- 16 Mayıs 2008
- 1.490
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar başka yerdede yazdım ama kımse yanıt vermedi. benim saçım 2 3 gun önce ölçtüm 10 ayda tam 18 cm uzamış. bu normal mi yoksa hızlı bır uzama mı?
yani 1 ayda 1.8cm uzamış. canım hızlı değil bence normal uzamış...
arkadaşlar lütfen bana yardım edin nolur?saçlarımı az da olsa istediim boya getirmeye az kalmıştı,sonra perçem kestirmeye karar verdim kuaför tutturdu arkadan az bişe kat veriim dedi baya inatlaştım yaptırmadım sonra naptı etti beni ikna etti ve saçımın arkasına kat verdi az bişe olsun dedim fazla olmasın dedim sonra ne göriim saçlarım kısaldı şimdi uzatmaya çalışıorum küt gibi kısa olmadı ama istediim boydada diil kısaldı işte offf((ne olur bana yardım edin,eşim uzun saçlı bayanlardan hoşlanıo ve dayanamayıp bakıo kavga edioruz o yüsden nolur bana yardım edin psikolojim çok bozuk...
arkadaşlar lütfen bana yardım edin nolur?saçlarımı az da olsa istediim boya getirmeye az kalmıştı,sonra perçem kestirmeye karar verdim kuaför tutturdu arkadan az bişe kat veriim dedi baya inatlaştım yaptırmadım sonra naptı etti beni ikna etti ve saçımın arkasına kat verdi az bişe olsun dedim fazla olmasın dedim sonra ne göriim saçlarım kısaldı şimdi uzatmaya çalışıorum küt gibi kısa olmadı ama istediim boydada diil kısaldı işte offf((ne olur bana yardım edin,eşim uzun saçlı bayanlardan hoşlanıo ve dayanamayıp bakıo kavga edioruz o yüsden nolur bana yardım edin psikolojim çok bozuk...
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. benıme başıma aynı sey gelmişti bı cm yerıne 10 cmye yakın saçımı kuaoforde bırakıp gelmiştim.bu kuaforler azcıkla başlıyor kesmeye sonra beceremıyor bıraz daha beceremıyor brıaz daha derken iyice saçın bı tutam kalıyor. o yuzden işini çok ıyı bı kuaofre bıraz daha pahalı olsada git orda kestir. gerçi ben bayağı da luks bı yere gitmitşim saçıman olacağıma paramdan olayım duşuncesıyle:)ikisinde de olmuştum. saçını her akşam kalitelı bır fırcayla tara. kafa derındeki kan akışını hızlandırır. ayrıca durumunda elveriyorsa bıotın dıye bı vıtamın var sulgarın sanırım.içinde bı ay yetecek kadar tablet var. fiyatıda 19.ytl. paran varsa hiç duşunmeden git al akşam sabah iç. ve saçının gerçekten cabuk uzamasına yardımcı oluyor.ben denedim bılıyorum.hollywood yıldızlarıda işlemlerden vs... yıpranan saçlarını bıotınlerle uzatıyormuş daha cabuk uzasın dıye.
ayrıca eşin uzun saçlı kadınlara saçları uzun dıye bakmıyordur malesef:) erkekler kadını tek tek deil genel olarak bakar canım. söyle eşine bunu. daha da uzmesin seni:)
cnm ben sarımsak yagını bı ıkı saat bekletıodum malesfkı kokusu bellı bı zman sora cekılmez oluo bşiler sar sacına sefaf folyo sarabılrsın... haftada bır kullan cnm ben ıkı kere sampuanlıom bıraz bekletıom sampuanı saclarımda kokusu gıtsın dıe ama duruladıktan sora nemlıyken gleıo hafıf kokusu bu olan bşi yanı bı ay kullan yarırnı gorursun sora karısık yaglara gecebılrsın ben defne yagınıda kullandım oda bıraz agır kokuoa ama kokusu yıkayınca gecıo onda sorun yokyerimseniben