Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ay inşallah canım ya
sarımsağı da denedim ama kokusundan gece rahatsız oluodum
tatlı badem yağı sürüyodum
o da çok etkili olmadı
tatlı badem yağı kirpiklerimde etkili oldu
ağzım kulaklarımda geziyorum evin içinde vallahi:sm_cool:
bir ara "acaba bu karışımı kirpiklerime de sürsem daha da uzun olur mu" diye düşündüm
:roflol::roflol:

buyrun arkadaşlar bugün cektim ama saçlarım için çekmemiştim arkadasın isteği üzerine koyuyorum yarın ya da bu akşam yakından cekerim perçemleri bakarız birlikte..a.s.

alıntı olmasın lütfen silicem diğer cektigimi eklicem Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önceki fotonu bildiğim için aradaki farkı anlayabildim sanırım.. perçemlerin oldukça uzamışlar.. ama bize bukadarı tabiki yetmezzzzz yaza kadar aynen devam :)

aynısını bizler de düşündük canım :jeyyar: ama turpun içinde göze zararlı gelebilecek bi madde yani kükürt cok fazla varmış saç köklerini besleyen işte o yüzden bizde sürmemiştik :sm_confused:

saçının önceki durumunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum
ama eminim ki uzamıştır:sm_cool:
rapunzel olicimmmm saçlarımı camdan sarkıtıp gece sevgilimi eve aticimmm:roflol:
babam bu lafımı duysa saçlarımı kazıtırdı eminimki:roflol:

daha önceki fotonu bildiğim için aradaki farkı anlayabildim sanırım.. perçemlerin oldukça uzamışlar.. ama bize bukadarı tabiki yetmezzzzz yaza kadar aynen devam :)

tabiki yetmezz rapunzel olcaz hepimiz işte okadar:dilcikar:
perçemlerimin boyunu cekicem perçemlikten cıktı zaten saçlarıma karıştı böyle yandan atınca belli oluyor ancak:dance:

bu karışım saç dökülmesini engeller mi zira saç uzamasından geçtim saçlarımın dökülmesi dursun yeter...

bu karışım saç dökülmesini engeller mi zira saç uzamasından geçtim saçlarımın dökülmesi dursun yeter...

canım birçok arkadaşımızda saç dökülmesini de engelledi ama istersen bunun yanında haftanın 1 günü de maya uygulayabilirsin saçlarına.. onun da dökülmeyi durdurduğu söyleniyor :sm_cool:

teşekkürler fairylike foto koydugun içina.s.daha belli olan foto da koyarsın cnım benimkiler de iyice toparlansın ben de koyarım. bide maşalı fotonu da koyarsın canm biara

babandan önce seni ben kazırım:mymeka: rapunzel olalım da atarsın izin verdim:dance:
ay şaka bi yana canım süpper olacak gerçekten üşenmek yok kış geldi diyeekötükedihüso

babandan önce seni ben kazırım:mymeka: rapunzel olalım da atarsın izin verdim:dance:
ay şaka bi yana canım süpper olacak gerçekten üşenmek yok kış geldi diyeekötükedihüso

valla üşenmeden yapıcam
üstelik bende sinizütte var
buna rağmen durmak yok turba devam:sm_cooliçelim:

teşekkürler fairylike foto koydugun içina.s.daha belli olan foto da koyarsın cnım benimkiler de iyice toparlansın ben de koyarım. bide maşalı fotonu da koyarsın canm biara

peki canım ama söz maşa yaparsam koyucam arkadaşada söylemiştim aynen bunu ama yapamadım cünkü bilmem kaç senelik maşamın ahı gitti vahı kaldı senağlama düzleştiricinin yaptıgı dalgalar daha hosuma gidiyor ama işte arada değişiklikte lazım:1rolleyes:

