E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.681
.....................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zencefil ne işe yarıyor dökülmeye iyi geliyormu
arkadaşlar 3. turplu suyum şuanda ocakta kaynıyor, yumuşatıcı etkisini çok iyi gördüm, umarım uzatacak da, başlamadan önce saçımı ölçtüm bakacağım:) yalnız ev ahalisiyle savaş halindeyim 2 günde bir turp kokusu yüzünden:)
bir de fairycim, bu sefer kırmızı turp yaptım, siyah kadar su çekmedi, ben bunu ikiye bölüp kalanı buzdolabına koyup 2 gün sonra kullansam olur mu?
kızlar ya banada yardım edin aylardır uğraşıyorum hatta entele falan seneleri buldu çare yok galiba :çok üzgünüm: saçlarımı 1 sene önce kadar siyahtan açtım sarıya biraz yıprandı bide üstüne kızıl yandı resmen kesmeyede kıyamıyorum çünkü uzamıyor benneyaptımki ve aylardır turp yapıyorum arada bi sarımsak yağı ısırganda yaptım ama sürekli deil ve sıkıldım artık bir hafta dökülmüyorsa diğer hafta dökülüyor acayip hemde uzaması hızlandı gibi ama tam olarak dökülme durmuyor ve çıtır çıtır uçlar krem kullanmama rağmen zor taranıyor senağlama yardım edin neleri yapayım neleri bırakayım kızlar çok uzun yazdım ama çok dertliyim ondan valla senağlama
sarımsak, ısırgan, turp, zencefil duydum şimdi de ne yapayım kızlar hepsinimi evdekilerde bende sıkıldım valla
cnm benim saçlarımda röfle var ve turplu su maskesine devam ediyorum ama saç uçlarımda ciddi bir kuruluk olduğu için mecit efendi saç bakım yağını sürüyorum önce ardından turplu suyu uygulayıp 2-3 saat bekletiyorum.çok faydasını gördüm kesinlikle gözle görülür bir etki oldu.yağı hem diplere hem uçlara sürüyorum ardından da turplu suyu uyguluyorum.yumurta sarısını ihmal etmiyorum.
bir kaç kezde mayayı turplu su 50 derece filanken erittim ve sonra yumurta sarısı ekledim dökülmeye karşı çok etkili oldu.
avatar resmim turplu suya başlamadan bir kaç gün önce çekildi bir ayı tamamkadıktan sonra saçlarımın son halini koyucam.iyice uzasınlar diye bekliyorum.umarım seninde işine yarar..kaydirigubbakcemile5
bugün 3.yü yaptım bende, saç dökülmemi inanılmaz ölçüde kesti, saçlarımı kestirmeden önce banyodan sonra 2 ceviz büyüklüğünde dökülüyolardı, gün içinde dökülenler de cabası, kırıkları aldırdım, 1 ceviz büyüklüğüne indi, şimdi ise turplu suyu yaptığımdan beri banyodan sonra anca 20 tel dökülüyor, çok mutluyum
ya arkadaşlar bu turplu su tarifini kaç gün arayla yapıcaz??bende bu aksam baslıorum da:)
Çok sevindim bitanem kaydirigubbakcemile5 inşallah hep böyle gider
Kızlar harikasınız kaydirigubbakcemile5
bahar__ canım 2 günde bir yapıyoruz vaktin varsa bu şekilde yapmanı öneririm yerimsenibeninşallah seninde işine yarar Şeniz
Bosnakguzeli bitanem cok sağol içimi nasıl rahatlattın bilemezsin bende dün ekledim resimlerimi aynen senin ki gibi ama ben perçemlerden ölçüyorum saçım boyalı olmadıgı için hihoyyyt çok çok sevindim canım adınaaa :asigim:
kirmiziinci cok sağol bitanem yardımın için öpüyorum hepinizi kocaman ŞenizŞeniz
fairycim inan bana her yıkamadan sonra kulaklarını çınlatıyoruma.s.
Canim benim Allah bütün Dualarini kabul etsin ama bende senin Saclarini cok merak ediyorum hemende silmissin olmazki ölesenağlama