- 4 Kasım 2008
- 7.058
- 21
- 40
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.701
Fark Bariz Bir Şekilde Ortada hihoyyyt Epey Uzamış Saçların FairyLike.
Yalnız Benim Bir Sorum Olacak.Ben Saçımı Boyıcam.Ama Turplu Su Saçımın Boyasını Daha Çabuk Akıtabilir mi? Çünkü Ben Turp Suyu Yaparken Saçlarıma Durularken Boya Akıyor.Bilemiyorum Bu Boyadan mı Yoksa Turp Suyundan mı Kaynaklanıyor?Yani Önce Turp Suyunu mu Yapsam? Yoksa Önce Boyasam 1 Gün Sonra da Turp Suyunu mu Yapsam
Bu Arada Siyah Turp Aldım kaydirigubbakcemile5
Fark Bariz Bir Şekilde Ortada hihoyyyt Epey Uzamış Saçların FairyLike.
Yalnız Benim Bir Sorum Olacak.Ben Saçımı Boyıcam.Ama Turplu Su Saçımın Boyasını Daha Çabuk Akıtabilir mi? Çünkü Ben Turp Suyu Yaparken Saçlarıma Durularken Boya Akıyor.Bilemiyorum Bu Boyadan mı Yoksa Turp Suyundan mı Kaynaklanıyor?Yani Önce Turp Suyunu mu Yapsam? Yoksa Önce Boyasam 1 Gün Sonra da Turp Suyunu mu Yapsam
Bu Arada Siyah Turp Aldım kaydirigubbakcemile5
fairlike cnm senin saçların gerçekten çok uzamış:roflol:
ama benimkiler o seninkiler kadar uzamadı kıskanmadım desem yalan olur.
tabiki pes etmek yok turplu suya devam.inşallah benimkilerde uzar cnm..:Saruboceq:
fairlike cnm senin saçların gerçekten çok uzamış:roflol:
ama benimkiler o seninkiler kadar uzamadı kıskanmadım desem yalan olur.
tabiki pes etmek yok turplu suya devam.inşallah benimkilerde uzar cnm..:Saruboceq:
Fairylike saclarin gercekten cok güzel uzamis(tüh tüh masallah :)) toplam kac cm uzadi sölermisin?Hadi hepimizi saglikli cabuk sac uzamalar dilerim
.......aklim gitti valla:)))
Anladim canim ama olsun dedigin gibi sonucta gözle görülür bisekilde cok güzel uzuyor.Allahim Hepimizin saclari cabuk uzasin insallah!:Saruboceq:inşallah canım uzar ben cok inandım uzayacagına ondandır belki deyerimseniben
canım valla ben en basta da ölçmedim hiç bilemiyorum araya sorunlar girdi bahsettigim gibi yapamadıgım zamanlar olduÇok üzgünüm çoook ama olsun uzuyor sonucta :1rolleyes:
slm turplu su kardeşlerimbende ilk turplu suyumu bu gün yaptım be çok inannarak başladım.gittim pazardan kırmızı siyah turp aldım orta boylardan..bi güzel rendelerim siyah olanı sonra 3 bardak suyla yarım saat kaynattım tabi o kaynatma süresinde babam dahil olmak üzere kim varsa kaçı mutfaktan hehe acayip kokuyo
neyse sonra süzdüm ılıyınca yumurta sarısını ekledim güzelce karıştırsım vee saçıma bi güzel yedirdim.sonra poşeti geçirdim kafama veee havluyla sardım 2 saat bekledikten sonra sonuç nedir kazık gibi bi kafa ama yıkandıındada pamuk gibi saçlar inanamadım ama tomar tomar dökülen saçlarım kuruyken ve ıslakken hiç evt hiç dökülmedi tek tel bile şaşırdım hala şoktayım yaşasın fairylike yaşasın turplu sucnm fairylike sen ne zaman başlamıştın bu su ya ya :)
ay cnm valla süper uzamış maaşallah darısı başımıza :)