arkadaslar bende sarimsak denemistim u siteden tavsiye etmislerdi amaaaa hic faydasini gormedim sac dokulmesine ama kac ay gesti aradan hala sacimi yikayinca igrenc kokusu gitmedi igrenc kokuyor 2 felan denedim hic bir faydasini gormedim bir care sac dokulmesine arkadaslar
benimde saçlarım çok dökülüyordu 1 aydan beri kullandığım bir kür var size onu yazacağım ben faydasını görüyorum çok memnunum sizde deneyin....
1 kutu bepanten ampül(eczaneden 5 ya da 6 lira) 1 kutu E vitamini, 1 kutu B vitamini ,1 Şişe çam terabentin.bunların hepsini eczaneden alın...daha sonra aktardan saç bakım yağı,fındık yağı alın... ayrıca en önemlisi de ben şampuanımı da değiştirdim çünkü hangisi olursa olsun içinde kimyasal mad. var onun içinde Tresan ısırgan otlu şampuan aldım(eczaneden)...yapılışına gelince :ısırganotlu şampuanın içine sırasıyla ; bir kapak çamterabentini ekleyin(kendi kapağıyla), yarım kapat kadar fındık yağı(şaçın kurumasını önlüyor çünkü çam terabentini biraz sert) ve yarım çay kaşığı tarçın ekleyin( tarçın saçları çok güzel parlatıyor)saçlarınızı sürekli bu şampuanla yıkayın...
şimdi ise şaç bakım yağına gelelim;saç bakım yağının içine aldığımız E,B ve bepanten ampüllerden 1 er tane kıralım eğer evinizde hakiki zeytin yağı varsa 1 yemek kaşığıda ondan ekleyin..bu karışımı haftada bir saçlarınıza uygulayıp en az 1 saat bekletin ve ısırganotlu şampuanınızla yıkayın...inanılmaz derev
cede far ettiğini göreceksiniz ve ayrıca saçlarım çok çabuk şekil almaya başladı...umarıım faydalı olmuşumdur..[/COLOR]