Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım aşırı şekilde dökülüyor. (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

girlwhoneedssuggest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
11
0
1
İstanbul
Fotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?

Eklentiler

• 10613964_747152125332259_2132192378_n.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 2.846
hepsini aynı anda yapabilirsin cnm. bi tane sarımsaklı şampuan al cnm içine çam terebentin yağı koy her kullanmada çalkala banyoda onu kullan.ayrıca karanfilli suyuda banyoda cıkarken saclarına sık ama durulama,ısırganıda aynı şekilde deneyebilirsin demleyip fısfıslı şişeye sıkıp banyo çıkısında diplere sıkarak

Bu dönem herkesin saçı dökülüyor sanırım, benim 3 telden fazla dökülmeyen sacım günde 50 tele kadar arttı, kafayı takmamak lzm, aklın sürekli sacında olunca elinde gidip duruyor doğal olarak bu seferde kırılıp daha çok dökülüyor, bakımını aksatma düzelir yakında :)

:)
4 aylık bebeğim var emziriyorum saçım hiç kalmadı neredeyse :-( bu önerdikleri nizi ben de kullanabilir miyim emzirirken sorun olur mu. Daha başka neler yapabiliriz kel olacağım yakinda :-(

Ampulleri badem yağıyla karıştırmak bende baya işe yaradı 2 ay haftada 2 defa uyguladm ben 2 ay sonra saçlarım çoğalmaya başladı öneririm :)

kızlar inanır mısınız ben saçlarımı 3 gün önce sıfıra vurdum. 20 gün boyunca jiletliyecem, çoğalır mı sizce saçlarım, dışarı çıkmıyorum evde de şal takıyorum, uzayana kadar da peruk alıp takmayı düşünüyorum,

karanfil gercekten sac dökülmesini kesiyor ben 5 6 ay kadar duzenli bi sekilde hergece uyguladım saclarımın dökülmesi ciddi sekilde azaldı hatta minik minik saclarımda cıktı.şimdide sampuana dogum kontrol hapı camtelebentin ve bepanten ampul koydum bu sekilde kullanıyorum 3 aydır bundanda cok memnun kaldım dusta bile 2 3 tel anca dökülüyo

Merhaba karanfil olayı nedir biraz anlatırmısınız acaba? Ben artık kafamı gidip kele vurucam o derece moralim bozuk... hem kilo hem kellik gün geçtikçe nefret ediyorum kendinden...

Merhaba karanfil olayı nedir biraz anlatırmısınız acaba? Ben artık kafamı gidip kele vurucam o derece moralim bozuk... hem kilo hem kellik gün geçtikçe nefret ediyorum kendinden...
1 kiloluk kaynamıs suyun içine 2 avuc kadar kuru karanfili atıp 3 gun gunes almayan biyerde bekletiyorsunuz.daha sonra bu suyu sacının diplerine sürüyorsunuz durulamanıza gerek yok mis gibi kokuyo zaten. ben hergece uyguluyodum 5 6 ay kadar kullandım sac dökülmem durunca bıraktım daha sonra sampuana dogum kontrol hapı ekleyerek kullanmaya basladım tarifi vermiştim zaten size. ama karanfil kurunude aklıma geldikce suruyorum sac tellerini kalınlastırıyo daha dolgun gösteriyo hem karanfil kurunu hemde verdiğim tarifi kullanabilirsin ins faydasını görürsün bende cok cektim saclarımdan faydam dokunursa cok mutlu olurum gercekten

Tesadüf ki yine size sormuşum hehe çok çok teşekkür ederim cevaplarınız için <3 peki merak ettiğim bu suyu saça spreyle mi sıkmalıyım, pamukla tampon gibi mi yapmalıyım yoksa direk dökmelimiyim? bu su ne kadar dayanıyor her duşta tekrar mı yapmalıyım acaba ( ya da her gün sabah akşam sıkıyım mı saçıma) heyecanlandım ya böyle basit bir çözümüm olursa size çok dua ederim gerçekten <3

ben gece yatmadan önce tabiri caizse sacımın diplerine boca ediyordum hatta heryerine sürüyorum diyeyim sac tellerini kalınlastırıyo bence. deneyin mutlaka ins faydasını görürsünüz bende cok mutlu olurum valla

aa aynıyız şaşrdım. böyle dökülen bi benim sanıyordum . ağlıyordum üstelik yok canım bu normalmiş ya. şöyle söyliyim sana 5 senedir saç dökülmesi yaşayan biri olarak tecrübeli biri olarak. elimi her attığımda 3 5 tel net geliyor hele banyo yapınca ve banyodan sonra ufffff...... feci dökülüyor oturup üşenmeden saydım 81 tane dökülmüş tabi bunun daha sonrası yastığı elini attığında gelen saçları var tabi. doktorlar ne kadar günde 100 tel normal desede ben nedense normal bulmuyorum ha 30 tel çok normal bak olması gereken ama 100 tel fazla çık sık saça sahipse biri belki. neyse kullanmadığım şampuanlar serumlar ilaçlar haplar kalmadı ama saçta insanlar gibi şımarıyor malesef fazla önemsemeyede gelmiyor nasılsa her türlü dökülüyor. öyle saçına her yağıda kullanma yağda saçı döker. kendi haline bırak. benim dökülüyor 100 tel ama yerine çıkar tabi belli yaştan sonra oda olmıycak ona korkarım hep :) bende kaynak taktırdım oh mis dedim yağ falan kullanma önermem yani . çok istiyorsan git doktora ya da eczaneye saç serumu losyon kullan daha iyi. işe yaramasada yağlardan iyi :) birde bende saç egzaması başladı iyi mi :) banyoda aynı senin resimdeki gibi dökülüyor böyle yıkandığımda yanlardan akıyor rahatsız oluyorum en çokta günlük hayatta bi sağdan bi soldan dökülen saçımdan rahatsız oluyorum hayırlısı olsun bizim için ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…