Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar bu turplu suyu ben yapıyorum ama kabuğunu soymadan rendeliyorum bişi olmaz dimi:)
hatta şimdi rendeledim kaynatıyorum yapacam birazdan...

arkadaşlar bu turplu suyu ben yapıyorum ama kabuğunu soymadan rendeliyorum bişi olmaz dimi:)
hatta şimdi rendeledim kaynatıyorum yapacam birazdan...

hyr cnm bişey olmaz.. zaten hepimiz kabuğuyla rendeliyoruz. bende şimdi yıkadım saçlarımı.. duştan çıkmadan öncede zencefil suyunu döktüm son olarak.. kurusun bakalım ne gibi fark olacak :sm_cool:

hyr cnm bişey olmaz.. zaten hepimiz kabuğuyla rendeliyoruz. bende şimdi yıkadım saçlarımı.. duştan çıkmadan öncede zencefil suyunu döktüm son olarak.. kurusun bakalım ne gibi fark olacak :sm_cool:

bende şimdi tuplu suyu süzdüm ılımasını bekliyorum.kök zencefilde aldım bugün 2 saat bekleyeyim turplu suyu yapınca yıkamaya yakın zencefilide hazırlayacam. kaydirigubbakcemile5

bende zencefil aldım canım bugün bakalım inşallah iyi etki eder :1rolleyes:

inşl canım bende ilk defa kullanacam zencefili bugün.bide benim saçlarım aşırı dökülüyor,2 kere yaptım ben bu zamana kadar turplu suyu saçıma ondan sonra başladı dökülmeye aşırı şekilde.sıksık yapamıyorum eve yorgun geliyorum hafta sonlarıda üşeniyorum hafta da 1 kere yaptım. :çok üzgünüm:

ya canım su turpları kaynatırken mı atıoruz yumurtanın sarısını ıcıne bı turlu anlayamadım:):):):)

:roflol::roflol:
hayırrrr tabikiii... kaynayan turplu suya yumurta sarısını atarsan pişerrr fisfisfis
turplu suyu kaynat sonra süz.. sonra ılımaya bırak oda sıcaklığına gelince yani iice ılıyınca yumurtanın sarısını ilave et :içelim:

ya canım su turpları kaynatırken mı atıoruz yumurtanın sarısını ıcıne bı turlu anlayamadım:):):):)

ay canım cok tatlısın yakaydirigubbakcemile3 kaynarken atmayı bi dene istersen:jeyyar:
:jeyyar:turplu su sade kaynadıktan sonra posasından ayırıyorsun ılıyınca yumurta sarısını atıyorsun yeriseniben sonuclarını bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

gayee21 canım Şeniz

2 haftadan fazladır yapıyorum turplu suyu.. Çok hızlı uzuyolaaar.. yani benim çok iyi gidiyo.. bide şunu anladım içine yumurta koyduğumuzda dökülme çok azalıyo yumurtasız olduğunda aynı etkiyi göstermiyorr.:CüvCüv:

evet yumurta sadece dökülmemesini sağlıyo ve bakım yapıyo :))
benim şuanda da kafamda bulunmakta turplu su,,6. yapışım herhaldee :))

yaptım kızlar şimdi 2 saat bekleyecem:) ama çok kötü kokuyor kaynatırken eşim bütün camları açtı evin kokusu değişti:))) yıkama yaklaşırkende zencefili kaynatacam

bende yaptım hemde işten gelir gelmez :)) ay çok zahmetli bu yaa...her zaman böle uğraşamam ki ben...buna kolay bi yol bulsak birde saçıma dökerken gözüme gitti ( umarım işe yararda bu kadar zahmete değer...

bende yaptım hemde işten gelir gelmez :)) ay çok zahmetli bu yaa...her zaman böle uğraşamam ki ben...buna kolay bi yol bulsak birde saçıma dökerken gözüme gitti ( umarım işe yararda bu kadar zahmete değer...

canım kimileri fısfıslı kap kullanıyor , sende deneyebilirsin yerimseniben
Sende yazabilirsin tabi sadece biraz sabır ve inanç Şeniz

bugün dördüncü uygulama kızlar saçlarımın uzadığını fark ediyorum her ne kadar ablam dalga geçsede ben inanarak yapıyorum ve yapıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…