- Konu Sahibi girlwhoneedssuggest
-
ben gece yatmadan önce tabiri caizse sacımın diplerine boca ediyordum hatta heryerine sürüyorum diyeyim sac tellerini kalınlastırıyo bence. deneyin mutlaka ins faydasını görürsünüz bende cok mutlu olurum valla
karanlık biyerde saklarsan daha iyi olur. ben aklıma geldikce sürüyodum saclarımın heryerine ne sıklıkla sürmek istrsen sana kalmıs ben sabah ve aksam mutlaka sürüyodum bol bolgünde bir defa yeterli oluyor mu?hazırlanan su nerde saklanacak..
bravo size gerçekten iyi cesaret tabiki de çoğalır saçlarınız sonuçta jiletle kazıdığınız yerlerden 1 yerine 3 çıkacak uzatmak için çeşitli bakım yağlarından destek alabilirsiniz özellikle de gününde uygulama yaparsanız daha çabuk sonuç alacağınıza eminimkızlar inanır mısınız ben saçlarımı 3 gün önce sıfıra vurdum. 20 gün boyunca jiletliyecem, çoğalır mı sizce saçlarım, dışarı çıkmıyorum evde de şal takıyorum, uzayana kadar da peruk alıp takmayı düşünüyorum,
slmmm sizin adınıza sevindim şampuana çam terebentin ampul d.k.h. koydum dediniz ya şampuanınız nedir kaç milim ve ne ölçüde koydunuz bu saydıklarınızı mesela kaç ampul bepanten kaç kapak yada damla çam terebentin ve bir kutunun hepsini mi koydunuz doğum kontrol hapının şimdiden teşekkürler..karanfil gercekten sac dökülmesini kesiyor ben 5 6 ay kadar duzenli bi sekilde hergece uyguladım saclarımın dökülmesi ciddi sekilde azaldı hatta minik minik saclarımda cıktı.şimdide sampuana dogum kontrol hapı camtelebentin ve bepanten ampul koydum bu sekilde kullanıyorum 3 aydır bundanda cok memnun kaldım dusta bile 2 3 tel anca dökülüyo
tam olarak uyguladıgım sekliyle yazıyorumslmmm sizin adınıza sevindim şampuana çam terebentin ampul d.k.h. koydum dediniz ya şampuanınız nedir kaç milim ve ne ölçüde koydunuz bu saydıklarınızı mesela kaç ampul bepanten kaç kapak yada damla çam terebentin ve bir kutunun hepsini mi koydunuz doğum kontrol hapının şimdiden teşekkürler..
şu an saçlarım 1 cm boyuna ulaştı telleri kalınlaştı, çok gerçekçi hiç belli olmayan 75 tl ye aldıgım peruğumu takıyorum, herkes kendi saçım sanıyor, 4 ay sonra okul acılacak o zaman da çıt çıt alıp takmayı düşünüyorum,2 günde bir sarımsak ezip saç diplerime masaj yapıyorum, yağ bakımı da yapıyorum, yağ saçları gerçekten uzatıyor, saçlarımda şu an hiç dökülme kopma yok, sarımsak işe yarıyor , bakalım uzayınca nasıl bir görüntü olacak çok merak ediyorum, ama saçımı kestiğim gün tüy şeklindeydi, saçlarım şimdi kazık gibi sert, kalın dimdik duruyorbravo size gerçekten iyi cesaret tabiki de çoğalır saçlarınız sonuçta jiletle kazıdığınız yerlerden 1 yerine 3 çıkacak uzatmak için çeşitli bakım yağlarından destek alabilirsiniz özellikle de gününde uygulama yaparsanız daha çabuk sonuç alacağınıza eminim
kazık gibi sert derken kapkalın olduğu için oyle dedim, yanı tüy şeklinde değil eskisi gibi ,şu an saçlarım 1 cm boyuna ulaştı telleri kalınlaştı, çok gerçekçi hiç belli olmayan 75 tl ye aldıgım peruğumu takıyorum, herkes kendi saçım sanıyor, 4 ay sonra okul acılacak o zaman da çıt çıt alıp takmayı düşünüyorum,2 günde bir sarımsak ezip saç diplerime masaj yapıyorum, yağ bakımı da yapıyorum, yağ saçları gerçekten uzatıyor, saçlarımda şu an hiç dökülme kopma yok, sarımsak işe yarıyor , bakalım uzayınca nasıl bir görüntü olacak çok merak ediyorum, ama saçımı kestiğim gün tüy şeklindeydi, saçlarım şimdi kazık gibi sert, kalın dimdik duruyor
Canım birde onu asit oranı az olan bir zeytinyağıyla karıştırıp uygula saçlarına harika oluyor sonuç.kızlar sarımsagı ezip diplere uygulayın saç dökülmesini feci sekilde durduruyor
teşekkür eder,m cevabınız için çok şükür dökülme problemim yok duşta hiç dökülmez tararken de 5-6 tel ancak dökülüyor bu şampuanı başka yerde hızlı uzatıyor diye okumuştum ondan sordum ölçülerini bend e geçen aylarda d.k.h. nı şampuana ezip katmıştım o dönemd e aşırı bir uzama elde etmiştim şuan maske dışında bişey kullanmıyorum yine başlıcaktım sizin formül farklı geldi bana ben ampul koymuyordum mesela eklerim ben de artık tekrar sağoluntam olarak uyguladıgım sekliyle yazıyorum
