Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cnm ben kullanıyorum avonun saç kırıkları için serumunu,aynı zamanda turplu suyu da uyguluyorum.ayrııca mecit efendi bakım yağı kullanıyorum uçlarına birde zencefile başlayacağım şimdi

sonuç mu??

röfleli saç ve sıfır kırık :lepi:

indirime girince iki üç tane alıyorum her yıkamadan sonra kullanıyorum cnm ben o serumu sana da tavsiye ederim. ama turplu suyu da mutlaka denemelisin

inşallah çok güzel bir gelin olursun kaydirigubbakcemile5

bugün dördüncü uygulama kızlar saçlarımın uzadığını fark ediyorum her ne kadar ablam dalga geçsede ben inanarak yapıyorum ve yapıcam :))

Saçlarındaki değişimi görünce ablan da senden arta kalan turplu suyu kullanabilmek için peşinden koşar.:roflol::teytey:

turplu suyumu da ardından zencefilimi de yaptım geldim.. bu kez içine yumurta sarısı da kattım ve geçen seferki gibi dökülme olmadı.. bence dökülmeyi engelleyen yumurta.. ayrıca zencefili de son durulama suyu gibi döktüm çıktım duştan.. vee şuan saçlarım hem yumuşacık hem de parıl parıl..

Kızlar bende zencefilimi kaynatıcam simdiii bana şans dileyinnhihoyyyt turplu suyumla beraberde yarın yapıcam ayrıyeten kaydirigubbakcemile5

kızlar ben bir kere denedim ama kokusuna dayanamadım ayrıca 1bucuk saat fln zorlana beklettim...birde kafam cok ağırlaştı dayanamadımm..ama uzatmakta istiyorum ne yapcam bilmiyorum !?

kızlar ben bir kere denedim ama kokusuna dayanamadım ayrıca 1bucuk saat fln zorlana beklettim...birde kafam cok ağırlaştı dayanamadımm..ama uzatmakta istiyorum ne yapcam bilmiyorum !?

cnm sen siyah turp mu kullandın kırmızı turp mu? siyah çok daha fazla kokuyor

gül- diken tezatlığı cnm....

ya parlak uzun ve bakımlı saçları seçip dikene katlanacaksın;yada şimdiki saçlarınla devam edip güle uzaktan bakacaksın...

ama pes etme bence bir iki kez yapınca bi şekilde pratik bi yol buluyosun kendine göre..

değmezmi uzun ve güzel saçlar için 1-2 saat beklemek..
ben bi ara hergün yaptım.şimdi iki günde bir yapıyorum yapamadığım günlerdeyse içim acıyo yapamadım diye sigara gibi bişey başlayınca bırakamıyosun ama sigaradan bi farkı var bunun sonunda çok güzel saçların oluyo..

kaydirigubbakcemile5

kırmızı turp kullandım...

cok istiyorumm uzn ve bakımlı saclarımın olmasını sayfları braz karıştırdım sanırım yumurtasız kullanıyorlarmış belki etkisi az olur ama sonuçta uzarr yavsta olsa ...

benim işimm sabır işi galibaa :)

hepimiz sabrediyoruz cnm gamyoncuiremsu
ne demişler sabreden derviş muradına ermiş :1hug:

pardon izmiRR FairyLike yazmıştım yanlışlık olmuş :)))) ama bence vazgeçme biraz dayanman lazım ben ne kullansan kokusu olucaktır sık dişini biraz ben bi ara sarmısaklı karışım yaptım bir hafta kokusu çıkmadı saçımdan yanii turplu su en iyisi bence yine karar senin belki başka çare bulursun :)) sanada bol şans canım

KIZLAR UZUNCA BI ZAMANDR YATIYORUM,NASIL GIRIP GECIRDIM ANLAMIYORUM YAA ATAMADIM GITTI UZERIMDENsenağlamaBENDE HALIYLE MASKE FILAN YAPAMAZ OLDUM TABI ICIMDE GITTI,CUNKU TURPLU SUYUN GERCEKTEN FAYDASININ FARKINDAYIM GOZLE GORULUR UZAMA HISSETTIM,KIRIKLARIMI ALDIRMSDIM ARADAN 2HAFTA GECTI VE 1.5 CM UZADI SACIM,COK MEMNUNDUM AMA SUAN IYIYIM BUGUN HEMEN YAPICAM,AYRICA KISLAR ZENCEFIL FILAN DEMISSNZ UZUN SUREDIR SAYFAYA GIREMDIGMDEN ZENCEFIL NE ISE YARIYO KULLANIMI NASIL BILEMIYORM KISLAR YARDIMCI OLURMUSUNZ:1hug:

kızlar biri bana bu karışımı anlatsın ya turplu suyu anladmda bu zencefil kısmı nasıl oluyo

kızlar biri bana bu karışımı anlatsın ya turplu suyu anladmda bu zencefil kısmı nasıl oluyo

ikinizde tekrar hoşgeldiniz, SUZİM cok geçmiş olsuna.s.
zencefille ilgili ayrıntıyı hülyalı arkadasımız konu actı Saç bakımında ...Zencefille Saç Uzat!! oraya bakarsanız ayrıntılar orda yerimseniben

gel cnm zencefilli konuda sor istersen ikisini karıştırmayalım,kaydirigubbakcemile5
ben zencefille saç uzat konusunun ilk sayfasında nasıl kullanacağını anlattım :1hug:

AHH.. FAİRYLİKE CNM BENIM GENE YETISTIN IMDADIMA,OZLEMISIM SENIDE,OPUYORUM TATLIM BENIMŞeniz

ya ben bişi merak eiorum bu turplu suyu yrn denicem inş hani yumurta koyuyoruzya içine tabiki kokcak ama işimiz btnce yani şampuanladıktan snra hala koku kalıomu?????

AHH.. FAİRYLİKE CNM BENIM GENE YETISTIN IMDADIMA,OZLEMISIM SENIDE,OPUYORUM TATLIM BENIMŞeniz

Elimden geldiğince hep burda olucam canım benim Şeniz bende öpüyorum cok sağol :asigim:
ya ben bişi merak eiorum bu turplu suyu yrn denicem inş hani yumurta koyuyoruzya içine tabiki kokcak ama işimiz btnce yani şampuanladıktan snra hala koku kalıomu?????

canım ilk yıkamada bile cıkıyor endişelenme yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…