Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

boyle bısı olamaz bu kadar zaman o kadar yag kullandım ama hıc bırı uzamasını boyle yapmadı ama turp kullandıgımdan benı barız bı sekılde uzama var super bısı bu ya bu besınce fln yapısım ama tek kotu yanı saclarımı dokmesı ve kurutması nasıl engel olacagım bılmıyorum azalıyor saclarım cok dokuyor umarım alısır zamanla artık tek gayem uzasında nası uzuyosa uzasın

boyle bısı olamaz bu kadar zaman o kadar yag kullandım ama hıc bırı uzamasını boyle yapmadı ama turp kullandıgımdan benı barız bı sekılde uzama var super bısı bu ya bu besınce fln yapısım ama tek kotu yanı saclarımı dokmesı ve kurutması nasıl engel olacagım bılmıyorum azalıyor saclarım cok dokuyor umarım alısır zamanla artık tek gayem uzasında nası uzuyosa uzasın

canım bir hafta içinde durur dökülmesi , durmazsa da bırakırsın yerimseniben
cok sevindim uzatmasına bir şeyi merak ediyorum sen yumurtasız mı yapıyorsun ?

fairy like' a soru: ben saçımı ilk yıkadığım gün hiç bir sorun yokta ertesi gün kepeklerim çıkıyor ya, sinir oluyorum..elma sirkesi kullanıyorum o zaman biraz daha iyi...fakat bana başka bir önerin var mı? turplu su ile ilgisi yok,sen saçtan anlıyorsun diye soruyorum....

benim de dökülüyo hala. turpçuk dökülmeyi kesmedi ama hala bırakamıyorum.uzadığını fark edince bırakamıyo insan. arada mayayla ısırgan kürü yapıyorum,dökülmeyi öyle durdurmaya çalışıyorum bakalım inşallah o da gececek.

demekki neymiş dökülmeyi durduran yumurtaymış ..kötükedihüso

sen baya bi kaynatıyosun anlaşılan ben 2-3 bardak yapıyorum yine de fazlasıyla yetiyor..a.s
Sanırım saçların baya uzun:dilcikar:

hehe yarım saat kaynatıyorum canım, saçlarım omuz hizamdan aşağıda:dilcikar:

fairy like' a soru: ben saçımı ilk yıkadığım gün hiç bir sorun yokta ertesi gün kepeklerim çıkıyor ya, sinir oluyorum..elma sirkesi kullanıyorum o zaman biraz daha iyi...fakat bana başka bir önerin var mı? turplu su ile ilgisi yok,sen saçtan anlıyorsun diye soruyorum....

canım ben kepeğimi nasıl geçirdim head&shoulders kepeğe karşı var cok etkili gerçekten bi denemeni öneririm..Şeniz
benim de dökülüyo hala. turpçuk dökülmeyi kesmedi ama hala bırakamıyorum.uzadığını fark edince bırakamıyo insan. arada mayayla ısırgan kürü yapıyorum,dökülmeyi öyle durdurmaya çalışıyorum bakalım inşallah o da gececek.

canım turpçupa söyle kessin yoksa gelir onu ben keserim:eek:klava:
zamanla düzelir inşallah canım su aralar benimde saçlarım bi dökülüyor bi duruyor mevsimden olduguna eminim ama artık havalar bi güzel bi soguk..:mymeka:
ben sinüzitten dolayı ara verdim bi süre malesefsenağlama
tekrar baslicam dayanamıyorum sizinkiler uzuyor benimkiler böyle kalmamalıkaydirigubbakcemile3

hehe yarım saat kaynatıyorum canım, saçlarım omuz hizamdan aşağıda:dilcikar:

benimkilerde omuzlarımdan aşşadaa:dilcikar:

daha önceden var mıydı peki dökülme yoksa turp yüzünden mi oldu ?
mevsimsel değilse bırak derim ben canım sağlıgın daha önemli sonucta yerimseniben

yoktu canım ama uzaması benım ıcın su an daha onemlı bugun yıne baktım baya bı uzama var hanı uc cm uzayacagına bes cm uzamıs mutlu oldum sacım alısır zamanla belkı bı kac daha yapayım..ayrıca sudan da olabılır dıyorlar

yoktu canım ama uzaması benım ıcın su an daha onemlı bugun yıne baktım baya bı uzama var hanı uc cm uzayacagına bes cm uzamıs mutlu oldum sacım alısır zamanla belkı bı kac daha yapayım..ayrıca sudan da olabılır dıyorlar

peki canım nasıl istersen bende cok mutlu oldum baya uzamış gerçekten..Şeniz
Sevgiler canım tekrar sonuclarını bekliyorum ,
Sevgiler..a.s.

bende işe yaramamasına hatta saçlarımı sertleştirmesine rağmen forumun tamamamını okuyup gaza gelip tekrar yaptım= ))
iyi olucak inşallah bu sefer..:teytey:

bende işe yaramamasına hatta saçlarımı sertleştirmesine rağmen forumun tamamamını okuyup gaza gelip tekrar yaptım= ))
iyi olucak inşallah bu sefer..:teytey:

inşallah canım hatırlıyorum seni sen 4lüden biriydin:çok üzgünüm:

bakalım bu sefer olacak inşallah :teytey:

kötükedihüso

inşallah canım hatırlıyorum seni sen 4lüden biriydin:çok üzgünüm:

bakalım bu sefer olacak inşallah :teytey:

kötükedihüso

ya aslına bakarsan o dönem saçımda açık renk bi boya vardı
2kez yapmama rağmen diplerim baya görünüyodu..
ama işte sertleştirdiği ve parlaklıgını kaybettirdigi için bırakmıştım ben
o an anlayamamıştım gerçi uzadıgını :eek:
valla sertliğine katlanıcam bu sefer kalçama ulaşmasına bir karış kaldı:lepi:
uğraşıcammmmhihoyyyt

ya aslına bakarsan o dönem saçımda açık renk bi boya vardı
2kez yapmama rağmen diplerim baya görünüyodu..
ama işte sertleştirdiği ve parlaklıgını kaybettirdigi için bırakmıştım ben
o an anlayamamıştım gerçi uzadıgını :eek:
valla sertliğine katlanıcam bu sefer kalçama ulaşmasına bir karış kaldı:lepi:
uğraşıcammmmhihoyyyt

Sen yumurtayı beyazıyla falan katmıyorsun dimi oda sertleştirebiliyormuş canım ...CADIARZU

Canım bu gece böyle kalacak yazmış, yani o gece sabaha kadar tutacakmış sacında yerimseniben
Her zaman böyle yapmıyordur bende ara sıra sabaha kadar tutarım saçımda :nazar:

fairlylike..ben üçüncüye uyguluyorumm ve her defasında köklerimden yeni saçların çıktığını farkediyorum ayrıca sertleşme yada dökülme kepeklenme gibi birşey yaşamadım..
::)
ama yanısıra bakım yağları da uyguluyorum sertleşmesin diye çünkü hakkaten problemli saçlarımm::KK43:
ya da öleydi dicem sanırım artıkk:::))
çookk teşekkür ederimmm canımsın...herkese tavsiye ediyorum burdan bence herkes bir kere denemeli ilk seferinden farkedicekler...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

X