Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya kızlar evt haklsınız ama ne yapıyım aslında bana uzasın yeter ama fazla bi etki yapıyo neyse buna şükür ya benm saçım 45cmdi 3haftada 49 oldu ama baya çaba harcadım bi haftadır hergün yapıyorum 3saatten fazla bekletiyorum bölede devam edicem en yakın zamnda resimde eklicem ..!

ya kızlar evt haklsınız ama ne yapıyım aslında bana uzasın yeter ama fazla bi etki yapıyo neyse buna şükür ya benm saçım 45cmdi 3haftada 49 oldu ama baya çaba harcadım bi haftadır hergün yapıyorum 3saatten fazla bekletiyorum bölede devam edicem en yakın zamnda resimde eklicem ..!

anam 3 haftada 4 cm :1shok: ayda 5-6 cm yani:1shok:
süpersin bende böyle yapıcam sinüzit falan dinlemiyorum yarın bende aralıksız bir hafta yapıcam zencefille beraber hemde, sonra yine iki günde bir yaparım :dilcikar:

çok şanslısın fazla etki yaptıgı gerçek ama bunun için üzülüyormuşsun havası alıyorum :nazar:
resmini de merakla bekliyorum Şeniz

ya üzülmek deilde nebilim kötü duruyo sanki ama onlarda uzuyo ötekilerine yetişiyolar :) ya çok zor hergn yapmak ama değer bence bide ben bi yumurtalı bi yumurtasız yapıyom her gün her gün
yumurta olmaz die düşündüm ama bence etkili ve parlıyo bende rapunzel olcam yaa yaza bi savurcam saçlarıı ohh hihoyyyt

ya üzülmek deilde nebilim kötü duruyo sanki ama onlarda uzuyo ötekilerine yetişiyolar :) ya çok zor hergn yapmak ama değer bence bide ben bi yumurtalı bi yumurtasız yapıyom her gün her gün
yumurta olmaz die düşündüm ama bence etkili ve parlıyo bende rapunzel olcam yaa yaza bi savurcam saçlarıı ohh hihoyyyt

Savurcaz canım hep beraber inşallahhihoyyythihoyyyt

ya off kaç saattir ilk sayfadan beri okumaya çalışırken vallahi saçlarım uzadı:KK70:
uygulamaya gerek kalmadı:KK70:
benimde saçlarım uzundu ama ince telli ve çok sık boyayıp sürekli düz ve dalgalı maşa yaptıımdan berbat haldeydiler :KK70:mısır püskülü gibi:KK70::KK70::KK70:
en son bi ay önce bi kestirdim şu ünler uzun arkalar kısa modelden aman ne pişmanım anlatamm. :KK43:((
ama şimdi bende başlıorm bu turp olayın çok innaıorm uzayıcana ki ben sık sık saç yıkamayada bayılıırm:KK70: kolay olucak yani benim için:KK70:
ayrıca boyamayıda bıraktım artık kendi renginde uzasın istiorm saçlarımı daha fazla yıpratmak istemiorm.
anlıcanız sizins ayenizde başlıorm ağustosa kadar uzadıkları kadar uzasınlar sizce ne kadar uzar ya çok merak ediorm hadi bismillah :KK70:herkese kolay gele :)

ya off kaç saattir ilk sayfadan beri okumaya çalışırken vallahi saçlarım uzadı:KK70:
uygulamaya gerek kalmadı:KK70:
benimde saçlarım uzundu ama ince telli ve çok sık boyayıp sürekli düz ve dalgalı maşa yaptıımdan berbat haldeydiler :KK70:mısır püskülü gibi:KK70::KK70::KK70:
en son bi ay önce bi kestirdim şu ünler uzun arkalar kısa modelden aman ne pişmanım anlatamm. :KK43:((
ama şimdi bende başlıorm bu turp olayın çok innaıorm uzayıcana ki ben sık sık saç yıkamayada bayılıırm:KK70: kolay olucak yani benim için:KK70:
ayrıca boyamayıda bıraktım artık kendi renginde uzasın istiorm saçlarımı daha fazla yıpratmak istemiorm.
anlıcanız sizins ayenizde başlıorm ağustosa kadar uzadıkları kadar uzasınlar sizce ne kadar uzar ya çok merak ediorm hadi bismillah :KK70:herkese kolay gele :)

