aranızda HC saç uzaması için olan complex i deneyen var mı?
Turplu suyu nasıl yapıyosunuz??
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
Iyi Güzelde Bide Kokusu Olmasa Bende Kullaniyorum Ama çok Keskin Kokusu
arkadaşlar benimde saçlarım uzamıyordu, omzumu biraz geçiyordu. Bir buçuk ay önce bir sitede sarımsak ve zentinyağı formülünü gördüm, gerçekten işe yarıyor. Bir ay sonunda saçlerım çamaşırımı geçti. Formül şu arkadaşlar:
=>5-6 diş sarımsak
=>Bir kahve fincanı zeytin yağı
Öncelikle sarımsakları eziyoruz.Sonra zeytinyağıyla karıştırıp saç diplerine masaj yaparak uyguluyoruz. Yarım saat bekletip saç tipimize uygun şampuanla iki defa yıkıyoruz. Kokmuyor mu diyen arkadaşlar olabilir, evet biraz kokuyor ama yıkadıktan sonra geçiyor. Hem saçları bu kadar çabuk uzattıktan sonra inanın kokusu umrumda bile olmadı. İnşallah sizde de işe yarar arkadaşlar.