E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.761
ya FairyLike cnm keşke kaldırmasaydın saçının resmini ben göremedim şimdi bende çok merak ettim:)
mrb arkadaşlar
yaklaşık 2 haftadır kullanıyoum turplu suyu
2 haftada sanırım 4 bilmedinz 5 kere yapmışımdır
saçlarıma iyi geldiği gözle görülür derecede belli ama kıvırcık oldğu için uzadığını hiç anlıyamıyoum
uzaması çok önemli benm için yazın düünüm var
kırılmadan uzatmam gerekiyor
saç kırıklarını önlemek için avonun serumu varmış kızlar
kullannanz varsa memnunmu
yada kırılmadan uzaması için ne kullanıyım?
ne önerirsiniz?
bence saç uzatmak değil sağlıklı saç uzatmak gerekiyor
maske,serum deneyimlerimizi de paylaşalım
bugün dördüncü uygulama kızlar saçlarımın uzadığını fark ediyorum her ne kadar ablam dalga geçsede ben inanarak yapıyorum ve yapıcam :))
Kızlar bende zencefilimi kaynatıcam simdiii bana şans dileyinnhihoyyyt turplu suyumla beraberde yarın yapıcam ayrıyeten kaydirigubbakcemile5
kızlar ben bir kere denedim ama kokusuna dayanamadım ayrıca 1bucuk saat fln zorlana beklettim...birde kafam cok ağırlaştı dayanamadımm..ama uzatmakta istiyorum ne yapcam bilmiyorum !?
kızlar ben bir kere denedim ama kokusuna dayanamadım ayrıca 1bucuk saat fln zorlana beklettim...birde kafam cok ağırlaştı dayanamadımm..ama uzatmakta istiyorum ne yapcam bilmiyorum !?
kırmızı turp kullandım...
cok istiyorumm uzn ve bakımlı saclarımın olmasını sayfları braz karıştırdım sanırım yumurtasız kullanıyorlarmış belki etkisi az olur ama sonuçta uzarr yavsta olsa ...
benim işimm sabır işi galibaa :)
KIZLAR UZUNCA BI ZAMANDR YATIYORUM,NASIL GIRIP GECIRDIM ANLAMIYORUM YAA ATAMADIM GITTI UZERIMDENsenağlamaBENDE HALIYLE MASKE FILAN YAPAMAZ OLDUM TABI ICIMDE GITTI,CUNKU TURPLU SUYUN GERCEKTEN FAYDASININ FARKINDAYIM GOZLE GORULUR UZAMA HISSETTIM,KIRIKLARIMI ALDIRMSDIM ARADAN 2HAFTA GECTI VE 1.5 CM UZADI SACIM,COK MEMNUNDUM AMA SUAN IYIYIM BUGUN HEMEN YAPICAM,AYRICA KISLAR ZENCEFIL FILAN DEMISSNZ UZUN SUREDIR SAYFAYA GIREMDIGMDEN ZENCEFIL NE ISE YARIYO KULLANIMI NASIL BILEMIYORM KISLAR YARDIMCI OLURMUSUNZ:1hug:
kızlar biri bana bu karışımı anlatsın ya turplu suyu anladmda bu zencefil kısmı nasıl oluyo
kızlar biri bana bu karışımı anlatsın ya turplu suyu anladmda bu zencefil kısmı nasıl oluyo
AHH.. FAİRYLİKE CNM BENIM GENE YETISTIN IMDADIMA,OZLEMISIM SENIDE,OPUYORUM TATLIM BENIMŞenizikinizde tekrar hoşgeldiniz, SUZİM cok geçmiş olsuna.s.
zencefille ilgili ayrıntıyı hülyalı arkadasımız konu actı Saç bakımında ...Zencefille Saç Uzat!! oraya bakarsanız ayrıntılar orda yerimseniben
AHH.. FAİRYLİKE CNM BENIM GENE YETISTIN IMDADIMA,OZLEMISIM SENIDE,OPUYORUM TATLIM BENIMŞeniz
ya ben bişi merak eiorum bu turplu suyu yrn denicem inş hani yumurta koyuyoruzya içine tabiki kokcak ama işimiz btnce yani şampuanladıktan snra hala koku kalıomu?????