Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

peki tatlım ozaman uzamasına katkı sağlarsa ya da sağlamazsa yorumlarını burda görmek isterim..

benim saçlar koyu renk ve boya yok ne kadar uzadığı konusunda tam bi ölçü veremeyeceğim 1 ay kadar kullanayım.saçımın alt tarafları kısa toplatığım zaman hepsi gelmiyo eğer uzatırsa bi ay sonra bakalım hepsi gelecek mi. ben böyle ölçeçeğim umarım hayal kırıklığı yaşamam:bbo:

canım daha dün yaparken teyzem yagda kat içine dedi yumuşatır dedi bende yumurta sarısının benim sacıma yettigini söyledim eger size yetmiyorsa yağla deneyin bakalım gerçekten yumuşatıcakmı yumurta sarısı yagı cabuk arıtır zaten oyüzden saçtan cıkmaması gibi bi durumda yok..:jeyyar:

ne bi ayı tatlım ya inşallah 1 haftada farkediceksin uzamasını hadi bakalım hayırlısı artıkın..kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben turplu suyumun icine yumurta sarisini ekliyorum ayrica 1 yemek kasigi zeytinyagi, 1 yemek kasigida hint yagi ekliyorum. badem yagi olsa onuda ekleyecegimde almam gerekiyor. Cok güzel bir parlaklik veriyor tavsiye ederim aksama bende yapacagim turplu suyumu kaydirigubbakcemile5

ben de 1 kez yaptım saçımda boya falan yok belki de olmadığı için yumuşacık oldu ama kabarıklığı gidermedi..saçlarım parladı çok iyi geldi benim saçlarıma ben 2 saat bekletemedim 30 dk fln bekletebildim çok geç olmuştu çünkü..

umarım işe yarar :1hug:

:enbuyukkk:

ekstra bilgilerin için cok sağol canım saçlarına sert gelenlerin işine yarayacak bi formül saçının sertleşmesinden korkanlar bunu rahatlıkla uygulayabilir ozaman..
brokencorpse en az 1-2 saat bekletmeye gayret et cok daha etkisini görürsün onun için diyorum canım..

Sevgiler..a.s.

Kizlar bisey sorucam....
1 tane kullaniyormusunuz ya....

simdi benim bildigim iki cesidi var...

Su büyüklerden 1 tanemi

yoksa bu kücüklerden 1 tanemi?

merhaba kızlar ben geldim dünkü problemim yüzünden şuan zeytin yağı sürdüm saçlarıma bide zeytinyağını deneyelim bakalım nasıl olucak inş düzelir ama dün ben şunu fark ettim 2 kere yaptım turplu suyu ve dolapta 2 tane yumurta kalmıştı acaba yumurtalarda bi sorun vardıda o yüzdenmi bole oldu onu anca yarın ki seansta anlıyacağım çünkü taze yumurta olucak :)))

arkadaslar yumurtanin sadece sarisini karistirin icine. Saca iyi gelen yumurtanin sarisi icinde bol miktarta H vitamini yani biotin barindiriyor. beyazinida karistirirsaniz sacta kuruluk yapar. :asigim:

anladım tatlım inşallah düzelir bide liliz arkadasımız beyazı kuruluk yapar demiş belki sarısını katarken ucundan beyazınıda kacırmışsındır kaydirigubbakcemile3 neyse canım işine yarar inşallah zeytinyagı bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum..

Ben de nasreddin hoca gibi oldum,Yarım saattir bekliyorum.Yalnız benimki çok sulu oldu.Şıpır şıpır damlıyor her tarafımdan.Bir de rendelediğim turpları çöpe attım,acaba onları da kullansaydım?Bir de yumurtanın sadece sarısı saçta kullanılır diye biliyorum ben de.O yüzden sadece sarısını koydum.Beyazını da yüzüme sürecem maske olarak.

evet canım dogru yapmışsın posaları atıyoruz bu bölümün ikinci mesajını okursan herşey yazıyor.bide aylin86 adlı arkadasımızın altında kapsama alanı dışında yazıyor ne demek öğrenebilir miyim bilen birsinden..?