sağol canımm inşallah uzar :Saruboceq:
bir hafta içinde ne kadar uzar bunu görmemiz gerekiyor ona göre bir şeyler söyleriz bitanem Şeniz
sen iki günde bir yap canım bir hafta boyunca ondan sonrasına bakarız:1hug:

sağol canımm inşallah uzar :Saruboceq:
bir hafta içinde ne kadar uzar bunu görmemiz gerekiyor ona göre bir şeyler söyleriz bitanem Şeniz
sen iki günde bir yap canım bir hafta boyunca ondan sonrasına bakarız:1hug:

sen saol cnm senin sayende herşey :1hug:
sen kışkırttın hepimizi :roflol:
ama iiye vesile olmuşsun okuduum kadarıyla hihoyyyt
inşallah uzar dediin gibi bi uzarsa zaten dile benden ne dilersen :jeyyar:
şimdi bir hafta boyunca hemen hemen her gün yapmaya çalışıcam olmadı 2 günde bir.aa sık yapmaya çalışıcam :lepi:
sonrasında direk sendeyim bu kadar uzadı saçım die başının etini yerim bak söliim cnm :uhm:

sonrada zafer bizim zafer naralarıyla inletiriz buraları kaydirigubbakcemile5

ya ben hızıımı alamıyorum şimdide turp yemeye başladım saçlar heryerden fışkırmasında :) kafamda turp elimde turp ağzımda turpp :p

sen saol cnm senin sayende herşey :1hug:
sen kışkırttın hepimizi :roflol:
ama iiye vesile olmuşsun okuduum kadarıyla hihoyyyt
inşallah uzar dediin gibi bi uzarsa zaten dile benden ne dilersen :jeyyar:
şimdi bir hafta boyunca hemen hemen her gün yapmaya çalışıcam olmadı 2 günde bir.aa sık yapmaya çalışıcam :lepi:
sonrasında direk sendeyim bu kadar uzadı saçım die başının etini yerim bak söliim cnm :uhm:

sonrada zafer bizim zafer naralarıyla inletiriz buraları kaydirigubbakcemile5
bende ol canım cok sevinirim severim ben muhabbeti gevezeyim azcık :jeyyar:

selam kizlar benim kücük kizim yarin 4. yasgünü... lakin misafirlerim bugün geldi yarin okul felan derken vakit yok diye neyse gelelim sölemek istedigime yengemi iki hafta önce gördügümde sormustum sacimda bi fark varmi diye yok demisti ve beni iki hafta görmedi bugün sordugumda inanamadi sirrimi sordu ne yapiyorsun diye hayret etti turplu sumu senin püsküllerini adam etti diye .... yani turplu suya devammmmmmmmmmmm

cok cok cok sevindim canım yaa:sm_cool:
bakalım inşallah hep böyle gider zencefilimizle beraber:1rolleyes:

arkadaslar bende sarimsak denemistim u siteden tavsiye etmislerdi amaaaa hic faydasini gormedim sac dokulmesine ama kac ay gesti aradan hala sacimi yikayinca igrenc kokusu gitmedi igrenc kokuyor 2 felan denedim hic bir faydasini gormedim bir care sac dokulmesine arkadaslar

