- 14 Kasım 2008
- 101
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.621
selm kızlar uzun zamndır sizi takip ediyorum kesin bi etki görmedn yazmak istemedim ama son 2haftadır gözlemledğim değişikliği sizinlede paylaşmak istedim açık konuşmak gerekirse başta pek inanmayark başladım ama sizi takip ettikçe sizznle kendime yön verdim ve aksatmdn devamediyorum hatta her gün yapmaya başladım inanın saçım boyalı ve dipten kendi saçlarım çıktıkça uçuoyrum resmen fairylike başta sana olmak üzere herkese paylaşım için teşekkür ediyorum ya bende rapunzel olmak istiyorum artıkk :çok üzgünüm:
tek sorun yeni çıkan yeni küçük saçlar ayy deli ediyolar beni aslında ii bişi belki ama sürkli salık kalsa ok toplayınca ordn burdn çıkıyolar kötükedihüso
selm kızlar uzun zamndır sizi takip ediyorum kesin bi etki görmedn yazmak istemedim ama son 2haftadır gözlemledğim değişikliği sizinlede paylaşmak istedim açık konuşmak gerekirse başta pek inanmayark başladım ama sizi takip ettikçe sizznle kendime yön verdim ve aksatmdn devamediyorum hatta her gün yapmaya başladım inanın saçım boyalı ve dipten kendi saçlarım çıktıkça uçuoyrum resmen fairylike başta sana olmak üzere herkese paylaşım için teşekkür ediyorum ya bende rapunzel olmak istiyorum artıkk :çok üzgünüm:
tek sorun yeni çıkan yeni küçük saçlar ayy deli ediyolar beni aslında ii bişi belki ama sürkli salık kalsa ok toplayınca ordn burdn çıkıyolar kötükedihüso
cnm çok sevindim saçlarının uzadığına Şeniz
eee birde küçükler çıkıyor diye sinir mi oluosun lülülülülülükız bi alemsin valla millet onlar çıksın die neler yapıo kaydirigubbakcemile3
rendeledim turpları kaynatıyorum. yapıyorum bu akşam artık, sonucu şimdiden merak ettim
sonucunu bizlerle de paylaşırsın umarımŞeniz
kolay gelsina.s.
tabiki canım ama merak ettiğim bişey var. turpla yumurtanın kokusu saçta kalıyor mu? yumurtadan nefret ederim normalde kokusuna da dayanamam ama şimdi kafama sürücem-tatlicadiarzu-
ne güzel yaaaaaaaaaaaa saçlarınızın kıymetini bilin keşke benimde fışkırsa yaaa turplu suda kesmedi benim saç dökülmemi yok kurtulamıycam ben sanırım senağlama
:sm_cool: yaa ben bu sayfayı açınca acayip heyecanlanıyom bugün üçüncü uygulamayıda yaptım bekliyorum şimdi ...
ben anlamıyorum diye bugün saçlarımı metreyle ölçtüm zaten kısacık en unun tutam 20 cm bir iki haftaya bakalım bakalım kaç olucak kaydirigubbakcemile3
rendeledim turpları kaynatıyorum. yapıyorum bu akşam artık, sonucu şimdiden merak ettim
Kızlar birde zencefilli suyun saçları uzattığını duydum bir arkadaşım uyguluyordu bir haftada bile inanamadım 2 santim uzamış nerdeyse :1shok:
bundan böyle turplu suyu yaptıktan sonra saçımı yıkarken en son şampuandan sonra falan saçımı zencefilli su ile durulayıp öyle bırakacağım kurumaya bakalım iyi olursa sizlerle paylaşırım :içelim:
benim bu 7 oluyo sanirsam haftaya 2 ay olmus olcak ve ben saclarimin uzama hizindan acaip memnunum. son zamanlarda saclarima o kdr ovguler aldim ki anlatamam size.
smdi sampuan derdine dustum bi turlu sampuana karar veremiyorum bakalim..
bu arada siyah turp kullanmanizi cidden tavsiye ederim kizlar. bi de alinca direk yapin ya da yapacaginiz gun alin turplari ne kdr beklerse kaynarken cikardigi koku o kdr kotu oluyo. taze yapmak daha iyi her zaman..
Oh my God inanamıyorum açmışsın bile:1shok:
hemen geliyorum canım yanına yeni konun hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
Sağol cnm ya napim bu sabah açtım konuyu dayanamadım yaaaaa kaydirigubbakcemile2
ayyyyy bu da uzatırsa saçlarımızı artık saçlar nası olcak düşünemiyorum :dance: