Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

hatta ikna olmayan arkadaşlar olabilir çünkü gerçekten insan bunu yaşamadan inanamıyor..resimlerimi çekip koyayım yarın inşallah...kaydirigubbakcemile2:nazar:
canim sen sadece zeytin yagini isitip 4-5 saat bekletip öylemi uzattin ya benim bu formüle acil ihtiyacim var opuyorumnanaktan

kusura bakma sarki dinlerken aklim gitti sen kuaförden sac uzatma yöntemi topigindeki yöntemimi denedin acarmisin biraz

arkadaşlar böyle bir şeyi bana deseler ben asla ve asla inanmazdım..uzun saçı çok seviyorum ve baya bi zor uzatmıştım 2 senede ama 2 sene boyunca hep şekil verdim saçlarım mahfoldu sonradan da röfle yaptırayım dedim bi hevesle işte yaptırdım ama saçımı da berbat etti..saçım iri dalgalı normalde ama o dalgalardan eser kalmadı lastik gibi çok kötü bir şey oldu malesef..siteye zaten hep giriyorum ve beğeniyorum konulara bakıyorum..dedim kestireyim en iyisimi bi kendine gelsin de sonra da bakım filan yaparım böyle yoluk yoluk durmasından iyidir dedim...ve kestirdim baya bi kısaldı yani üzüldüm ama napalım işte mecburen yaptım..sonra kuaförden saç uzatacak formül başlığına girdim dedim 3 ayda nasıl belime gelcek de mümkün değil diye kendi kendime düşündüm ama gittim malzemeleri aldım ayda 3 cm uzasa yaza kadar uzar en azından derken haftada bir o kuaför arkadaşımızın verdiği formül ve haftada bir de zeytinyağını el yakmayacak derecede ısıtıp saça sürerek ve bunların bu maskelerin her birini de 4-5 saat kadar bekleterek saçım inanamıycağınızı biliyorum atıyorum diye düşünüceksiniz ben olsam ben de inanamam ama 10 cm uzadı tam 1 buçuk ayda..ve teyzem ne kadar çok uzadı filan dedi kardeşim çok şaşırdı ...1 aydır kuaför arkadaşımızın tarifini kullanıyorum ondan önce de zeytinyağına başlamıştım zaten toplam 1 buçuk ay gibi bi sürede saçlarım boynumdan az aşağıdaydı şimdi maşallah diym düzken göğsüme yaklaştı ölçüyodum hep 5-6-7 derken 10 cm oldu...çk sevinçliyimkaydirigubbakcemile2 hem çok sağlıklı duruyolar ve yumuşak hem de dalgalarım eskisi gibi artık...inşallah nazar değmez valla korkuyorum bunları anlatırken de nazar değicek diye ama gerçekten çooook tavsiye ediyorum herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama ben kendi sonucumu yazdım...inşallah da 1 buçuk ay daha yapayım bi 10 cm daha uzarsa artık belime gelir o da bana yeter zaten..hihoyyythihoyyyt bu arada saçıma asla düzleştirme şekil verme yapmıyorum zaten yapınca uzamıyo saçlar yeterince...benim normalde 10 cm uzaması için en az 6 ay beklemem lazımdı ama 1 buçuk ayda çok güzel harika bir sonuç gerçektende..:enbuyukkk:

çok çok merak ettim bir an önce resim koyun biz de görelim bi sengözlerimebaksanab

evet koyucam tabikide arkadaşım resimleri yanyana yapıştırıp hazırlıyım koyucam ve nasıl yaptığımı da yazıcam gene ayrıntılı olarak...bu saatte ev çok dolu oluyor evdekiler bi çıksınlar evden hemen koyucam inşallah yeni resim çektim koymak için aradaki farkı hep beraber netçe görelim diye öğlen koyucam inş...hihoyyythihoyyyt

