E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.581
mrb kızlar çarşamba günü ilkini yaptım bugün ikincisi henüz bişey fark edilmiyo bakalım n'olcak...
ben saçlarım yağlı olduğu için önce yıkıyorum sonra iyice kurulayıp turp suyu ve yumurta sarısı karışımını iyice döküp masaj yapıyorum bi saat bekleyip badem yağı ve çamterebentini birer kapak kadr karıştırıp iyice yediriyorum diplere ilkgün toplam ikisaat beklettim bugün 4 saat....sizce nasıl olur? ha bide şaçlarım dökülüyooo normal mi gerçi zaten dökülüyodu ama sanki arttı gibi ne yapmalıyım???
tmm öyle yapcam FairyLike canım çok saol yaa inşallah benim de olgun ve dolgun saçlarım olur yakında :)))
bugün 3. turp suyumu aptım şimdilik iyi gidio ama kızlar bişi sorcam öz. fairylike canım ya sanki kuruttu gibi saçımı acayipte elektrkleniyo kuruttuktan sonra azcık biryantin yediriyorum ama sendede böle bişi yaptımı canım?acaba şampuanladktan sonra krammi kullansamki
bugün 3. turp suyumu aptım şimdilik iyi gidio ama kızlar bişi sorcam öz. fairylike canım ya sanki kuruttu gibi saçımı acayipte elektrkleniyo kuruttuktan sonra azcık biryantin yediriyorum ama sendede böle bişi yaptımı canım?acaba şampuanladktan sonra krammi kullansamki
ay kızlar pardon ya anneminki açık kalmış hiç dikkat etmedim soruyu soran benimm
kızlar bugün yine başladım turplu suya :))
şimdi ocakta siyah turpum kaynıyo
bende şuan sardım saçlarımı bekliyorum turplu suyumla.. bu kez içine yumurta koymadım.. bi farkı olacak mı meraktan bir de böle denemek istedim :)
tamam cnm saat 3 gibi sürdüm saçıma turplu suyu bugün bekletebildiğim kadar fazla bekleticem.. akşama sonuçları yazarım
bugün turplu suyumu ilk kez yumurtasız denedim.. tesadüf müdür bilmiorum ama saçlarım yumurtalı yaptığım zamankinden fazla döküldü.. hatta diğer zamanlar hiç dökülmeyen saçım bugün nedense döküldü.. oyüzden ben yine yumurtalı yapmaya dewam edicem.. :)
yumurtasız benimde saçımı çok döküyor ama kokusu az ve aynı etkiyi yapıyor bana dökülme dışında
ben de ikinci kez yaptım şuan 2 saat bekletmeyi planlıyorum. yalnız bu turp bayağı su çekiyor, bu sefer 6 bardak koydum, sonuçta elime 1 bardak kaldı:)