arkadaşlar böyle bir şeyi bana deseler ben asla ve asla inanmazdım..uzun saçı çok seviyorum ve baya bi zor uzatmıştım 2 senede ama 2 sene boyunca hep şekil verdim saçlarım mahfoldu sonradan da röfle yaptırayım dedim bi hevesle işte yaptırdım ama saçımı da berbat etti..saçım iri dalgalı normalde ama o dalgalardan eser kalmadı lastik gibi çok kötü bir şey oldu malesef..siteye zaten hep giriyorum ve beğeniyorum konulara bakıyorum..dedim kestireyim en iyisimi bi kendine gelsin de sonra da bakım filan yaparım böyle yoluk yoluk durmasından iyidir dedim...ve kestirdim baya bi kısaldı yani üzüldüm ama napalım işte mecburen yaptım..sonra kuaförden saç uzatacak formül başlığına girdim dedim 3 ayda nasıl belime gelcek de mümkün değil diye kendi kendime düşündüm ama gittim malzemeleri aldım ayda 3 cm uzasa yaza kadar uzar en azından derken haftada bir o kuaför arkadaşımızın verdiği formül ve haftada bir de zeytinyağını el yakmayacak derecede ısıtıp saça sürerek ve bunların bu maskelerin her birini de 4-5 saat kadar bekleterek saçım inanamıycağınızı biliyorum atıyorum diye düşünüceksiniz ben olsam ben de inanamam ama 10 cm uzadı tam 1 buçuk ayda..ve teyzem ne kadar çok uzadı filan dedi kardeşim çok şaşırdı ...1 aydır kuaför arkadaşımızın tarifini kullanıyorum ondan önce de zeytinyağına başlamıştım zaten toplam 1 buçuk ay gibi bi sürede saçlarım boynumdan az aşağıdaydı şimdi maşallah diym düzken göğsüme yaklaştı ölçüyodum hep 5-6-7 derken 10 cm oldu...çk sevinçliyimkaydirigubbakcemile2 hem çok sağlıklı duruyolar ve yumuşak hem de dalgalarım eskisi gibi artık...inşallah nazar değmez valla korkuyorum bunları anlatırken de nazar değicek diye ama gerçekten çooook tavsiye ediyorum herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama ben kendi sonucumu yazdım...inşallah da 1 buçuk ay daha yapayım bi 10 cm daha uzarsa artık belime gelir o da bana yeter zaten..hihoyyythihoyyyt bu arada saçıma asla düzleştirme şekil verme yapmıyorum zaten yapınca uzamıyo saçlar yeterince...benim normalde 10 cm uzaması için en az 6 ay beklemem lazımdı ama 1 buçuk ayda çok güzel harika bir sonuç gerçektende..:enbuyukkk: