9-10 aydır kullanıyorum çamterebentini şampuanıma katıp saçlarım çene hizamdan 4 cm falan aşağıdaydı şimdi boynumdan ölçtüğümde bir buçuk karış falan oldu tam sırtımın ortasında yani hızlı mı uzamış sizce yoksa normalmi??????????? bana normal geliyo bilmiyorum
oyle asiri bi uzama olmamis maalesef. sen sarmisakliya basla, bide turp suyu dene, manyak gibi uzar saclarin :)
bencede normaL degil 10 ayda çamterabentyle
göğüsünde 10 cm aşağı inerdi.ama yine iyi uzatmıs.
oyle asiri bi uzama olmamis maalesef. sen sarmisakliya basla, bide turp suyu dene, manyak gibi uzar saclarin :)
anlaşılan bu çamterebentinin şampuana koyunca bi faydası olmuyo boşuna bekledim yani hızlı uzayacak diyesarımsaklı nasıl oluyorki manyak gibi uzatıyomu gerçektenyerimseniben??
'saçı maskelerle uzayanlar(resimli)' diye bi başlık var saç uzatma yöntemlerinde canım hemen görürsün orada kanıtı var bi bak istersen :)
hay anasını yaadiğer topikte fotoğrafı gördüm. muhteşem gerçekten! hafta sonu deniyeyim bari.. kaç günde bir uyguluyorsunuz sarımsaklı şampuanı siz?
hemen bakıyorum teşekkürler canım:)
kaç ml lik şampuana 5 diş sarımsak koymamız gerekiyo??
hafta sonunu bekleyemedim kızlargecenin bu saatinde rendeledim sarımsakları ve yıkadım sacımı. hayde hayırlısı
banyodan sonra koku kaldı mı canım?