kullanıldığı takdirde barcelino saç bakım yağı mükemmel.. Gürleşmesi güçlenmesi için almıştım bunlardan ziyade uzaması için birebir diyebilirim :)

Barcelinoyu ben de duydum. Fazla değil şu kahküllerim uzasın yeter ya.Bıktım önümde görmektennn:)

arkadaşlar saçım hızlı uzasın diyosanız bana kulak verin. Turp suyu falan uğraşmayın. Yılan yağı badem yağı ve hint yağını karıştır sür saçına 2 saat bekle ve bunu haftada 3 kez uygula inanılmaz hızlı uzuyo ben yapıyorum ve ayda 3 cm uzadı diyebilirim deneyin derim...

ben geçen sene entele otu kullandım. ama bu entele tohumu var o değil. o çok zararlı diyorlar üstelik aktarların söylediğine göre yeni saç çıkarmak için entele tohumu kullanılır. saç uzatmak içinse entele otu. müthiş derecede hızla uzadı. artık kullanmıyorum. istediğim uzunluğa geldi saçlarım. farklı birçok şey denemiştim saç uzatmayı aklıma taktığım zamanlar. en iyi sonuca entele otu sayesinde ulaştım.

saçlarım belimdeydi bi zamanlar ama şimdi maş ensemde :) kıvırcık olduqu için bi zamanlar düzleştiriodum kırıldı baya bi. normalde saçım ayda 1 cm falan uzuo. ama daha etkili olabilcek bi yöntem varmıdır ? kırıqından falanda kurtuluyum. şimdilik çam terebenti ve badem yaqını şampuanıma kattım ama etkisi olurmuki ?

bakin yilan yagi, cam terebentin, badem yagi, hint yagi, corek otu yagi. bunlari karistirin butun siseleri bi sampuan kutusuna dokun iste ondan sonra haftada 2 kez falan saciniza surun banyodan yarim saat 1 saat once masaj yaparak sac diplerinize ve uclariniza sonar topuz yapin bekleyin 1 ayda fark ediyo, yalniz yilan yagi kan dolasimini hizlandiriyomus diye bisey duydum siz de bi bakin

arkadaşlar benimde saçlarım uzamıyordu, omzumu biraz geçiyordu. Bir buçuk ay önce bir sitede sarımsak ve zentinyağı formülünü gördüm, gerçekten işe yarıyor. Bir ay sonunda saçlerım çamaşırımı geçti. Formül şu arkadaşlar:
=>5-6 diş sarımsak
=>Bir kahve fincanı zeytin yağı
Öncelikle sarımsakları eziyoruz.Sonra zeytinyağıyla karıştırıp saç diplerine masaj yaparak uyguluyoruz. Yarım saat bekletip saç tipimize uygun şampuanla iki defa yıkıyoruz. Kokmuyor mu diyen arkadaşlar olabilir, evet biraz kokuyor ama yıkadıktan sonra geçiyor. Hem saçları bu kadar çabuk uzattıktan sonra inanın kokusu umrumda bile olmadı. İnşallah sizde de işe yarar arkadaşlar.

arkadaşlar benimde saçlarım uzamıyordu, omzumu biraz geçiyordu. Bir buçuk ay önce bir sitede sarımsak ve zentinyağı formülünü gördüm, gerçekten işe yarıyor. Bir ay sonunda saçlerım çamaşırımı geçti. Formül şu arkadaşlar:
=>5-6 diş sarımsak
=>Bir kahve fincanı zeytin yağı
Öncelikle sarımsakları eziyoruz.Sonra zeytinyağıyla karıştırıp saç diplerine masaj yaparak uyguluyoruz. Yarım saat bekletip saç tipimize uygun şampuanla iki defa yıkıyoruz. Kokmuyor mu diyen arkadaşlar olabilir, evet biraz kokuyor ama yıkadıktan sonra geçiyor. Hem saçları bu kadar çabuk uzattıktan sonra inanın kokusu umrumda bile olmadı. İnşallah sizde de işe yarar arkadaşlar.

Haftada bir mi yapmamiz gerekiyor?

X