benimde saçlarım çok dökülüyordu 1 aydan beri kullandığım bir kür var size onu yazacağım ben faydasını görüyorum çok memnunum sizde deneyin....
1 kutu bepanten ampül(eczaneden 5 ya da 6 lira) 1 kutu E vitamini, 1 kutu B vitamini ,1 Şişe çam terabentin.bunların hepsini eczaneden alın...daha sonra aktardan saç bakım yağı,fındık yağı alın... ayrıca en önemlisi de ben şampuanımı da değiştirdim çünkü hangisi olursa olsun içinde kimyasal mad. var onun içinde Tresan ısırgan otlu şampuan aldım(eczaneden)...yapılışına gelince :ısırganotlu şampuanın içine sırasıyla ; bir kapak çamterabentini ekleyin(kendi kapağıyla), yarım kapat kadar fındık yağı(şaçın kurumasını önlüyor çünkü çam terabentini biraz sert) ve yarım çay kaşığı tarçın ekleyin( tarçın saçları çok güzel parlatıyor)saçlarınızı sürekli bu şampuanla yıkayın...
şimdi ise şaç bakım yağına gelelim;saç bakım yağının içine aldığımız E,B ve bepanten ampüllerden 1 er tane kıralım eğer evinizde hakiki zeytin yağı varsa 1 yemek kaşığıda ondan ekleyin..bu karışımı haftada bir saçlarınıza uygulayıp en az 1 saat bekletin ve ısırganotlu şampuanınızla yıkayın...inanılmaz derev
cede far ettiğini göreceksiniz ve ayrıca saçlarım çok çabuk şekil almaya başladı...umarıım faydalı olmuşumdur..[/COLOR
]

arkadaslar bende sarimsak denemistim u siteden tavsiye etmislerdi amaaaa hic faydasini gormedim sac dokulmesine ama kac ay gesti aradan hala sacimi yikayinca igrenc kokusu gitmedi igrenc kokuyor 2 felan denedim hic bir faydasini gormedim bir care sac dokulmesine arkadaslar

benimde saçlarım çok dökülüyordu 1 aydan beri kullandığım bir kür var size onu yazacağım ben faydasını görüyorum çok memnunum sizde deneyin....
1 kutu bepanten ampül(eczaneden 5 ya da 6 lira) 1 kutu E vitamini, 1 kutu B vitamini ,1 Şişe çam terabentin.bunların hepsini eczaneden alın...daha sonra aktardan saç bakım yağı,fındık yağı alın... ayrıca en önemlisi de ben şampuanımı da değiştirdim çünkü hangisi olursa olsun içinde kimyasal mad. var onun içinde Tresan ısırgan otlu şampuan aldım(eczaneden)...yapılışına gelince :ısırganotlu şampuanın içine sırasıyla ; bir kapak çamterabentini ekleyin(kendi kapağıyla), yarım kapat kadar fındık yağı(şaçın kurumasını önlüyor çünkü çam terabentini biraz sert) ve yarım çay kaşığı tarçın ekleyin( tarçın saçları çok güzel parlatıyor)saçlarınızı sürekli bu şampuanla yıkayın...
şimdi ise şaç bakım yağına gelelim;saç bakım yağının içine aldığımız E,B ve bepanten ampüllerden 1 er tane kıralım eğer evinizde hakiki zeytin yağı varsa 1 yemek kaşığıda ondan ekleyin..bu karışımı haftada bir saçlarınıza uygulayıp en az 1 saat bekletin ve ısırganotlu şampuanınızla yıkayın...inanılmaz derev
cede far ettiğini göreceksiniz ve ayrıca saçlarım çok çabuk şekil almaya başladı...umarıım faydalı olmuşumdur..

arkadaşım konu TURPLU SU konusu bu bilgilerini baska baslıkta acarsan daha cok kişiye ayrı olarak yardım etmiş olursun, konunun içeriği kaymasın lütfen:1closedeyes:

Ayyyyyy kızlar nasıl heveslendim upuzun saçlarım olsun istiyorum yaaa sositososito
bende bi ara turplu suya ilk başladığımda hem yiyordum hem kafama yapıyordum
aslında turp çok faydalı kızlar hem bazı sitelerde okumuştum saç uzatmak isteyenler turp yesin diye yani yiyin bolbol içimiz dışımız turp olsun :teytey:
Saçlarımız istediğimiz kadar uzasın :içelim: :dance:

hülyalı canım bende yicem artık yaza kadar bu saçlar bele inecek okadarsositososito

az sonra sacımın resmini cekicem eski resmimi de buldum burdan onunla koyucam bakalım ne kadar uzamışşş:1rolleyes:

X