- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi girlwhoneedssuggest
-
stres bu kadar yapmaz diye düşünüyorum ama mevsimsel olabilir benim mevsimseldi mesela geçen yazdı haftada bir yaptım ben ama hiç aksatma mutlaka yap bir de bu yağ bakımını yapman için özel tarihler var ayın durumuna göre ona göre de yaparsan da iyi olur ama ben her pazar yapıyordum şimdi gününde yapıyorum
mesela ilk uygulamanı 6 yada 7 haziran da yap
diğerini 15-16 haziranda yap
diğerini 19-20-21 haziran herhangi birinde yap
24-25-26 haziran yine hangi gün uygunsa
bu günler ayın durumuna göre en etkili günler haziran ayı içinde aklını karıştırmadım umarım ama bu konulara fena takığım bu aralar
yok cnm Allah korusun niye kel kalacaksın mesela dediğim gibi ilk tarih zaten h.sonunaevet mevsimin etkisi vardır daha önceden döküldü hep mevsimsel ama bu derece değildi
korkuma doktora gittim tahlil yaptı bişey yok kan değerler ii
bunu ben ancak pazardan pazara uygulama yapabilirim yada c.tesi akşamları
çocuklu olunca zor oluyor evde 2 saat kafamda onunla gezmek
deneyeceğim alacağım malzemeleri bakalımm çok üzülüyorum kel kalacağım diye
mutlaka yazacağımmm sana sonucunuyok cnm Allah korusun niye kel kalacaksın mesela dediğim gibi ilk tarih zaten h.sonuna
denk geliyor ben c.tesi yapııcam şifa olsun
canım sarımsak falan doktor kesinlikle önermiyor yakar saçı yapma bence. herşeyi üst üste denemeyin birde faydasını göremezsiniz. tahlil temizse o zaman strestendir. ben hp biotin hap kullanıyorum doktoruna onu sor istersen . evet mevsimsel dökülme iki katına çıkıyor gerçekten bekle bakalım. zeytinyağını sürebilirsin ama çok sık değil yağ saçı döker zaten .gittim tahlil yaptı hiç bi sıkıntı yok mevsimsel ve stresten dedi
zinco diye bi hap verdi birde keterol şampuan
bende zeytinyağı sarımsak maskesi yapmaya başladım
bir ikide karanfil suyu kullandım ama henüz bi gelişme yok
canım sarımsak falan doktor kesinlikle önermiyor yakar saçı yapma bence. herşeyi üst üste denemeyin birde faydasını göremezsiniz. tahlil temizse o zaman strestendir. ben hp biotin hap kullanıyorum doktoruna onu sor istersen . evet mevsimsel dökülme iki katına çıkıyor gerçekten bekle bakalım. zeytinyağını sürebilirsin ama çok sık değil yağ saçı döker zaten .
Herhangi bi kür uyguladıysan o da etkilemiştir. Kan değerlerini bi ölçtür olmadıFotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?
canim karanfil kuru gerçekten etkili mi nasil uyguladigini yazar misinkaranfil gercekten sac dökülmesini kesiyor ben 5 6 ay kadar duzenli bi sekilde hergece uyguladım saclarımın dökülmesi ciddi sekilde azaldı hatta minik minik saclarımda cıktı.şimdide sampuana dogum kontrol hapı camtelebentin ve bepanten ampul koydum bu sekilde kullanıyorum 3 aydır bundanda cok memnun kaldım dusta bile 2 3 tel anca dökülüyo
ise yaradi mi canimmutlaka yazacağımmm sana sonucunu
gercekten düzenli kullanırsanız sac dökülmesini durduruyor ben kullandıgım sürece minik minik saclarımda cıkmıstı. ben 1 litre suyu kaynatıyorum cam siseye koyuyorum içine bir avuctan fazla karanfil ekliyorum karanlık biryerde 3 gun bekletiyorum 3 gun sonra karanfileeri süzüyorum. hergun kullanırsan daha etkili olur ben haftasının hergunu nerdeyse kullanadım 3 4 ay kadar suan saclarım hiç dökülmüyorcanim karanfil kuru gerçekten etkili mi nasil uyguladigini yazar misin
ise yaradi mi canim
Ne yaptınız da işe yaradı karanfik suyu mu? Benim de felaket dökülüyor ağlamak geliyor içimdenilk zamanlar ii gibiydi saçımı kısa kestirdim can gelsin diye
yine dökülme var ama o şiddette değil çok şükür canımm
düzenlide yapamadım açıkcası
Ne yaptınız da işe yaradı karanfik suyu mu? Benim de felaket dökülüyor ağlamak geliyor içimden
evet ya avuç avuç dökülüyor resmen. kan değerlerimde de sorun yoksarımsak ve zeytinyağı başta ii gelmeye başlamıştı ama verim alamadım sonraları
evet karanfil suyu ii geldi saçıma
şuan dökülmem var ama şiddetli değil
dünde kuaförümün kızının saçı çok dökülüyormuş hiç bi kozmetik bitkiselden fayda bulamadık
sadece çam esansı ii geldi şampuanına karıştır kullan dedi çok faydasını görmüş
insanın psikolojisi bozuluyor vallahii
Fotoğraf sadece bi duşta dökülenler. Saçımı tararken de aynı şey oldu. Siz neyi önerirsiniz?
Sarımsaklı şampuan, karanfil suyu, badem yağı, çam terebentin yağı demişsiniz. Sizce neler en iyisi? Hangisi en etkili?
benimde kanımda sıkıntı yok cezvede su kaynatıp 7-8 tane karanfili kaynar suda ılıyana kadar demliyorumevet ya avuç avuç dökülüyor resmen. kan değerlerimde de sorun yokkaranfili deneyeyim. nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?