Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ben çam terebentinini önermiyorum.Şampuanıma katmıştım, katmaz olaydım, yüzüm tüylendi... İşin yoksa şimdi tüylerle uğraş...

bu arada kızlar ben saçım oryelden yanınca kestirdim ve siyaha boyadım tekrar şampuanıma çamterebentin katmıştım ve sarmsak katmıştım çünkü aslan yelesi gibi saçlarım uzamaz olmuştu. bakımla falan saçlarımı uzattım bayağı iyi geldi omzumun 1 karış aşağısındaydı kestirdiğimde 3 ay kullandım saçlarım 1 karış falan uzamştı yaza doğru o dayanılmaz şampuan kukusu çekilmediğinden bırakmıştım. tabi ben oryelden kurtlmak için o bakımdan sonra az az kestirdim saçımı en azından saçlarım bayağı kendini onarmış ve uzamıştı şu an 6 7 cm uzasa belime gelir.. çamterentini ve sarmısağı bir arada tavsiye ederim.. kokusuna gelince banyodan sonra saçınızı kremle durulayın ıslakken 3 4 damla badem yağıyla sadece uçlarına yedirin mis gibi oluyo saçlarınız ama şampuan kokusu dayanılmaz söyliyim :) yağ saçları vıcık vıcık yapmaz mı derseniz azıcık bikaç damla yağı saç uçlarına ıslakken sürün kuruyınca eser kalmıyo yumuşack oluyor ve hem de kırıklarınızı onarıyor.Uzun bi aradan sonra şu an sinemaki yapıyorum 2.haftam bayağı iyi bi kür Nisan sonuna kadar kullancam ayrıca dfngarlı organik şampuanıma yine sarmsak attım ve onu kullanıyorum şampuan olarak. Aktara uğrayıp bi de çamterebentin alsam iyi olcak :)

aslanyelesi yazmışsın ya baya güldüm :)bende bademyağı we arganyağına başladım sanayide çalışan kaportacılar gibi kokuyorum şuan :))

Benim saçım kıvırcık.dün kestirdim hani 2 parmak kestirdim düz saç olsa kesildiği fark edilmez bile ama birden yukarı çekti saçı kısa oldu ve kabardı.Hızlı uzaması için ne yapmalıyım? Sirke mi süreyim yılan yağı mı yani önerileriniz neler çareyi burda buldum yine ve yine.teşekkürler şimdiden :)

Kızlar, sayfalara şöyle bir göz gezdirdim ama başım döndü...Ben de saçım sağlıklı, çabuk uzasın ve daha parlak , gür bir görüntü alsın istiyorum.Sinamekiyi denedim bir ara ama bana iyi gelmedi çok saçım döküldü.Bana yağlarla ilgili bir öneride bulunabilir misiniz? Ya da sizin memnun kaldığınız herhangi bir şey.. (turp suyu dışında)

Son düzenleme:
saçlarıma kat attırdım fakat öyle kısa kestiki üst katları emo saçı gibi oldu uzatmak için saçımı gereğinden fazla yıkıyorum yağlar sürüyorum 1 ay içinde 1 cmden fazla uzatmaya çalışıyorum neler yapabilirim başka??

saçlarıma kat attırdım fakat öyle kısa kestiki üst katları emo saçı gibi oldu uzatmak için saçımı gereğinden fazla yıkıyorum yağlar sürüyorum 1 ay içinde 1 cmden fazla uzatmaya çalışıyorum neler yapabilirim başka??

ılık süte toz maya kat iç canım. ben yapıyorum düzenli olarak içiyorum ve ayda en fazla 1 cm uzayan saçlarım 3cme kadar cıktı zaten maya cok proteinliymis zaten hep tüketilmeliymiş bi dene derim. burdada başlıklar falan var bi arastır :nazar:

700 ml sampuana 70 damla cam terebentın katın ve devamlı bu sekılde kullann saclarınız daha hızlı uzucakk ben 2 senedr kullnyorum saclarım cok hızlı uzuyor

sinameki kürü uygulayan arkadaşlara soruyorum acaba bu kürü banyodan sonra ıslak saça mı yoksa saçlar kuruyken mi uyguluyorsunuz?

aslında bu kişinin saç yapısına genetik yapısına göre değişiyor normalda bir saç teli günde 0,33 mm uzamaktadır buda ayda 1 cm eder normal olarak saçlar bir ayda 1cm uzuyor ama çamterabentin ile dediğim gibi saçın yapısanına göre 3 cm yada daha fazla uzuyor..!
ben size bir öneride bulunuyım benim ablam ve annem cilt uzmanları annem benim saçlarım uzasın diye sarımsaklı suyu yapıyo bunu da ilk önce sarımlakları soyluyor sonra kaynamış suyun içene atıyo onu bir gün güneşli bir yerde bekletiyo sonra beklettikten sonra içine kullanığımız herhangi bir şampauanlı dokuyoruz sonra saçımıza mesaj yaparak uyguluyoruz sonra onu 2.50 saçımızda bekletiyoruz ayda30cm uzadığını göreceksiniz

ılık süte toz maya kat iç canım. ben yapıyorum düzenli olarak içiyorum ve ayda en fazla 1 cm uzayan saçlarım 3cme kadar cıktı zaten maya cok proteinliymis zaten hep tüketilmeliymiş bi dene derim. burdada başlıklar falan var bi arastır :nazar:
Bunu daha ilk duyuyorum o_O
bunun haricinde bişey kullandın mı acaba yoksa sadece mayalı süt mü bu kadar uzattı :)

sinameki kürü uygulayan arkadaşlara soruyorum acaba bu kürü banyodan sonra ıslak saça mı yoksa saçlar kuruyken mi uyguluyorsunuz?
Banyodan önce kuru saça sürüp bekletip yıka canım :)

Bunu daha ilk duyuyorum o_O
bunun haricinde bişey kullandın mı acaba yoksa sadece mayalı süt mü bu kadar uzattı :)

mayalı sütü düzenli olarak içtim canım bide zaman zaman yağlarla maske yaptım saçıma okadar düzenli olarak bişey kullanmadım bunun haricinde bu mayalı sütün topiği var bi bak canım istersen baya faydasını görceğine eminin :KK34:
Banyodan önce kuru saça sürüp bekletip yıka canım :)

mayalı sütü düzenli olarak içtim canım bide zaman zaman yağlarla maske yaptım saçıma okadar düzenli olarak bişey kullanmadım bunun haricinde bu mayalı sütün topiği var bi bak canım istersen baya faydasını görceğine eminin :KK34:

sayfayı bulamadım yaa...maya derken bildiğimiz hamur mayası dr.oetker den olur mu....1 paketin hepsini mi kullanıcaz..ne kadar sütü ullanıcaz

X