- 11 Eylül 2007
- 1.284
- 7
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.661
Saat 12 gibi anca koyarım canım bi yandan dizi izliyorum:dance:
Maşallah canım ne güzel uzamış saçların
birde yeni halini saçlarını salıp öyle resimle çekseydin daha anlaşılır olurdu gerçi böle bile fark ediliyor :dance:
cnm saclar harıka olmus bayagı uzamıs farkedılıyor...hadı bakalım durmak yok cnm.devam edıyoruz hep beraber...
saçlarım salık yavrum zaten arkaya attım önleri görünsün diye
sağol canım inşallah çok çok çok daha uzayacak :1rolleyes:
eski halinide salık çekinseydin diceğime yeni halini demişim :mymeka:
cnm daha çok uzıcak inşallah a.s.
vardı eski halinde salık olan bulursam onu da atıyım canım fisfisfis
Senin de görmek isterim saçlarını gerçi bi kaç gün önce görmüştüm ama:1rolleyes:
Ne çabuk kaldırmışsın fotoları:1shok:Yine göremedim:1no2::mymeka:
kızlar ya banada yardım edin aylardır uğraşıyorum hatta entele falan seneleri buldu çare yok galiba :çok üzgünüm: saçlarımı 1 sene önce kadar siyahtan açtım sarıya biraz yıprandı bide üstüne kızıl yandı resmen kesmeyede kıyamıyorum çünkü uzamıyor benneyaptımki ve aylardır turp yapıyorum arada bi sarımsak yağı ısırganda yaptım ama sürekli deil ve sıkıldım artık bir hafta dökülmüyorsa diğer hafta dökülüyor acayip hemde uzaması hızlandı gibi ama tam olarak dökülme durmuyor ve çıtır çıtır uçlar krem kullanmama rağmen zor taranıyor senağlama yardım edin neleri yapayım neleri bırakayım kızlar çok uzun yazdım ama çok dertliyim ondan valla senağlama
sarımsak, ısırgan, turp, zencefil duydum şimdi de ne yapayım kızlar hepsinimi evdekilerde bende sıkıldım valla