Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Fairylike ben de sonunda yapmaya karar verdim bu karışımı bakalım bende nasıl etki gösterecek saçım kısacık ve cok da seyrek inş. faydasını görebilirim . canım sacın sıklaşmasınada faydası var dimi.şimdiden teşekkürlerrrrr

Fairylike ben de sonunda yapmaya karar verdim bu karışımı bakalım bende nasıl etki gösterecek saçım kısacık ve cok da seyrek inş. faydasını görebilirim . canım sacın sıklaşmasınada faydası var dimi.şimdiden teşekkürlerrrrr

inşallah görürsün canım bir hafta sonra sonucunu bekliyorum umarım denersin ve işine yarar sıklaşmasına da etkisi var mı derken simdi benim önden kısa kısa saçlarım cıktı ama cıkacagımı vardı cıktı yoksa turptan mı bilemem cogu kişide olmadı sanırım böyle bişey ama saçlarının dolgunlaştıgını söyleyen cogaldıgını söyleyen dökülmesini kestigini söyleyen insanlar da azımsanacak gibi değil yerimseniben

fairylike rahatsız edıyom seni ama ben sıyah turp aldım ama içi beyaz degil kırmızı oluyo onla dimi ocaga koydumda beni duruma göre bılgılendırırmısın cnm

fairylike rahatsız edıyom seni ama ben sıyah turp aldım ama içi beyaz degil kırmızı oluyo onla dimi ocaga koydumda beni duruma göre bılgılendırırmısın cnm

siyah turp hiç denemedim canım ya bilmiyorum içini ben resimde görmüştüm onun içide beyazdı tüm turplar beyaz bi te dış renkleri siyah kırmızı beyaz olarak 3 çeşitti..

sevgili oya09 arkadasim il sayfaya bi gir ilk mesajda anlatiliyo tarif. bu arada ben tr deyken saclarima kuaför makas atti yani inceltmisti simdi saclarim daha dolgunlasti ha bide fairylike cim evet benimde anlimin cevresinde sac diplerinde ufak ufak tüyler olustu ben önceden saclarimin anlimdaolan bi kismini da lazerle aldirmistim ve onlar cikiyo anladigim kadariyla turp suyu sacin diplerini uyandiriyo ve uzama yi sagliyo

aynen canım bendekide aynı o bahsettiklerinden bakalım inşallah böyledir inşallah uyandırıyordur bitanem herkesin buna cok ihtiyacı var a.s

FairyLike, ebru gündesten harikasin sarkisini dinlesene bi :)

tesekkürler gercekten..

henüz iki defa uyguladim tarifini..ise yarayacagina inaniyorum..yorum yazmasamda yorumlarin tamamini okudum nerdeyse..herkese tesekkürler ayrica..

saclarimla sorunum var; kuaför saclarimi sariya dönüstürdü ancak..artik sacim diyemiyorum,püskülüm diyorum :KK43:

püskülüm suan omuzlarima degdim degecek hizasinda...ve karisimin saclarimi uzatacagini biliyorum ama saclarim yumusamiyor ve püsküllügünden hic taviz vermiyor...henüz yeni oldugundan olabilir cünkü belirttigim gibi sadece iki defa uyguladim turplu suyu..

Sizce ben bu püskül görüntüsünden saclarimi kestirmeden kurtulamayacak miyim?yani saclarim uzasa da püsküllerimin normale dönmesi imkansiz mi?? biliyorum sizin uzmanlik alaniniz degil ama belki tecrübe acisindan yardimci olabilirsiniz diye düsündüm..

merhaba arkadaşım;

benim saçlarımda da röfle var ve senin tabir ettiğin gibi püsküldüler.şimdi sevgili fairlike sayesinde saçlarım çok güzelleşti.

fakat sana bir önerim daha olacak ben saç uçlarımdaki kuruluğu gidermek için bu turplu su maskesimi uygulamadan önce saç uçlarıma mecit efendi saç bakım yağı sürüyorum.tavsiye ederim .aktarda bulabilirsin fiyatı 7.50-10 ytl arasında.büyüklüğü şurup şişesi kadar.turplu suyumu sürmeden önce uçlarıma bunu sürüyorum.yada bazen turplu suyu yumurtasız yapıyorum ve saçımın her yerine önce mecit efendi sonra turplu su sürüp ikisini birden bekletiyorum.faydasını göreceğene inanıyorum cnm.

görüşmek üzere.hihoyyyt

Kafamda 6. turp suyumla yazıyorum.Tam net bi rakam vermek için bir ayın dolmasını beklemeyi düşünüyorum ama saçımın uzamasının hızlandığı net olarak belli.Kafamdan şıpır şıpır akan sulardan kurtulmak için direk saçıma dökmek yerine bende spreyle sıkmaya başladım ama parmaklarım koptu ve bilmiyorum bu sekildede saç ıslanıyor ama acaba yeterlimidir ki??bide hazır kara turpu bulmuşken onun üstünde ki saplarınıda doğrayıp kaynattım: )
bide apartman boyanıyo bizim.bayacı geldi turbu kaynatırken balkonu boyamak için ..kokuyu duyunca adamın suratını görmeliydiniz.: )))))

merhaba arkadaşım;

benim saçlarımda da röfle var ve senin tabir ettiğin gibi püsküldüler.şimdi sevgili fairlike sayesinde saçlarım çok güzelleşti.

fakat sana bir önerim daha olacak ben saç uçlarımdaki kuruluğu gidermek için bu turplu su maskesimi uygulamadan önce saç uçlarıma mecit efendi saç bakım yağı sürüyorum.tavsiye ederim .aktarda bulabilirsin fiyatı 7.50-10 ytl arasında.büyüklüğü şurup şişesi kadar.turplu suyumu sürmeden önce uçlarıma bunu sürüyorum.yada bazen turplu suyu yumurtasız yapıyorum ve saçımın her yerine önce mecit efendi sonra turplu su sürüp ikisini birden bekletiyorum.faydasını göreceğene inanıyorum cnm.

görüşmek üzere.hihoyyyt

önerin icin sagol canim ama ben yurtdisinda yasiyorum,malesef burada bulamam...

ben de turplu su ilidiginda icine azar azar badem yagi,zentin yagi,ceviz yagi,elma sirkesi ekledim...sacima öyle uyguluyorum..iki defa islem yapmayayim diye..

bakalim,sonuclari yazacagim...

kaydirigubbakcemile5a.s.

Kafamda 6. turp suyumla yazıyorum.Tam net bi rakam vermek için bir ayın dolmasını beklemeyi düşünüyorum ama saçımın uzamasının hızlandığı net olarak belli.Kafamdan şıpır şıpır akan sulardan kurtulmak için direk saçıma dökmek yerine bende spreyle sıkmaya başladım ama parmaklarım koptu ve bilmiyorum bu sekildede saç ıslanıyor ama acaba yeterlimidir ki??bide hazır kara turpu bulmuşken onun üstünde ki saplarınıda doğrayıp kaynattım: )
bide apartman boyanıyo bizim.bayacı geldi turbu kaynatırken balkonu boyamak için ..kokuyu duyunca adamın suratını görmeliydiniz.: )))))

canım başını öne eğerek uygularsan cok daha kolay olur senin için yerimseniben
uzayacak canım tabii uzayacakkötükedihüso

X