Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım aşırı şekilde dökülüyor. (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
stres bu kadar yapmaz diye düşünüyorum ama mevsimsel olabilir benim mevsimseldi mesela geçen yazdı haftada bir yaptım ben ama hiç aksatma mutlaka yap bir de bu yağ bakımını yapman için özel tarihler var ayın durumuna göre ona göre de yaparsan da iyi olur ama ben her pazar yapıyordum şimdi gününde yapıyorum
mesela ilk uygulamanı 6 yada 7 haziran da yap
diğerini 15-16 haziranda yap
diğerini 19-20-21 haziran herhangi birinde yap
24-25-26 haziran yine hangi gün uygunsa
bu günler ayın durumuna göre en etkili günler haziran ayı içinde aklını karıştırmadım umarım ama bu konulara fena takığım bu aralar :KK66::KK66:

evet mevsimin etkisi vardır daha önceden döküldü hep mevsimsel ama bu derece değildi

korkuma doktora gittim tahlil yaptı bişey yok kan değerler ii

bunu ben ancak pazardan pazara uygulama yapabilirim yada c.tesi akşamları

çocuklu olunca zor oluyor evde 2 saat kafamda onunla gezmek

deneyeceğim alacağım malzemeleri bakalımm çok üzülüyorum kel kalacağım diye

evet mevsimin etkisi vardır daha önceden döküldü hep mevsimsel ama bu derece değildi

korkuma doktora gittim tahlil yaptı bişey yok kan değerler ii

bunu ben ancak pazardan pazara uygulama yapabilirim yada c.tesi akşamları

çocuklu olunca zor oluyor evde 2 saat kafamda onunla gezmek

deneyeceğim alacağım malzemeleri bakalımm çok üzülüyorum kel kalacağım diye
yok cnm Allah korusun niye kel kalacaksın mesela dediğim gibi ilk tarih zaten h.sonuna

denk geliyor ben c.tesi yapııcam şifa olsun

gittim tahlil yaptı hiç bi sıkıntı yok mevsimsel ve stresten dedi
zinco diye bi hap verdi birde keterol şampuan
bende zeytinyağı sarımsak maskesi yapmaya başladım
bir ikide karanfil suyu kullandım ama henüz bi gelişme yok :KK43:
canım sarımsak falan doktor kesinlikle önermiyor yakar saçı yapma bence. herşeyi üst üste denemeyin birde faydasını göremezsiniz. tahlil temizse o zaman strestendir. ben hp biotin hap kullanıyorum doktoruna onu sor istersen . evet mevsimsel dökülme iki katına çıkıyor gerçekten bekle bakalım. zeytinyağını sürebilirsin ama çok sık değil yağ saçı döker zaten .

canım sarımsak falan doktor kesinlikle önermiyor yakar saçı yapma bence. herşeyi üst üste denemeyin birde faydasını göremezsiniz. tahlil temizse o zaman strestendir. ben hp biotin hap kullanıyorum doktoruna onu sor istersen . evet mevsimsel dökülme iki katına çıkıyor gerçekten bekle bakalım. zeytinyağını sürebilirsin ama çok sık değil yağ saçı döker zaten .

daha öncede dökülme oldu mevsim dönüşlerinde ama bukadar fazla değildi
o zaman sampuanıma sarımsak koydum çok faydasını görmüştüm
o yüzden zeytinyağı ile nemlendirerek kullanayım dedim
evet çok şeyi karışık denemekle bi verim alınmaz
haftaya Sunsetin verdiği kürü deneyeceğim başkada bişey yapmam artık

Fotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?
Herhangi bi kür uyguladıysan o da etkilemiştir. Kan değerlerini bi ölçtür olmadı

arkadaşlar bu dökülme ve hızlı uzama için kullandığım losyonu tavsiye edebilirim benim saç dökülmemi tamamen durdurdu ve daha hızlı uzamasını sağladı. ben rusyadan getirtmiştim ama türkiyede de satışa sunulmuş merak eden arkadaşlar ulaşırsa ürünle ilgili bilgileri verebilirim.

karanfil gercekten sac dökülmesini kesiyor ben 5 6 ay kadar duzenli bi sekilde hergece uyguladım saclarımın dökülmesi ciddi sekilde azaldı hatta minik minik saclarımda cıktı.şimdide sampuana dogum kontrol hapı camtelebentin ve bepanten ampul koydum bu sekilde kullanıyorum 3 aydır bundanda cok memnun kaldım dusta bile 2 3 tel anca dökülüyo
canim karanfil kuru gerçekten etkili mi nasil uyguladigini yazar misin

canim karanfil kuru gerçekten etkili mi nasil uyguladigini yazar misin
gercekten düzenli kullanırsanız sac dökülmesini durduruyor ben kullandıgım sürece minik minik saclarımda cıkmıstı. ben 1 litre suyu kaynatıyorum cam siseye koyuyorum içine bir avuctan fazla karanfil ekliyorum karanlık biryerde 3 gun bekletiyorum 3 gun sonra karanfileeri süzüyorum. hergun kullanırsan daha etkili olur ben haftasının hergunu nerdeyse kullanadım 3 4 ay kadar suan saclarım hiç dökülmüyor

Ne yaptınız da işe yaradı karanfik suyu mu? Benim de felaket dökülüyor ağlamak geliyor içimden

sarımsak ve zeytinyağı başta ii gelmeye başlamıştı ama verim alamadım sonraları

evet karanfil suyu ii geldi saçıma

şuan dökülmem var ama şiddetli değil

dünde kuaförümün kızının saçı çok dökülüyormuş hiç bi kozmetik bitkiselden fayda bulamadık

sadece çam esansı ii geldi şampuanına karıştır kullan dedi çok faydasını görmüş;)

insanın psikolojisi bozuluyor vallahii

sarımsak ve zeytinyağı başta ii gelmeye başlamıştı ama verim alamadım sonraları

evet karanfil suyu ii geldi saçıma

şuan dökülmem var ama şiddetli değil

dünde kuaförümün kızının saçı çok dökülüyormuş hiç bi kozmetik bitkiselden fayda bulamadık

sadece çam esansı ii geldi şampuanına karıştır kullan dedi çok faydasını görmüş:KK66:

insanın psikolojisi bozuluyor vallahii
evet ya avuç avuç dökülüyor resmen. kan değerlerimde de sorun yok :( karanfili deneyeyim. nasıl yaptınız?

Fotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?

ya benımde okadar dökülüyordu cildiyeye gittim kan testi yaptırdı tsh yüksekliğindendi hiç yaptırdınmı.

evet ya avuç avuç dökülüyor resmen. kan değerlerimde de sorun yok :KK43: karanfili deneyeyim. nasıl yaptınız?
benimde kanımda sıkıntı yok cezvede su kaynatıp 7-8 tane karanfili kaynar suda ılıyana kadar demliyorum

su kaynadıktan sonra ocakta kapatılacak

hemen hemen hergün yada gün aşırı saç diplerine masaj şeklinde yapılıyor ;)

Back
X