QUOTE=FairyLike;4338617]peki canım ama söz maşa yaparsam koyucam arkadaşada söylemiştim aynen bunu ama yapamadım cünkü bilmem kaç senelik maşamın ahı gitti vahı kaldı senağlama düzleştiricinin yaptıgı dalgalar daha hosuma gidiyor ama işte arada değişiklikte lazım:1rolleyes: [/QUOTE]

fotografını koydugun ıcın tsk ederım cnm.sacların cok hos gozukuyor.oncekı fotograflarını gormedıgım ıcın ne kadar uzayıp uzamadıgını bılmıyorum tabıkı.ama emınımkı uzamıstır.masalı halınıde beklıyoruz cnm...[/COLOR]:1hug:

peki canım inşalah canım inşallah nasip olur koymak :1rolleyes:
olmazsa yarın eski resimlerimi bulurum eski sayfalardan çekerim bide en son halini koyarım anlarız yerimseniben

FairyLike, ebru gündesten harikasin sarkisini dinlesene bi :)

tesekkürler gercekten..

henüz iki defa uyguladim tarifini..ise yarayacagina inaniyorum..yorum yazmasamda yorumlarin tamamini okudum nerdeyse..herkese tesekkürler ayrica..

saclarimla sorunum var; kuaför saclarimi sariya dönüstürdü ancak..artik sacim diyemiyorum,püskülüm diyorum

püskülüm suan omuzlarima degdim degecek hizasinda...ve karisimin saclarimi uzatacagini biliyorum ama saclarim yumusamiyor ve püsküllügünden hic taviz vermiyor...henüz yeni oldugundan olabilir cünkü belirttigim gibi sadece iki defa uyguladim turplu suyu..

Sizce ben bu püskül görüntüsünden saclarimi kestirmeden kurtulamayacak miyim?yani saclarim uzasa da püsküllerimin normale dönmesi imkansiz mi?? biliyorum sizin uzmanlik alaniniz degil ama belki tecrübe acisindan yardimci olabilirsiniz diye düsündüm..

rica ederim canım yaaa cok sağol şarkı için simdi bakıcam hemen Şeniz

püskülüm diyorsun benim gördüğün saçlarımda püsküldü ve kendini toparladı ..nasıl mı? cok fazla işlemden geçirirdim hemen hergün düzleştrirdim sonra fön cekerdim ama bunlara ara verdim tabi sebebi turplu suydu kullandıgımdan bir hafta sonra saçlarım nasıl şekle girdi anlatamam bakımlı ve parlak ve yumuşak oldu a.s eger sende cok fazla işlem uygulamaz ve bakımını tam tutarsan püsküllerin düzelicek emin ol canım yerimseniben

dersanede arkamda oturan kızlar dalgalarıma bakıp saçlarının üstü düz geliyo aşşagılar dalgalı fön cekip maşamı yapıyosun diye soruyolar ne kadar desemde doğal hali diye her seferinde soruyolar .. eskiden sıkıntı olan saçlarım sürekli yapmaktan bıktıgım saçlarım suan da zevkle tasıdığım parçam benim :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

ya nasil mutlu oldum anlatamam..a.s.

saclarimi kestirmeden püskülümden kurtulayim var yaa aynaya her baktigimda Senin icin dua edecegimden hic süphen olmasinkaydirigubbakcemile5

harikasin:sm_cool:

ya nasil mutlu oldum anlatamam..a.s.

saclarimi kestirmeden püskülümden kurtulayim var yaa aynaya her baktigimda Senin icin dua edecegimden hic süphen olmasinkaydirigubbakcemile5

harikasin:sm_cool:

şımarıcam simdi canım şımartıyosunuz valla beni şımardımmm:sm_cool:

harika olan sizlersiniz aslında denemeye değer buldugunuz için Şeniz
tabi sonucları görünce herşeyin en güzeli oluyor birlikte sevinince burada :asigim:
inşallah canım sabret azcık bi iki hafta bak nasıl memnun kalıcaksın ozaman sana şunu da anlatayım abartmıyorum saçımda suan 1-2 cm uzunlugunda kırıklar olması gerekiyor eskiye nazaran ama ne kadar var biliyomusun suanda sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…