Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

kızlar başka yerdede yazdım ama kımse yanıt vermedi. benim saçım 2 3 gun önce ölçtüm 10 ayda tam 18 cm uzamış. bu normal mi yoksa hızlı bır uzama mı?

2 günde bir sürsem dahamı çok veya çabuk uzatır?yoksa zararlı mı olur?

ben 2 saat falan sonra aktara gidicem sorcam bu bitkiyi.hemen yarın kullanıcam.umarım işe yara.

arkadaşlar benimde önerilerim var.

saçlarınızı toplarsanız uzaması hızlanır.benim arkadaşlarım vardı,saçlarını hep topluyorlardı.2 ayda falan hemen uzadı.

susam yağıda uzatıyor.ben susam yağı kullandım 1 kere.şifalı bitkiler kitabinda okudum.ayda 3 kere saçıma sürdüm banyodan önce.hemen hiç durmadan yıkadım.2-3 cm uzadı.bekletmek lazım galiba.bekletseydim biraz kesin 5-6 cm uzardı.

turp yemek saçları uzatırmış.bol bol,akşam,öğle yemeklerinde ve acıkınca turp yiyin
!!

2haftada 1 banyodan çıkınca kesiyorum saçımı uçlarından alıyorum...ve hiç saçımı toplamıyorum..ama saçım uzuyor....

aranızda mersin'de oturan var mı?
mersin'de bildiğiniz bir aktar var mı?ben 2 aktara gittim.2sindede entele yok:KK43:

pozcudaki köryusufa bak istersen..bide çarşıda o amerikan pit pazarlarının oradaki aktarlara..

kizlar bende birseyler ekliyeyim dedim. Benim saclarimda kendimi bildim bileli asiri cabuk uzar ve tirnaklarim. Hergun mutlaka yogurt,sut ve peyniri ihmal etmeyin derim. kalsiyum acayip ise yariyor. Hemde dogal :)) Ben hergun mutlaka azda olsa yerim. Sevgiler.

yani 1 ayda 1.8cm uzamış. canım hızlı değil bence normal uzamış...

canım bana gayet normal geldi. ama çoğu yerde okudum 1.2 cm 1.5 cm uzuyormuş ayda. bende sasırıdım hızlı bır uzama yok sonuçta saçımda.
ayrıca arkadaşlar saç toplandığında daha cabuk uzamaz aksıne derinin hava alımı azalır .saçınızı mumkun olduğunca toplamayın. o sadece göz yanılgısıdır. toplanan saçı 2 ay sonra saldığın zaman tabı kı daha uzun görunecektir gözunuze

arkadaşlar lütfen bana yardım edin nolur?saçlarımı az da olsa istediim boya getirmeye az kalmıştı,sonra perçem kestirmeye karar verdim kuaför tutturdu arkadan az bişe kat veriim dedi baya inatlaştım yaptırmadım sonra naptı etti beni ikna etti ve saçımın arkasına kat verdi az bişe olsun dedim fazla olmasın dedim sonra ne göriim saçlarım kısaldı şimdi uzatmaya çalışıorum küt gibi kısa olmadı ama istediim boydada diil kısaldı işte offf:KK43:((ne olur bana yardım edin,eşim uzun saçlı bayanlardan hoşlanıo ve dayanamayıp bakıo kavga edioruz o yüsden nolur bana yardım edin psikolojim çok bozuk...

arkadaşlar lütfen bana yardım edin nolur?saçlarımı az da olsa istediim boya getirmeye az kalmıştı,sonra perçem kestirmeye karar verdim kuaför tutturdu arkadan az bişe kat veriim dedi baya inatlaştım yaptırmadım sonra naptı etti beni ikna etti ve saçımın arkasına kat verdi az bişe olsun dedim fazla olmasın dedim sonra ne göriim saçlarım kısaldı şimdi uzatmaya çalışıorum küt gibi kısa olmadı ama istediim boydada diil kısaldı işte offf:KK43:((ne olur bana yardım edin,eşim uzun saçlı bayanlardan hoşlanıo ve dayanamayıp bakıo kavga edioruz o yüsden nolur bana yardım edin psikolojim çok bozuk...

