E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.741
Bunlarda benim turplu suyla uzayan saçlarım 6 kere yaptım inşallah anlaşılabiliyodur
arkadaşlar bu turplu suyu ben yapıyorum ama kabuğunu soymadan rendeliyorum bişi olmaz dimi:)
hatta şimdi rendeledim kaynatıyorum yapacam birazdan...
hyr cnm bişey olmaz.. zaten hepimiz kabuğuyla rendeliyoruz. bende şimdi yıkadım saçlarımı.. duştan çıkmadan öncede zencefil suyunu döktüm son olarak.. kurusun bakalım ne gibi fark olacak :sm_cool:
bende şimdi tuplu suyu süzdüm ılımasını bekliyorum.kök zencefilde aldım bugün 2 saat bekleyeyim turplu suyu yapınca yıkamaya yakın zencefilide hazırlayacam. kaydirigubbakcemile5
bende zencefil aldım canım bugün bakalım inşallah iyi etki eder :1rolleyes:
ya canım su turpları kaynatırken mı atıoruz yumurtanın sarısını ıcıne bı turlu anlayamadım:):):):)
ya canım su turpları kaynatırken mı atıoruz yumurtanın sarısını ıcıne bı turlu anlayamadım:):):):)
yumurta koymasak bişi olur mu? benimki ılımıştır heralde birazdan kalkacam uygulamaya
2 haftadan fazladır yapıyorum turplu suyu.. Çok hızlı uzuyolaaar.. yani benim çok iyi gidiyo.. bide şunu anladım içine yumurta koyduğumuzda dökülme çok azalıyo yumurtasız olduğunda aynı etkiyi göstermiyorr.:CüvCüv:
bende yaptım hemde işten gelir gelmez :)) ay çok zahmetli bu yaa...her zaman böle uğraşamam ki ben...buna kolay bi yol bulsak birde saçıma dökerken gözüme gitti( umarım işe yararda bu kadar zahmete değer...
canım kimileri fısfıslı kap kullanıyor , sende deneyebilirsin yerimseniben
Sende yazabilirsin tabi sadece biraz sabır ve inanç Şeniz