Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canım ilk yıkamada bile cıkıyor endişelenme yerimseniben
[/QUOTE]

tşkler canım sorun yok o zmn kullamak için sabırsızlanıorum ama evdekiler ne dicek bilmiorum bulduun herşei yüzüne sürüosun sıra kafanamı geldi dicekler kesin =) =)

evet kızlar ben rapunZeLim =)) önce neden siteden üyeliğimin ve msjlarımın silindigini söyleyeyim bunu bizzat ben rica ettim derslerim falan cok yogun artık cok fazla giriyorum bu siteye derslerimi asıyorum boyuna :)) ayrıca kimseyi kırmak ya da kırılmakta bana göre değildi.hepiniz için tarifi vericem deneyen tüm arkadaşların yorumlarını burdan devam ettirmesi güzel olur ben artık günde bir kere girip teşekkürlerimi edip gider, sorularınız varsa girdigim zamanlarda yanıtlarım elimden geldiğince inşallah sonuctan memnun kalırsınız canlarım..a.s

turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben

(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.

coookk tesekkur ederim cnm deniycem sonuclari burda yazarimŞeniz

*yaaw aklima bisiy takildi:nazar:turplu sudan sonra sacimi yikadiktan sonra sac maskemden yada sac kremimden surebilirmiyimfisfisfis
*bu arada yazilanlardan okudugum kadariyla cok kokuyomus apartmandan sikayet gelmezse iydirlaelaelaelaelaeolsa bile kadinlarin eline bu tarifi bi kagida yazip tikistirdim mi tamamdir tum apartmandan pis kokular cikar yoldan gecilmiyceksırnaşık şey:roflol:

*yaaw aklima bisiy takildi:nazar:turplu sudan sonra sacimi yikadiktan sonra sac maskemden yada sac kremimden surebilirmiyimfisfisfis
*bu arada yazilanlardan okudugum kadariyla cok kokuyomus apartmandan sikayet gelmezse iydirlaelaelaelaelaeolsa bile kadinlarin eline bu tarifi bi kagida yazip tikistirdim mi tamamdir tum apartmandan pis kokular cikar yoldan gecilmiyceksırnaşık şey:roflol:

hahaha :))) sürebilirsin canım , turplu sudan sonra istedigini kullanabilirsin , simdi bakım kremlerinden cok daha süper bişey farkettik durulama suyuna zencefil suyu katınca harikulade oluyormuş saçların ...Bi göz at istersen Saç bakımı konusunda burda Zencefille saç Uzat!! diye bir topic var hülyalınınkaydirigubbakcemile5

cnm ben kullanıyorum avonun saç kırıkları için serumunu,aynı zamanda turplu suyu da uyguluyorum.ayrııca mecit efendi bakım yağı kullanıyorum uçlarına birde zencefile başlayacağım şimdi

sonuç mu??

röfleli saç ve sıfır kırık :lepi:

indirime girince iki üç tane alıyorum her yıkamadan sonra kullanıyorum cnm ben o serumu sana da tavsiye ederim. ama turplu suyu da mutlaka denemelisin

inşallah çok güzel bir gelin olursun kaydirigubbakcemile5

çok tşk ederim cnm cevabın için
turplu suyu kullanıyorum zaten
ama hergün kullanaym diyoum etkisini göstersin bianönce
serumu alıcam mecit efendiyi de düşünüyodum zaten uzun zamandır
sağlıcakla..a.s.

evet kızlar ben rapunZeLim =)) önce neden siteden üyeliğimin ve msjlarımın silindigini söyleyeyim bunu bizzat ben rica ettim derslerim falan cok yogun artık cok fazla giriyorum bu siteye derslerimi asıyorum boyuna :)) ayrıca kimseyi kırmak ya da kırılmakta bana göre değildi.hepiniz için tarifi vericem deneyen tüm arkadaşların yorumlarını burdan devam ettirmesi güzel olur ben artık günde bir kere girip teşekkürlerimi edip gider, sorularınız varsa girdigim zamanlarda yanıtlarım elimden geldiğince inşallah sonuctan memnun kalırsınız canlarım..a.s

turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben

(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.
canım çok tesekkür ederim bu paylasımın için.bende denedim dün aksam.saclarım çok bakımlı gözüküyor.uzadı diyemem zaten 1 hafta sonunda belli olacak öle yazmıssın.gercekten çok sağol.tesekkür ettim zatenhihoyyyt

slm arkadaşlar aranıza bugün katıldım. size bişe danışmak istiyorum saçlarım çok fazla dökülüyo cansz ince telli ve çok az. ne tür bi bakım önerirsiniz? şimdiden çok tşkr:)

slm arkadaşlar aranıza bugün katıldım. size bişe danışmak istiyorum saçlarım çok fazla dökülüyo cansz ince telli ve çok az. ne tür bi bakım önerirsiniz? şimdiden çok tşkr:)

hoşgeldin arkadaşım, benim de çok fazla dökülmem vardı ama turplu su büyük ölçüde kesti, bazı arkadaşlar turplu suyu maya ile kullanıyorlar, sen de öyle deneyebilirsin. ayrıca çam terebenti kullanmak da işe yarıyor

kizlar moralim coookkk bozuk sinirden catlamak uzereyim:kızgın::kızgın::kızgın:taamm 2,5 sattir turp ve zencefil ariyoomm yook yookk yookk:1no2:.gitmedigim yer kalmadi.ne manav ne markeett artik sehir disina cikcam buda yetmiyomus gibi her gittigim yerden bir suru alisveris yaptim bir suru para harcadim bi turp sahibi olamadiimmm:mymeka:artik yolda yururken allahim bi turp firlat kafama diye yalvarmaya basladimsenağlamayarin yine ariycam ama bende bu sanssizlik varken turp uldugum zaman param bitmis olur offf allam yaaa sinirleriiimmmm:mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
kizlar moralim coookkk bozuk sinirden catlamak uzereyim:kızgın::kızgın::kızgın:taamm 2,5 sattir turp ve zencefil ariyoomm yook yookk yookk:1no2:.gitmedigim yer kalmadi.ne manav ne markeett artik sehir disina cikcam buda yetmiyomus gibi her gittigim yerden bir suru alisveris yaptim bir suru para harcadim bi turp sahibi olamadiimmm artik yolda yururken allahim bi turp firlat kafama diye yalvarmaya basladimsenağlamayarin yine ariycam ama bende bu sanssizlik varken turp uldugum zaman param bitmis olur offf allam yaaa sinirleriiimmmm:mymeka::mymeka:

üzülme bitanem bulursun elbet :1hug: kıyamam sana ya Şeniz

canım nerde oturuyorsun sen?biz yollayalım sana yakınsan:))

evet olabilir bende yollayabilirim yerimseniben

X