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. benıme başıma aynı sey gelmişti bı cm yerıne 10 cmye yakın saçımı kuaoforde bırakıp gelmiştim.bu kuaforler azcıkla başlıyor kesmeye sonra beceremıyor bıraz daha beceremıyor brıaz daha derken iyice saçın bı tutam kalıyor. o yuzden işini çok ıyı bı kuaofre bıraz daha pahalı olsada git orda kestir. gerçi ben bayağı da luks bı yere gitmitşim saçıman olacağıma paramdan olayım duşuncesıyle:)ikisinde de olmuştum. saçını her akşam kalitelı bır fırcayla tara. kafa derındeki kan akışını hızlandırır. ayrıca durumunda elveriyorsa bıotın dıye bı vıtamın var sulgarın sanırım.içinde bı ay yetecek kadar tablet var. fiyatıda 19.ytl. paran varsa hiç duşunmeden git al akşam sabah iç. ve saçının gerçekten cabuk uzamasına yardımcı oluyor.ben denedim bılıyorum.hollywood yıldızlarıda işlemlerden vs... yıpranan saçlarını bıotınlerle uzatıyormuş daha cabuk uzasın dıye.
ayrıca eşin uzun saçlı kadınlara saçları uzun dıye bakmıyordur malesef:) erkekler kadını tek tek deil genel olarak bakar canım. söyle eşine bunu. daha da uzmesin seni:)

Bakım yağlarıyla saçını daha çabuk uzatabilrsin ayrıca sarımsak ve yılan yağının saç uzatmada çok daha etkili olduğunu biliyorum ben şu anda yılan yağı kullanıyorum ve gerçekten saçım çabuk uzuyor

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. benıme başıma aynı sey gelmişti bı cm yerıne 10 cmye yakın saçımı kuaoforde bırakıp gelmiştim.bu kuaforler azcıkla başlıyor kesmeye sonra beceremıyor bıraz daha beceremıyor brıaz daha derken iyice saçın bı tutam kalıyor. o yuzden işini çok ıyı bı kuaofre bıraz daha pahalı olsada git orda kestir. gerçi ben bayağı da luks bı yere gitmitşim saçıman olacağıma paramdan olayım duşuncesıyle:)ikisinde de olmuştum. saçını her akşam kalitelı bır fırcayla tara. kafa derındeki kan akışını hızlandırır. ayrıca durumunda elveriyorsa bıotın dıye bı vıtamın var sulgarın sanırım.içinde bı ay yetecek kadar tablet var. fiyatıda 19.ytl. paran varsa hiç duşunmeden git al akşam sabah iç. ve saçının gerçekten cabuk uzamasına yardımcı oluyor.ben denedim bılıyorum.hollywood yıldızlarıda işlemlerden vs... yıpranan saçlarını bıotınlerle uzatıyormuş daha cabuk uzasın dıye.
ayrıca eşin uzun saçlı kadınlara saçları uzun dıye bakmıyordur malesef:) erkekler kadını tek tek deil genel olarak bakar canım. söyle eşine bunu. daha da uzmesin seni:)

arkadaşım çok teşekkürler ben solgarın vitamin hapını kullanıorum,senn dediin ürününüde alıcam çok teşekkür ederim gerçekten yardımların içinzaten solagarın sitesinede üyeyim ayy .ok saol kardeşim yaaa nasıl sinirliyim anlatamam çok teşekkürler.:dance::enbuyukkk:

cnm ben sarımsak yagını bı ıkı saat bekletıodum malesfkı kokusu bellı bı zman sora cekılmez oluo bşiler sar sacına sefaf folyo sarabılrsın... haftada bır kullan cnm ben ıkı kere sampuanlıom bıraz bekletıom sampuanı saclarımda kokusu gıtsın dıe ama duruladıktan sora nemlıyken gleıo hafıf kokusu bu olan bşi yanı bı ay kullan yarırnı gorursun sora karısık yaglara gecebılrsın ben defne yagınıda kullandım oda bıraz agır kokuoa ama kokusu yıkayınca gecıo onda sorun yokyerimseniben

cnm ben sarımsak yagını bı ıkı saat bekletıodum malesfkı kokusu bellı bı zman sora cekılmez oluo bşiler sar sacına sefaf folyo sarabılrsın... haftada bır kullan cnm ben ıkı kere sampuanlıom bıraz bekletıom sampuanı saclarımda kokusu gıtsın dıe ama duruladıktan sora nemlıyken gleıo hafıf kokusu bu olan bşi yanı bı ay kullan yarırnı gorursun sora karısık yaglara gecebılrsın ben defne yagınıda kullandım oda bıraz agır kokuoa ama kokusu yıkayınca gecıo onda sorun yokyerimseniben

peki bişe sorcam ben bern_a arkadaşım bu yağları eczaneden bulmamız mümkün mü:uhm:

X