arkadaşlar dediğim gibi resmi ekliycektim ama 100 mesajım olması gerekiyomuş öyle bir yazı çıktı o yüzden de kullaıcı panelimde "saçlarım"diye bi klasör oluşturdum resmi de oraya koydum bakabilir isteyen arkadaşlar farkı açıkça gördüm ve çok mutlu oldum resimle de bunu belgelemek harika oldu....1 numaralı resim kestirdiğim zamanki resimdir..1 buçuk ay önce kestirdim ve yanındaki resimleriyse bu sabah çektimkaydirigubbakcemile2 çok mutlu oldum yaaa anlatamam...ve sizlerin de yapmasını çooook tavsiye ediyorum...öncelikle "kuaförden saç uzatacak formül" adlı başlığa girin orda arkadaşımızın anlattığı gibi o maskeyi yapın ...ve ayrıca haftada bir kere de zeytinyağını el yakmayacak kıvamda ısıtıp saç diplerine ve uçlarına sürün.. ben bu 2 maskeyi de haftada birer kez farklı günlerde yaptım...uçlarına da diplerine de masaj yardımıyla iyice yedirdim.asla saçıma şekil vermedim oynamadım.gün aşırı yıkadım...yani toplam 2 maske ve 1 buçuk ayda ölçtüm tam 10 cm olmuş...evet isteyen arkadaşlar yapsın ben sadece payşalmaş istedim resmim de kullanıcı panelimde buraya koyamadım malesef uğraştım ama 100 mesajım olmadığından koyamadım ...:1no2: ama bakın bi aradaki farkı görün..inşallah bu hızla devam ederde bi buçuk ay sora istediğim kıvama gelir:Saruboceq::lepi:

ayrıca da her bi maskeyi en az bi 4-5 saat beklettim bazen 6 saat....insanları kandırmak gibi bi niyetim yok asla ve ben kendimi biliyorum asla böyle bir şey yapmam yapanlara da çok kızarım:eek:lmaz::eek:lmaz: insanın Allahtan korkusu olcak önce o zaman kimsenin duygularıyla oynanmaması gerektiğini de bilir...:eek:lmaz: girin kullanıcı panelime bakın resimlere ...ikna olursanız da söyleyin olmazsanız da söyleyin yani bana olan bişi yok ki ben insanlarla bunu paylaşmak istedim sadece isteyen yapar istemeyen zaten yapmaz..maksat uzun saç severlere bir öneri...ve bence çoook büyük bi öneri..kuaför arkadaşımız sağolsun da..hihoyyythihoyyyta.s. tabi zeytinyağını da unutmamak lazım...a.s

selam Merve, uyguladigin formülü bende denemek istiyorum...gerci " Sinameki" otununu almanyada bulma sansim varmi onu bilemiyorum fisfisfis ve su Bemiks ampülleri... o ampulleri ben 1 seneden fazla kullandim, baska yag karisimlari ile beraber , fakat öyle hizli bir uzama olmadi :1no2: Simdi bunu deneyeyim...Uzun süre kullanmada bu Bemiks ampülünün bir zarari yoktur insallah :sinifsinif: !!!!!
Ekledigin resimlere baktim...ben pek birsey anlayamadim acikcasi, hangi resmin hangi tarihte cekilmis oldugunu belirtmemissin

alindacım yazmıştım ama galiba okumamışsın oraya koydum resimleri özellikle 3 tane yanyana resim var ilk resimde saçlarım kısa diğerlerinde 10 cm daha uzun halleri var boğazlı body giydiklerim çooooooook fark ediliyo yanii.. :) şaşırıyolar ne kadar çok uzadı diye..tabiki dene canım sen bilirsn orasını...ben de kuaför arkadaşımıza borçluyum bunu formül benden çıkmadı neticede...

