- Konu Sahibi girlwhoneedssuggest
-
Ben abartisiz o resimdekinin 5 kati diycem ama hatta cok daha fazlasibende banyoda bunun 3 katı dökülüyor
bu dökülme çok fazla değil bence..Fotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?
karanfil gercekten sac dökülmesini kesiyor ben 5 6 ay kadar duzenli bi sekilde hergece uyguladım saclarımın dökülmesi ciddi sekilde azaldı hatta minik minik saclarımda cıktı.şimdide sampuana dogum kontrol hapı camtelebentin ve bepanten ampul koydum bu sekilde kullanıyorum 3 aydır bundanda cok memnun kaldım dusta bile 2 3 tel anca dökülüyoFotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?
karanfil gercekten sac dökülmesini kesiyor ben 5 6 ay kadar duzenli bi sekilde hergece uyguladım saclarımın dökülmesi ciddi sekilde azaldı hatta minik minik saclarımda cıktı.şimdide sampuana dogum kontrol hapı camtelebentin ve bepanten ampul koydum bu sekilde kullanıyorum 3 aydır bundanda cok memnun kaldım dusta bile 2 3 tel anca dökülüyo
1 kiloluk kaynamıs suyun içine 2 avuc kadar kuru karanfili atıp 3 gun gunes almayan biyerde bekletiyorsunuz.daha sonra bu suyu sacının diplerine sürüyorsunuz durulamanıza gerek yok mis gibi kokuyo zaten. ben hergece uyguluyodum 5 6 ay kadar kullandım sac dökülmem durunca bıraktım daha sonra sampuana dogum kontrol hapı ekleyerek kullanmaya basladım tarifi vermiştim zaten size. ama karanfil kurunude aklıma geldikce suruyorum sac tellerini kalınlastırıyo daha dolgun gösteriyo hem karanfil kurunu hemde verdiğim tarifi kullanabilirsin ins faydasını görürsün bende cok cektim saclarımdan faydam dokunursa cok mutlu olurum gercektenMerhaba karanfil olayı nedir biraz anlatırmısınız acaba? Ben artık kafamı gidip kele vurucam o derece moralim bozuk... hem kilo hem kellik gün geçtikçe nefret ediyorum kendinden...
1 kiloluk kaynamıs suyun içine 2 avuc kadar kuru karanfili atıp 3 gun gunes almayan biyerde bekletiyorsunuz.daha sonra bu suyu sacının diplerine sürüyorsunuz durulamanıza gerek yok mis gibi kokuyo zaten. ben hergece uyguluyodum 5 6 ay kadar kullandım sac dökülmem durunca bıraktım daha sonra sampuana dogum kontrol hapı ekleyerek kullanmaya basladım tarifi vermiştim zaten size. ama karanfil kurunude aklıma geldikce suruyorum sac tellerini kalınlastırıyo daha dolgun gösteriyo hem karanfil kurunu hemde verdiğim tarifi kullanabilirsin ins faydasını görürsün bende cok cektim saclarımdan faydam dokunursa cok mutlu olurum gercekten
ben gece yatmadan önce tabiri caizse sacımın diplerine boca ediyordum hatta heryerine sürüyorum diyeyim sac tellerini kalınlastırıyo bence. deneyin mutlaka ins faydasını görürsünüz bende cok mutlu olurum vallaTesadüf ki yine size sormuşum hehe çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için <3 peki merak ettiğim bu suyu saça spreyle mi sıkmalıyım, pamukla tampon gibi mi yapmalıyım yoksa direk dökmelimiyim? bu su ne kadar dayanıyor her duşta tekrar mı yapmalıyım acaba ( ya da her gün sabah akşam sıkıyım mı saçıma) heyecanlandım ya böyle basit bir çözümüm olursa size çok dua ederim gerçekten <3
ben gece yatmadan önce tabiri caizse sacımın diplerine boca ediyordum hatta heryerine sürüyorum diyeyim sac tellerini kalınlastırıyo bence. deneyin mutlaka ins faydasını görürsünüz bende cok mutlu olurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?