Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar nerden bakıyosunuz fotolara ben bulamadım linkte yok çok merak ettim...
canım ben koymuştum kaldırdım yeni ekleyen bosnakgüzeli var oda geri sayfalarda yerimseniben
selam kızlar bir haftadan fazla oldu hala hastayım bu yüzdende maskemi yapamaz oldum.içim gidiyor.üstelik bayramada az kaldı.ama şu haliyle bile herkes saçımdaki uzamayı farkediyor.

canım öncelikle geçmiş olsun a.s. olsun herşeyin başı sağlık , sağlıgına kavusunca basarsın üzülme :1hug:

size başıma gelen komık bir olay anlatayım sonra gülerek uyuyacağım:))
yazıyı okuduktan sonra gittim turp aldım salak pazarcı siyah turp diye başka birşey verdi.
tabi bende siyah turpu tanımadığım için başladım yapmaya
dışı siyah içi kırmızı yaptım heryer kıpkırmızı sonra dayanamıdım kıpkırmızı kan gibi psikolojim dayanmadı hemen yıkadım ve siyah turpu öğrendim veee hala gülüyorum kendime :)))
tabi pes etmedim şimdi siyah turpla yola devam...
ayrıca teşekkürler

size başıma gelen komık bir olay anlatayım sonra gülerek uyuyacağım:))
yazıyı okuduktan sonra gittim turp aldım salak pazarcı siyah turp diye başka birşey verdi.
tabi bende siyah turpu tanımadığım için başladım yapmaya
dışı siyah içi kırmızı yaptım heryer kıpkırmızı sonra dayanamıdım kıpkırmızı kan gibi psikolojim dayanmadı hemen yıkadım ve siyah turpu öğrendim veee hala gülüyorum kendime :)))
tabi pes etmedim şimdi siyah turpla yola devam...
ayrıca teşekkürler

kaydirigubbakcemile3 canım olsun ziyanı yok seninki sanırım pancardı biliyorum söylediginikaydirigubbakcemile3
yarın bakarız çaresine artık hay Allah kaydirigubbakcemile3iyi geceler canıma.s.

Mrb arkadaşlar aranısa yeni geldim :) samimiyetinizi çok sevdim hemen üye oldum :)
Direk dikkatimi çekende bu sayfa oldu çünki bende sarı saçımı simsiyah yaptım 3 ay sonra dayanamayıp tekrardan sararttım doğal olarak saçlarım ziyan oldu :KK43: özellikle uçları çatallı ve püskül gibi mat :) ve uzatamıyorum.. turplu suyu denesem acaba kaç gün içinde saçlarım biraz daha sağlıklaşır :KK43: buna çok ihtiyacım var çünki kestirmekte istemiyorum kıyamıorum her ne kadar çıtçıt vs.. olsada :KK43: Teşekkür ederim şimdiden ilginize :))

Canım saçların bir iki hafta içerisinde hallolur yerimseniben

Bazı arkadasların ilk günden etkisini gösterdi a.s, inşallah sende de aynı durum söz konusu olur canım :))) sonuclarını bekliyorum Şeniz

merhabalar,siteye girişim henüz çok yeni ve ilk önce bu konudan cevap yazmak istedim.Hayatımda ilk kez saçlarımı uzattım ve doğrusu bakımlı olmalarını çok istiyorum. kendim için istediğim daha kolay ve sağlıklı uzaması ve parlaklıktı. bir arkadaşım içinde çok dökülen saçları için bir çare bakınıyordum burda. Bizzat deneyip yorum yapan kadınların düşünceleri gerçek olduğu için bu turplu su tarifini yapmaya karar verdim.arkadaşımada tavsiye ettim. yarından itibaren kullanmaya başlayacağız.umarım güzel sonuçları sizinle yine burdan paylaşırım. şimdiden teşekkür ediyorum. görüşmek üzere...

Hoşgeldiniz canım a.s.