Pardon Merve, mesajlar cok olunca karistirdim galiba. Evet resimden de cok belli oluyor ne kadar uzadigi akannehir Cidden müthis.
Bu otu burada arastiracagim, insallah bulabilirim burda ...Bu formulü kullanan Arkadaslar olursa, degisimlerini burada bizimle paylassin lütfen kaydirigubbakcemile
5

önemli diil canımm :1rolleyes: yeni resim de koydum bakabilirsin tekrar çook fark ediliyo ben bile şaşırdım yaniikaydirigubbakcemile2 resimleri çektim aktardım bi baktım yanyana resimlere off dedim süper uzamış yaa...:jeyyar: herkese tavsiye ediyorum...harika bişi.şuanda da kafamda zeytinyağı maskem var :dance::nazar:

Ben kesinlikle MRV senin resimlerinle ikna oldum.
Ama simdi 100ü askin Mesaj var, canim sen yine yeni gelenlere kisacik karisimi ve nasil kullandigini yazarsan cok cok sevinirim....

Sevgilerle
Askperest

askperestcim kendim başlık açtım ve oraya yazdım canım burda çok karışık oldu gibi geldi de :)

arkadaslar. yaglar maglar sacı uzatır mı yoksa sadece bakım ıcın mı gereklıdır tereddutteyım. benım saclarımın uzamaması gıbı bır problemım var ve aklınıza gelen butun yagları ve karısımları kullandım. cok guzel bakım yapıyor kırıkları onarıyor evde yapılan bakımlar bu bır gercek ama ne yazıkkı sacları uzatmak ıcın tek basına yeterlı deıl. adam gıbı bır sampuan kullanmak gerekıyor. ben 2 aydır bayerın prıorın ısımlı sampuanını kullanıyorum. ılk baslarda hosuma gıtmemıstı yıkarken sacı cok sertlestırıyor bu nedenle sac kremıyle bırlıkte kullanılması sart. ve bır kutu 1 ay gıdıyor ( ben her gun saclarımı yıkamama ragmen ) 2 ıncı kutunun sonunda yanı 2 ayın sonunda saclarımın uzadıgını ve gurlestıgını hıssettım ve ınanın cevremdekı herkes de oyle soyluyor. sampuanın adedı eczanelerde 27 lıra. bıraz pahalı evet ama 1 ay gıdıyor ve ılk kullanımlarda yıkarken saclarınızı sertlestırmesı gozunuzu korkutmasın. vazgecmeyın. bır de bu sampuan sacı ınce tellı cabuk yaglanan ve zor uzayan hanımlar tarafından kullanılırsa etkılı olur dıye dusunuyorum.

arkadaslar. yaglar maglar sacı uzatır mı yoksa sadece bakım ıcın mı gereklıdır tereddutteyım. benım saclarımın uzamaması gıbı bır problemım var ve aklınıza gelen butun yagları ve karısımları kullandım. cok guzel bakım yapıyor kırıkları onarıyor evde yapılan bakımlar bu bır gercek ama ne yazıkkı sacları uzatmak ıcın tek basına yeterlı deıl. adam gıbı bır sampuan kullanmak gerekıyor. ben 2 aydır bayerın prıorın ısımlı sampuanını kullanıyorum. ılk baslarda hosuma gıtmemıstı yıkarken sacı cok sertlestırıyor bu nedenle sac kremıyle bırlıkte kullanılması sart. ve bır kutu 1 ay gıdıyor ( ben her gun saclarımı yıkamama ragmen ) 2 ıncı kutunun sonunda yanı 2 ayın sonunda saclarımın uzadıgını ve gurlestıgını hıssettım ve ınanın cevremdekı herkes de oyle soyluyor. sampuanın adedı eczanelerde 27 lıra. bıraz pahalı evet ama 1 ay gıdıyor ve ılk kullanımlarda yıkarken saclarınızı sertlestırmesı gozunuzu korkutmasın. vazgecmeyın. bır de bu sampuan sacı ınce tellı cabuk yaglanan ve zor uzayan hanımlar tarafından kullanılırsa etkılı olur dıye dusunuyorum.

Elbette yaglar sac uzatir diyemeyiz, sadece besliyor. Gerci bilimsel olarak arastirilirsa belkide vardir bir etkisi de şutarafagitti Kullandiginiz sampuan, yagli ve kepekli saclar icin özel bir sampuanmis. Demek ki, yani sira uzatma konusunda da etkili a.s Faydasini görmüs olman güzel asligündogdu opuyorumnanaktan

X