Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ilk turplu su deneyimimi yaşadım bugün. saçlarım daha yumuşak gibi, hem de hiç kokmuyo. haftaya yine yapıcam bakalımhihoyyyt sevdim turplu suyusositososito

bende turp yemeye başladım sırnaşık şey acayip kokuyo insan sonra yaa kokarca gibi kafamçokkarıştı ama olsun herşey saçlarım için

bu saçlarımın yeni hali ne kadar cok uzamış yaa bende simdi farkediyorum eski halime bakınca :sm_cool: üstüne üstlük bir ay ara vermek zorunda kalmama ragmen bu kadar uzamış cok mutluyum:1rolleyes:
............
ALINTI YAPMAYIN KUZULAR a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
mrblar bnde okuum ddm konunun hepsini çok üşendim =) bnde denemek istiorum bu turplu suyu ama kötü anılarım var :) ben küçükken hasta olunca annemler hep kara turp alıp içini oyup bal koyarlardı gece yatarken o sabaha kdr beklerdi sbah kalkınca içindeki suyu içirirleri öksürüğe ii gelio ama ben tadından çok iğreniodum =) turp ddince hep aklıma o gelio nese yinede denicem en azından yemioruz

Maşallah canım ne güzel uzamış saçların
birde yeni halini saçlarını salıp öyle resimle çekseydin daha anlaşılır olurdu gerçi böle bile fark ediliyor :dance:

cnm saclar harıka olmus bayagı uzamıs farkedılıyor...hadı bakalım durmak yok cnm.devam edıyoruz hep beraber.

Son düzenleme:
Maşallah canım ne güzel uzamış saçların
birde yeni halini saçlarını salıp öyle resimle çekseydin daha anlaşılır olurdu gerçi böle bile fark ediliyor :dance:

saçlarım salık yavrum zaten arkaya attım önleri görünsün diye
sağol canım inşallah çok çok çok daha uzayacak :1rolleyes:

cnm saclar harıka olmus bayagı uzamıs farkedılıyor...hadı bakalım durmak yok cnm.devam edıyoruz hep beraber...

canım cok cok sağol da alıntı yapmayın yazdım okadar, sil bakim:mymeka:
aynen devam canım bakalım içim ilk yaptıgım zamanlar gibi heyecanla doldu:1hug:

canımmmm ne güzel uzamış saçların öyle.. bende az önce eski resimlerime aktım eski derken 2-3 ay önceki ne füzel kırık mırık uzun saçlarım vardı off offff... çok dertlendim nerde benim turbummm :::)))

ya süper saçlarım çok yıpranmıştı dün kestirdim ama bu kadar kısa kesilceğini planlamamıştım belime kadardı şimdi ensemde turp iksirine çok sevindim yarın bende deniycem sonuçları sizlerle paylaşırım hadi hayırlısı

Ne çabuk kaldırmışsın fotoları:1shok:Yine göremedim:1no2::mymeka:

alıntı yapılıyor ve silinmiyor canım sonra yöneticileri rahatsız etmek zorunda kalıyorum o kadar koca koca yazıyorum bide ALINTI OLMASIN diye:1closedeyes:

bir hafta sonra falan zencefille turplu suyu yapıp eklicem tekrar bir haftada etkisi göstermek için o zaman görürsün canımkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bi kaç haftadır işyerim taşındığı için siteyi fazla takip edemedim arada bir bakabildim turplu sudan sonra bide zencefilli formül geliştirilmiş yakında bilim kadını olcaz bu gidişle hihoyyyt
daha önceki mesajlarımda yazmıştım saçlarım çok dökülmeye başladı diye turplu suyu biraz azalttım haftada bir yapmaya başladım ama dökülmeye devam etti maalesef . bi gün turplu suyumu yapacağım dolaptan çıkarırken yarım paket pakmaya gözüme takıldı forumlardan birinde okumuştum saça iyi geliyo diye bende attım kaynattığım turplu suyun içine erittim. veee saçlarım 10-20 tel bişi döküldü yıkarken. normalde saçımı 2-3 kere şampuanlıyosan en 3 top saç çıkardı küvetten ve ben çoook üzülürdüm çünkü saçlarımın uzamasını çok istiyorum. öyle az döküldüğünü görünce çok sevindim bu yıkayışımda hiç bi bakım yapmadan yıkadım saçımı vaktim yoktu ve baktım yine 10-15 tel bişi dökülmüşkaydirigubbakcemile2 saçı dökülen arkadaşların aklında bulunsun.
işyerim merkeze uzak biryere taşındı önceden banka vs bahane edip aktara kaçıp alıyodum ama şimdi maalesef gidemiyorum en kısa zamanda firar edip zencefil almam lazım. onuda deneyelim di mi....

cnm bence sadece turplu suya yönelmeni tavsiye ederim,ayrıca turplu suyu yaptıktan sonra zencefilli suyu saçına döküp öyle kurut ilk yapışta farkı göreceksin :içelim:
diğer yağlarıda bırak bi hafta böyle dene zencefilli su içinde konumda detaylı bilgileri bulabilirsin kaydirigubbakcemile5
bu arada benimde kafamda şu anda turplu su var durularken zencefilli suyumu da yapacağım tabiki ve öyle kurutacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…