400ml tresan ısırganlı sampuan
diane 35 1 kutunun hepsi (havanda ezilecek)
10 15 damla camtelebentin
2 ampul bepanten ampul
bu sekile kullanıyorum 3 aya yakın oldu ilk zamanlar cok kasıntı yapıyodu hatta korktum bırakacaktım sonra saclarım alıstı ve suan dusta bile 2 3 tel anca dökülüyo. cok yöntem denedim minoksil ve vitamim haplarıda dahil ama kullandıgım sürece fayda etti bırakınca daha kötü bi hale geldi saclarım. ama karanfil suyu ve bu sampuan kadar saclarımın dökülmesini kesen baska bi yöntem olmadı. herkese tavsiye ediyorum zaten ins faydasını görüsünüz benim gibi herkeste aynı etkiyi edermi bilmiyorum aama ins faydasını görürsünüz
ov baya dökülmüş doktora gittin mi
benim saclarımda cok kırık vardı bide bilirsiniz bikisel sampuanlar sacı biraz kurutuyo ve parlaklıgını alıyor. bepanten ampulu eklediğimden beri saclarım yumusadı ve daha parlak görünüyo ben sac için faydasını bildiğimden dolayı ekledim denemek amaclı gercektende faydası oldu şimdi 2 tane sampuana ekliyorum her sampuanımateşekkür eder,m cevabınız için çok şükür dökülme problemim yok duşta hiç dökülmez tararken de 5-6 tel ancak dökülüyor bu şampuanı başka yerde hızlı uzatıyor diye okumuştum ondan sordum ölçülerini bend e geçen aylarda d.k.h. nı şampuana ezip katmıştım o dönemd e aşırı bir uzama elde etmiştim şuan maske dışında bişey kullanmıyorum yine başlıcaktım sizin formül farklı geldi bana ben ampul koymuyordum mesela eklerim ben de artık tekrar sağolun
ov baya dökülmüş doktora gittin mi
cnm vefa cığım slmm dökülme için benim uyguladığım bir maske var onu da dene istersengittim tahlil yaptı hiç bi sıkıntı yok mevsimsel ve stresten dedi
zinco diye bi hap verdi birde keterol şampuan
bende zeytinyağı sarımsak maskesi yapmaya başladım
bir ikide karanfil suyu kullandım ama henüz bi gelişme yok
cnm vefa cığım slmm dökülme için benim uyguladığım bir maske var onu da dene istersen
1 yemek kaşığı tatlıbadem yağı
1 yemek kaşığı susam yağı
1/2 yemek kaşığı hint yağı(bu biraz yoğun o yüzden yarım)
2 yemek kaşığı saf zeytinyağı
1er ampul bepanten evigen ve bemix ampul
bunları iyice karıştır cam steril bir kasede önce saç diplerinden başla parmak uçlarınla masaj yaparak sür kalırsa saç boylarını da sürebilirsin ama benim anca diplere yetiyor zaten ben en az 2 saat bekletiyorum daha etkili oluoyr bu arada sürdükten sonra ister streç filmle ister market poşeti geçir kafana ve fön makinesiyle ısı ver 2-3 dk süre bitimine kadar 2-3 kez tekrarla bu işlemi gözeneklerden içeri daha çok vitami n mineral girmesini sağlıyor sonra normal yıkama işlemi yap ilk yapışta faydasını göreceğine eminim bir de ne tür şampuan kullanıyorsun bilmiyoreum ama çok fazla şampuan denedim en memnun kaldığım elseve argeninne dirençle pantenin aQua ligt serisi özellikle panten aqua ligt bu mevsimler dökülmelerde bayağı başarılı geçmiş olsun tatlımm inşallah işine yarar çünkü durumun hiç normal değil bir de bahsettiğim bu maske hemökülmeyi kesmişti hem de 1 ay içinde tüm dökülenler hızla çıkmıştı tutam tutam ben kullandığım zamanlarda
stres bu kadar yapmaz diye düşünüyorum ama mevsimsel olabilir benim mevsimseldi mesela geçen yazdı haftada bir yaptım ben ama hiç aksatma mutlaka yap bir de bu yağ bakımını yapman için özel tarihler var ayın durumuna göre ona göre de yaparsan da iyi olur ama ben her pazar yapıyordum şimdi gününde yapıyorumAy canım Allah razıolsun hemen haftasonu alacağım bunları yapacağım şuan doktorun verdiği ketetol şampuan kullanıyorum öncesinde bioblass kullanıyordum
zaten saçım çok gür değildir iice gidecek çok korkuyorumm inşallah işe yarar
ama bu ara çok stresli şeyler yaşadımbi saçı bu kadar etkileyebilirmi ya
ne kadar sıklıkla uygulama yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?