Teşekkür ediyorum ,ilginizden dolayı inşallah senin de söyledigin gibi ikinizinde işine yarar Şeniz
Bekliyorum sonuclarınızı canımgamyoncuiremsu

hmmm anladım cnm inşallah etkisini görürüm biran önce :) Peki son bişey daha öğrenmek istiorum,şimdi kısmen okudum yazılanlarıda kırmızı turp siyah turp fln denilmiş fark etmiodur heralde .. turp sonuçta öyle siyah olucak die bi durum var mı ?

canım en etkilisi siyah, sonra kırmızı, sonra beyaz yerimseniben
biz genelde kırmızı kullanıyoruz ama siyah kullananlar siyahı daha cok tavsiye ediyorlar a.s

saçlarımı turpladım geldim :) bu kez içine yumurtamı da koydum geçen sefer çok döküldü diye.. akşama kadar bekleteceğim. yıkadıktan sonra da saçlarımı zencefil suyunu dökücem ve o şekilde kurutucam.. gelişmeleri akşama bildiririm sizlereee :)

saçlarımı turpladım geldim :) bu kez içine yumurtamı da koydum geçen sefer çok döküldü diye.. akşama kadar bekleteceğim. yıkadıktan sonra da saçlarımı zencefil suyunu dökücem ve o şekilde kurutucam.. gelişmeleri akşama bildiririm sizlereee :)

Bildir tabi gayecim merakla bekliyorumkaydirigubbakcemile5 nasıl memnun musun?:CüvCüv:

mrb arkadaşlar
yaklaşık 2 haftadır kullanıyoum turplu suyu
2 haftada sanırım 4 bilmedinz 5 kere yapmışımdır
saçlarıma iyi geldiği gözle görülür derecede belli ama kıvırcık oldğu için uzadığını hiç anlıyamıyoum
uzaması çok önemli benm için yazın düünüm var:KK43:
kırılmadan uzatmam gerekiyor
saç kırıklarını önlemek için avonun serumu varmış kızlar
kullannanz varsa memnunmu
yada kırılmadan uzaması için ne kullanıyım?
ne önerirsiniz?

bence saç uzatmak değil sağlıklı saç uzatmak gerekiyor
maske,serum deneyimlerimizi de paylaşalım:KK66:

mrb arkadaşlar
yaklaşık 2 haftadır kullanıyoum turplu suyu
2 haftada sanırım 4 bilmedinz 5 kere yapmışımdır
saçlarıma iyi geldiği gözle görülür derecede belli ama kıvırcık oldğu için uzadığını hiç anlıyamıyoum
uzaması çok önemli benm için yazın düünüm var:KK43:
kırılmadan uzatmam gerekiyor
saç kırıklarını önlemek için avonun serumu varmış kızlar
kullannanz varsa memnunmu
yada kırılmadan uzaması için ne kullanıyım?
ne önerirsiniz?

bence saç uzatmak değil sağlıklı saç uzatmak gerekiyor
maske,serum deneyimlerimizi de paylaşalım:KK66:

avonun serumu ile ilgili başka bir topic açılmış zaten.. bence burada sadece turplu suyun saçımıza olan etkilerini konuşalım.. bir çok topcik mevcut zaten bakım yağları ve kullanılan ürünler hakkında.. bunlarla iligili öğrenmek istediklerimizi de ilgili bölümde paylaşsak sanki daha iyi olur gibi a.s

ya ben daha bugün üye oldum sitenize...bitkisel şampuan araştırırken buralara kadar geldim..şuan işteyim öğlenden beri takıldım kaldım bu konuya...saç uzamasını hızlandıran bir sürü tarif verilmiş sitede ama hangisi doğru bilemiyeceğim için turplu suyu denemeye karar verdim..gittim turpları aldım bu akşam başlıycam...umarım istediğim ve anlatılanlar gibi bir sonuç alırım..çünkü saçlarım berbat halde...

ya ben daha bugün üye oldum sitenize...bitkisel şampuan araştırırken buralara kadar geldim..şuan işteyim öğlenden beri takıldım kaldım bu konuya...saç uzamasını hızlandıran bir sürü tarif verilmiş sitede ama hangisi doğru bilemiyeceğim için turplu suyu denemeye karar verdim..gittim turpları aldım bu akşam başlıycam...umarım istediğim ve anlatılanlar gibi bir sonuç alırım..çünkü saçlarım berbat halde...

cnm gerçekten birçok yöntem var ama hemen hemen herkes turplu sudan olumlu sonuç aldı.. düzenli olarak uygula eminimki 2 hafta içerisinde sonucu sende göreceksin.. hele de saçlarında boya varsa direk düpler çıkıcak hihoyyyt

Bunlarda benim turplu suyla uzayan saçlarım 6 kere yaptım inşallah anlaşılabiliyodur

Son düzenleme:
X