Şuanda turplu suyum saçlarımda, başımda bir poşet, onun üzerinde tülbentim ve başımda dalga geçip bi ton laf eden babam. Evin kokusu da cabası...:roflol::teytey:
Bugün en fazla 1.5 saat bekletebileceğim.
Valla artık kim ne derse desin umrumda değil :dilcikar:
İlk yaptığımda çok dökülmüştü saçım ama artık azaldı dökülmesi yine dökülüyor, fakat anormal derecede değil.
Sizin nasıl gidiyor kızlar?:teytey:

arkadaşlar turp suyunu denicem ama fikri olan varmı yane kullanıpğda iyi sonuc alan varmı saçlarım çok nce telli korkuorum acıkcası biras :S:S iyi sonuc alırmıyım sizce

benimki 3 üncü haftada bundan sonraki gün bitcek 4 e gircem bakalım toplam ne kadar olcak tahminimce 4-5 arası olcak bakım yaglarıyla baslıcam simdi eger 6 ya kadar cıkarsa hemen haber veririm canım.benim babamda benimle dalga geçiyo aynen okonuda aynıyız yani ama diğer kızlar yok simdilik meydanda.aylin86 kapsama alanı dışında ne demek çözemedim bi türlü.herneyse en kısa zamanda bekliyorum onunda sonuclarını.canım sende yaz olur mu ne kadar etki ettigini falan meraklıyım biliyosun..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız zeytinyağı maskesi yapmıştım bugün sonucu bildirmek istedim yumuşacık ve o dünkü palas palas hali yok oldu çok hoşuma gitti eğerki saçında sertleşme olan arkadaşlar varsa zeytinyağını denesin tüm saçıma uyguladım sadece zeytinyağı strechledim ve 1,30 saat kadar beklettim ama sonuç güzel paylaşmak istedim

Maşallah canım ya senin saçlar yürüdü gitti
Valla ben başlamadan önce ölçmedim ama bugün yıkayıp kurutunca ölçeceğim. Somut konuşmak lazım artık dimi ama:teytey:
Ben bakım yağlarıyla falan uğraşamıyorum sanki yağla bakım yapınca saçımı daha fazla yıkadığım için yıpratıyor gibi hissediyordum ve yağlarla bakım gerçekten çok zahmetlia.s
Ama bu turpun bi zararı olmuyor kokusu dışında:roflol:
Bu benim 4. yapışım fırsat buldukça devam edeceğim. Kaç cm oldu blmiyorum ama gerçekten uzadığını hssediyorum.
Teşekkürler canım...a.s.:1hug:

sorma canım uzamasına alıştım inşallah hesabıma göre şöyle bi ayda en az 5 cm olsa yılda 50 yapıyor yaa:1shok: yok ama buna alışamam heralde cünkü kaç aydır kestirmemiştim daha 1-2 zor uzamıştı simdi uzuyor deli gibi ama kalçalarımda saçlara nasıl alışcam süper bişey yahihoyyyt hadi bakalım hepimiz son derece sabırlı ilerlicez inşallah bi sene sonra hepimiz burda eh ne kısa saçlarımız vardı deriz nasipse ve sizlerde benim gibi son derece kararlıysanız..kötükedihüso bakım yagına gelince canım ben zaten yaglı saçtan dolayı hemen hergün yada 2 günde bir yıkamak zorunda oldugum için farketmiyo bakalım onlarda etki edicekmi..CADIARZU

merhaba kızlar nasılsınız zeytinyağı maskesi yapmıştım bugün sonucu bildirmek istedim yumuşacık ve o dünkü palas palas hali yok oldu çok hoşuma gitti eğerki saçında sertleşme olan arkadaşlar varsa zeytinyağını denesin tüm saçıma uyguladım sadece zeytinyağı strechledim ve 1,30 saat kadar beklettim ama sonuç güzel paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…