Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

up uzun saglıkı saclarımı kestırdım kuafor bana kestırme bunalımdasın dedı dınlemedım ıkı kısı ıkı makasla kestıler..
ve saclarım kustu bana dokuluy hep napıcam ben yaa..

tamamen psikolojik bi durum yasiyosunuz suan. Saclarinizin tekrar eski sagligina gelmesini istiyosaniz bence oncelikle ruh sagliginiza ozen gosterin, kendinizi odullendirin, beslenmenize dikkat edin, eger sigara iciyosaniz biran once birakin yada azaltin. Tam mevsimi bolca meyve yiyebilirsiniz, moraliniz yerine geldiginde saclarinizda eski haline gelicektir bence :lepi:

bende oyle dusundum aslında saclarım nıye kussunz kıkaydirigubbakcemile3
cok sagol canımcımm

kızlar size bişey söliyimmi bence boşuna yoruyosunuz kendinizi bende uzun saça alışıktım ama son 2 senedir falan omuzlarımda kullandım hep çünkü röfeliydi ve arada uçlarından kestirmem gerekiyordu nese bende sürekli nasıl saçlarımı uzatırım nasıl güçlenir hangi şampuan falan filan die sürekli araştıryordum ama şuan hiç uğraşmıyorum kendi haline bıraktım diplerinide boyatmıyorum dove şampuanı tavsiye ederim çok hoşuma gitti uçlarınada elidorun yeni pompalı saç kremleri çıktı ya ondan uyguluyorum yumuşacık oluyolar tavsiye ederim iki ürünüde yediğiniz besinlere dikkat edin derim sadece mesela her sabah yumurta yemeye özen gösterin :)

haklıymışsın bugün maskeyi yaptıktan sonra saçımı strechledim ve ıslak kaldı hatta saç diplerim kaşınmaya başladı ve birde sıcak oldu kafam...bakalım bu sefer uzayacak galiba :))

haklıymışsın bugün maskeyi yaptıktan sonra saçımı strechledim ve ıslak kaldı hatta saç diplerim kaşınmaya başladı ve birde sıcak oldu kafam...bakalım bu sefer uzayacak galiba :))

Uzar tabi .. hadi bakalim sonuclari yakinda yazarsin =)

ayy sizin bu streçledim dediğiniz şey ne onu bi açıklar mısınız bana:S poşet mi geçiriyosunuz napıyosunuz:S

ayy sizin bu streçledim dediğiniz şey ne onu bi açıklar mısınız bana:S poşet mi geçiriyosunuz napıyosunuz:S

ya hani buzdolabına yemeklerden artmış bişey koyarken tabağın üstüne naylon sararsın ya..hani marketlerde satılır rulo halinde...hatta alimünyum folyolarıda vardır onların :)) o işte strech yani naylon olanı böle çekerek sararsında tabağı üstü gergin olur hava almaz tabak :)) ayy çok salak anlattım yaa...neyse anlamışsındır sen :))

Uzar tabi .. hadi bakalim sonuclari yakinda yazarsin =)

evet bende sabırsızlanıyorum zaten sonuç almak ve buraya yazmak için...böle bazen deli oluyorum herkes saçlarım uzadı falan dio...acaba bende mi bir sorun var diyorum o zaman...ama bu sefer kesin sonuç alıcam eminim :))

evet evet anladım tatlım. gidip alayım hemen streçlerden

yaa ben dırek poset gıyıom aynı sey olur herhalde.strecle ugrasamam beceremem onu kafama sarmayı

evet poşeti de sıkı bağlayınca aynı olur...bişey farketmez die düşünüyorum bende...

bende geldim kızlar
ep başlayım başlayım diorum bi başlayamıyorum
ben hftada bi bakım yagı yapcam
zencefil kullancam
bi de aso mun tavsiye ettiği at kuyrugunu

yaa ben dırek poset gıyıom aynı sey olur herhalde.strecle ugrasamam beceremem onu kafama sarmayı

aynen... streçdurmadı kafamda.. kaydı kaydı gitti.. poşeti sıkıca bagladım üstüne de tülbentle bagladım sıkıca.. hadi hayırlısı.

sarımsaklı şampuanla saçımızı köpürttükten sonra bekletmemiz gerekiyormu?? yoksa hemen yıkıyormuyuz?ben iki gündür yapıyorum bekletmeden yıkıyorum yanlışmı yapıyorum???

uzadı :))) saçımmm şimdi ölçtüm 17 gün önce boyamıştım tam 1,5 cm olmuş :)) ilk defa yaaaaa...benim normalde ayda 1 cm zor uzuyodu...... uzamış uzamış uzamış :)))

neyle uzadı canım :)))

1 bardak elma sirkesi, sarımsak, zencefil, kekik, karanfil, maydonoz, hint yağı...vallahi bunların hepsini göz kararı atıyorum bir tencereye kaynatıp suyunu sürüyorum saçıma 1 aydır her yapışımda bir malzeme ekledim yarında havuç ekliycem içine...ya ciddi anlamda mutluyum çünkü bu forumda denemediğim formül kalmamıştı uzasın die uzamıyordu en son böle uzadı artık hiç bırakmam her bulduğumu eklerim içine :dance:

arkadaşım bulduğun karışım gerçekten çok güzel, demek ki senin saçın bunu arıyormuş:) eline geçerse biberiye ve defne yaprağı da ekle, onlar da saç uzatmak ve parlatmakta çok etkili. bi de hepsini aynı anda koyma içine, dönüşümlü olarak kullan benceyerimseniben

evet yaa çok üzülüyordum herkes saçım uzadı yazarken... kıştan beri denemediğim şey kalmamıştı ama bu sefer uzuyor...dönüşümlü olarak kullanınca bir işe yaramadı..ben bunları ayrı ayrı da yaptım yani burda verilen tarifleri ama hiç biri bu karışım kadar uzatmadı daha doğrusu hiç uzatmadı...yarın bakarım aktardan önerin için teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…