Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Arkadaşlar yapmadığım şey kalmadı ama çok inatçı katiyen uzamıyor 4-5 ayda bikaç cm. belki o derece durum vahim :KK43: gerçekten ben bunu yaptım ve çok iyi sonuç aldım diyenlerin tavsiyesine ihtiyacım var...

Saç uzatmak istiyosan hc bakım yagını kullan derim.Ben bariz faydasını gördüm.forumda hc ile ilgili bir baslık var zaten orayıda oku fikir edinmiş olursun

Arkadaşlar önceleri ben bu uzatma yöntemlerinin hiçbirine prim vermezdim, bakım falan da yapmazdım açıkçası.
Normalde iki ayda bir santim uzar saçlarım. Yıllar önce sadece bir kez terebentin maceram olmuştu, onun da bir faydasını görememiştim yanlış kullanımdan dolayı.
Ta ki iki hafta öncesine kadar. 2 Eylülde yaptırdım son röflemi ve ilk kez yandı saçlarım fakat düzleştiriciler sayesinde o yanık görüntüyü kamufle ettiğimi sanıyordum.
4 ay geçtikten sonra kendime maşa aldım bukle yapmak için ki normalde saçlarım dalgalıdır ama artık hiç bir forma girmediği için saçlarım azıcık buklem olsun bari tekrardan dedim.
Maşayı aldıktan sonra bir kez daha hayal kırıklığına uğradım saçlarım maşa için fazlasıyla kısaydı. O zaman farkettim ki yanık ve kırıklardan dolayı saçlarım bir türlü uzamıyordu, zaten kısa ve katlı kesim, düzleştiriciyi bir müddet rafa kaldırmam gerekliydi ve o an bıraktım. 29 Aralıktan beri 3 kez sinameki kürü uyguladım, şampuanıma sarımsak rendeledim terebentin ekledim yarım kapak, ikinci şampuan olarak organicum kullanmaya başladım içine birer tane bepanthene ve evigen kırdım.

Perşembeleri sinameki kürü yaptım, pazarları, susam, hint, çörekotu, badem yağlarını karıştırarak kendi karışımımı hazırladımyine ampül kırdım içine , salı akşamları barcelino sürdüm diplerine ve uçlarına, hergün düzenli olarak yumurta yedim süt içtim ve günde 2 mg biotin kullanıyorum solgar marka. Belki birden aşırı yükleme yaptım ama buna mecburum yoksa bu yanık saçlarla daha bir sene dolaşmak zorunda kalıcam kestirip saçlarımı hayata döndürmek için. Normalde saçlarım siyaha yakın koyu kestane renginde röflem de platine yakın bir sarı yani ölçüm için çok uygun. Şu kadarını söyleyebilirim ki saçlarım uzadı. 2 haftada 1,5 cm. Belki bazılarınıza göre aman aman bişey değil ama benim için bir mucize. Çok mutluyum. Buradan çok şey öğrendim biraz geç oldu ama sonuçta işe yaradı. Yıllarca okuyup da uygulamadığım zamanlara yanıyorum şimdi ve burda bilgi ve deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sonuna kadar devam edicem saçlarımın yanık kısımlarını kestirebilecek kadar uzattıktan sonra kestiricem.

Arkadaşlar önceleri ben bu uzatma yöntemlerinin hiçbirine prim vermezdim, bakım falan da yapmazdım açıkçası.
Normalde iki ayda bir santim uzar saçlarım. Yıllar önce sadece bir kez terebentin maceram olmuştu, onun da bir faydasını görememiştim yanlış kullanımdan dolayı.
Ta ki iki hafta öncesine kadar. 2 Eylülde yaptırdım son röflemi ve ilk kez yandı saçlarım fakat düzleştiriciler sayesinde o yanık görüntüyü kamufle ettiğimi sanıyordum.
4 ay geçtikten sonra kendime maşa aldım bukle yapmak için ki normalde saçlarım dalgalıdır ama artık hiç bir forma girmediği için saçlarım azıcık buklem olsun bari tekrardan dedim.
Maşayı aldıktan sonra bir kez daha hayal kırıklığına uğradım saçlarım maşa için fazlasıyla kısaydı. O zaman farkettim ki yanık ve kırıklardan dolayı saçlarım bir türlü uzamıyordu, zaten kısa ve katlı kesim, düzleştiriciyi bir müddet rafa kaldırmam gerekliydi ve o an bıraktım. 29 Aralıktan beri 3 kez sinameki kürü uyguladım, şampuanıma sarımsak rendeledim terebentin ekledim yarım kapak, ikinci şampuan olarak organicum kullanmaya başladım içine birer tane bepanthene ve evigen kırdım.

Perşembeleri sinameki kürü yaptım, pazarları, susam, hint, çörekotu, badem yağlarını karıştırarak kendi karışımımı hazırladımyine ampül kırdım içine , salı akşamları barcelino sürdüm diplerine ve uçlarına, hergün düzenli olarak yumurta yedim süt içtim ve günde 2 mg biotin kullanıyorum solgar marka. Belki birden aşırı yükleme yaptım ama buna mecburum yoksa bu yanık saçlarla daha bir sene dolaşmak zorunda kalıcam kestirip saçlarımı hayata döndürmek için. Normalde saçlarım siyaha yakın koyu kestane renginde röflem de platine yakın bir sarı yani ölçüm için çok uygun. Şu kadarını söyleyebilirim ki saçlarım uzadı. 2 haftada 1,5 cm. Belki bazılarınıza göre aman aman bişey değil ama benim için bir mucize. Çok mutluyum. Buradan çok şey öğrendim biraz geç oldu ama sonuçta işe yaradı. Yıllarca okuyup da uygulamadığım zamanlara yanıyorum şimdi ve burda bilgi ve deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sonuna kadar devam edicem saçlarımın yanık kısımlarını kestirebilecek kadar uzattıktan sonra kestiricem.

Öncelikle seni tebrik ediyorum cnm. Bende sinamekili kürü uyguluyorum düzenli saçlarımı baya bi toparladı uzatmasını hızlandırdı bende bol süt içiyorum bol turp yiyorum bunlarında faydası var ve kuaförun müşterilere yaptıgı hazır bir bakım yağı kürü var onu aldım birçok yağın birleşiminden yapılmış üzerinde de yazığı gibi saçın hızlı uzamasını sağlıyor arada da onu kullanıyorum. Tşkler.

Bugün çam terebentin ve badem yağı aldım 700 ml şampuanın içine her ikisinden de 12 damla koydum az mı sizce?

Aktar 10 damla damlatsan yeter dedi ama şampuanım büyük dedim yeterli 10 damla dedi. çok az geldi bana.yorumları okudum millet nerdeyse yarısını boşaltıyomuş şişenin,bana kalsa bende öyle yapıcaktım. :KK70: yine döktüm şişenin içine 25 damla yeterli mi? fena koktu inşallah saçta kalmaz kokusu,geçen sene sarımsaklı şampuandan sonra bi de bu saçlarımı kötü kokutmasın. :KK70: ama saç kremine koymadım bakım kremine de. onlar alır heralde kokusunu.

Arkadaslar iki sene onceden bu yana bu forumda eski tekniklerin disina cikilmamis oldugunu goruyorum :).. Benim sacim cok kisaydi ve turplu su'yu denedim. Simdiye kadar hic bu kadar hizli uzamamistir sanirim. Kisa sac zaten hizli uzar, ama bir iki haftada bile fark gozle gorulur derecedeyse bu iyi bir yontem demektir. Herkese tavsiye ediyorum, kafa derisi sorunu olanlar haric. Cok asitli ve bu yuzden biraz kafa derisi sizlayabiliyor ve bolca kasindiriyor. Kafa'da sivilce, yara veya diger tur hastaliklar varsa uzak durun derim.

Arkadaslar iki sene onceden bu yana bu forumda eski tekniklerin disina cikilmamis oldugunu goruyorum :).. Benim sacim cok kisaydi ve turplu su'yu denedim. Simdiye kadar hic bu kadar hizli uzamamistir sanirim. Kisa sac zaten hizli uzar, ama bir iki haftada bile fark gozle gorulur derecedeyse bu iyi bir yontem demektir. Herkese tavsiye ediyorum, kafa derisi sorunu olanlar haric. Cok asitli ve bu yuzden biraz kafa derisi sizlayabiliyor ve bolca kasindiriyor. Kafa'da sivilce, yara veya diger tur hastaliklar varsa uzak durun derim.

Çok motive oldum şuan. kaç günde 1 yapıyorsun. benim saçımda kısa. ne kadar sürede ne kadar uzadı.?

saçlarım belime kadardı 2 ay öncesine kadar ama şeytana uydum gittim kestirdim omuzlarımda şimdiye çok uzun olucaktılar ama malesef ve yaza düğün var uzaması lazım ne yapsamda uzasa bilmiyorum ki!?:KK43:(

Bir türlü uzatamadım ben yaa:KK43: Her zamanki gibi ayda bir cm uzuyor 3 aydır uğraşıyorum:KK43:

Arkadaslar iki sene onceden bu yana bu forumda eski tekniklerin disina cikilmamis oldugunu goruyorum :).. Benim sacim cok kisaydi ve turplu su'yu denedim. Simdiye kadar hic bu kadar hizli uzamamistir sanirim. Kisa sac zaten hizli uzar, ama bir iki haftada bile fark gozle gorulur derecedeyse bu iyi bir yontem demektir. Herkese tavsiye ediyorum, kafa derisi sorunu olanlar haric. Cok asitli ve bu yuzden biraz kafa derisi sizlayabiliyor ve bolca kasindiriyor. Kafa'da sivilce, yara veya diger tur hastaliklar varsa uzak durun derim.[/QUOTEArkadaşım nasıl yapıyosun sana zahmet detaylı anlatsana bi :) saçlarım uzun ama biraz daha uzamasını istiyorum hemen kırık doluyo kestirmek zorunda kalıyorum uzatmam gerek bu yüzden :KK70:

Arkadaşım nasıl yapıyosun sana zahmet detaylı anlatsana bi :) saçlarım uzun ama biraz daha uzamasını istiyorum hemen kırık doluyo kestirmek zorunda kalıyorum uzatmam gerek bu yüzden :KK70:

X