yok tatlım hiç koku moku kalmadı..kullanıcam şampuan bitene kadar. bakalım nasıl olucak.
arkadaşlar bişe sorucam bu bahsettiğiniz çam terebenti şişesinde ne yazıo?yani oleum falan gibi bişe yani yağı mı yoksa bal kıvamında taze terebenti mi?fisfisfis
ben de bugün 5. kez yıkıcam canım her gün yıkıyorum ama o kıvırcık kısa saçlı arkadaşınki kadar bi uzama göremedim koku olmamasına sevindim sabırla devamm..:)
ya belki de o kıvırcık saclı arkadasın saclarındaki kıvırcıklar biraz kendini saldıgı için uzun görünüyo:S o da olabilir:S
Kizlar beni kastediyosaniz, sacimin daha fazla uzadigini sirf arkalardan degil, kakulumdende anladim, bu ay 4 cm uzamis =).
evet canım senden bahsediyoruz
maşallah seninki ne kadar güzel uzuyor 5 günde baya uzama gördük sende
ama bende öyle bi değişme olmadı
saçlarının maşallahı var
aslında kıvırcık saçın uzadığı belli olmaz uzadıkça bukleler yukarı çeker kendini
düz saçta uzamanın daha iyi belli olması lazım ama tam tersi bi durum ortada:)
ben hemen anlatayım sana arkadaşın yerine
bi şampuanın içine 5 tane sarımsak rendeleyip katıoruz
banyodayken;
1-saçımızı sarımsaklı şampuanla yıkıoruz
2-saçımızı normal kendi sarımsaksız şampuanımızla yıkıoruz
3-saçımızı yıkadıktan sonra durulama suyuna 1 çorba kaşığı elma sirkesi katıyoruz ve saçımızı duruluyoruz
4-son olarak da normal suyla durulanıyoruz
bu kadar
(çok hevesli olduğum için ve denemeye yeni başladığım için ben anlatayım dedim:))
Kahkulum :hooray:
Kahkulum :hooray:
kizlar beni kastediyosaniz, sacimin daha fazla uzadigini sirf arkalardan degil, kakulumdende anladim, bu ay 4 cm uzamis =).
'keryneia' ne kadar sürede bu kadar uzadı saçın??????