Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

saçlarım aslında yumuşak ama yarınki maskede bide strech i deneyelim bakalım nasıl olcak siz kaç yumurtanın sarısını karıştırıyorsunuz maskenin içine

canım ben bir yumurta sarısı katıyorum ama saçların uzunsa iki de katabilirsin bana bi tane yetiyo saçlarım belime kadar değil yani ama neden böyle olduki:çok üzgünüm: ben saç kremi kullanmayı bile bıraktım turplu sudan sonra okadar iyi geldi yani inşallah yararını görürsün canım biraz dene bi hafta baktın tık yok ozaman tekrar bi düşünelim senin için olur mu tatlım..:1hug:a.s.

aslında benim saçlarım boyalı çok boyuyorum hatta 2 hafta önce 1 haftada 3 kere boyadım ve hala sapasağlamlar nazar değmesinde:) en son kahve kızıla boyadım bi kaç gündür yıkadığımda saçlarım fazla akmıyodu ama dün turp sayesinde boya öyle bi aktıki şaşırdım çok temizledi saçımı heheh bu arada turp u kaşına kirpiğine denicekmişin bende bıyıklarıma denicem bakalım nasıl olcak onlarıda uzatayım diom :)))

canım FairyLikecim, bu guzel iksir icin cok cok tesekkurler...

yalniz sunu da soolemeden edemicem, turpun icinde kükürt vardir ve bekledikce daha da cok ortaya cikar, o nedenle gozune yapmani onermem, yani kükürt goz icin oldukca zararli bir madde, hatta kendimden de biliyorum ki, bir ara kukurtlu sabun kullanmistim, ancak zamanla gozume ufak ufak da olsa kacmis olacak ki enfeksiyon oldu gozum, goz doktoruna soyledigimde kukrutlu sabunun iyi oldugunu ama goz cevresinden kesinlikle uzak tutmam gerektigini soolemisti... o yuzden nacizane tavsiyem kirpigine uygulama canım, icindeki kukurt gozune zarar verebilir :1hug:

canım FairyLikecim, bu guzel iksir icin cok cok tesekkurler...

yalniz sunu da soolemeden edemicem, turpun icinde kükürt vardir ve bekledikce daha da cok ortaya cikar, o nedenle gozune yapmani onermem, yani kükürt goz icin oldukca zararli bir madde, hatta kendimden de biliyorum ki, bir ara kukurtlu sabun kullanmistim, ancak zamanla gozume ufak ufak da olsa kacmis olacak ki enfeksiyon oldu gozum, goz doktoruna soyledigimde kukrutlu sabunun iyi oldugunu ama goz cevresinden kesinlikle uzak tutmam gerektigini soolemisti... o yuzden nacizane tavsiyem kirpigine uygulama canım, icindeki kukurt gozune zarar verebilir :1hug:

tatlım çok çok çok teşekkür ederim bu bilgin için evet arkadaşlar duydugunuz gibi kirpiğe uygulamak yokkkötükedihüso ama kaşlar için bişe diyemicem..:lepi:

slmmmmm kızlar yaaaa artık saçlarımı topladığımda yanlardan fırlamıyo:sm_cool::sm_cool::sm_cool: yarın yine turp günüm benim bugünde saç bakım yağımı yaptım valla çok hızlı uzayor bu saçlar turp sayesinde...benim saçlarım hepinizinkinden kısadır boyun hizamda çünkü yandı ve hala uçlar yanık yani 4 parmak kadar kesilmesi lazım daha hemen uzasınki onlardanda kurtulayım uçlar lastik gibi çünkü uzuyo çekince:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slmmmmm kızlar yaaaa artık saçlarımı topladığımda yanlardan fırlamıyo:sm_cool::sm_cool::sm_cool: yarın yine turp günüm benim bugünde saç bakım yağımı yaptım valla çok hızlı uzayor bu saçlar turp sayesinde...benim saçlarım hepinizinkinden kısadır boyun hizamda çünkü yandı ve hala uçlar yanık yani 4 parmak kadar kesilmesi lazım daha hemen uzasınki onlardanda kurtulayım uçlar lastik gibi çünkü uzuyo çekince:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

üzülme tatlım ya geçicek hepsi bu yazdıgın mesaja bakıp ahh saclarım ne haldeydi ne oldu diceksin..yerimseniben inanç çok önemli bu işlerde hatta her işte.. onun için olacagına inanın ugulayın bırakın olsun..kötükedihüso

Kızlar, ben de ilk kez şimdi duydum bunu,ilk fırsatta denicem çünkü yaza kadar saçlarımın uzaması lazım,teşekkürler arkadaşlar.

Kızlar, ben de ilk kez şimdi duydum bunu,ilk fırsatta denicem çünkü yaza kadar saçlarımın uzaması lazım,teşekkürler arkadaşlar.

peki canım yaza kadar ohoo yüz kere uzar ama sonuclarını bizimle de paylaş olur mu tatlım inşallah yararını görürsün..:1rolleyes:

ben geldim canım sen benim konuya msj atarken bende burdaki bütün yorumları okudum inan yüzümde bi tebessüm oldu yarın pazar babama turp aldırıyım ve yarın hemen başlıyorum sen durumumu okumuştun zaten biliyosun bakalım inş etki gösterirde sizleride bilgilendiririm ayy bu konuyu okuduktan sonra içim açıldı inanın tekrardan çok teşekkür rapunzelcim imdadıma yetiştin valla:1hug:a.s.

ben geldim canım sen benim konuya msj atarken bende burdaki bütün yorumları okudum inan yüzümde bi tebessüm oldu yarın pazar babama turp aldırıyım ve yarın hemen başlıyorum sen durumumu okumuştun zaten biliyosun bakalım inş etki gösterirde sizleride bilgilendiririm ayy bu konuyu okuduktan sonra içim açıldı inanın tekrardan çok teşekkür rapunzelcim imdadıma yetiştin valla:1hug:a.s.

tatlım ya inşallah seninde bol bol uzatırda mutlu olurum bende yalnız bu gidişle hepimizin saçları kalçalara değicek ha gayret kızlar bu bakın söyle bi hesaplama yaptım en düşük ihtimalle ayda 5 cm uzatsa diyorum 6 ayda demektirki 30 cm 1 yılda demektirki 60 cm:1shok::1shok::1shok: yok yok ben bu kadar saça gelemem bayılırım valla ...:roflol:

peki canım yaza kadar ohoo yüz kere uzar ama sonuclarını bizimle de paylaş olur mu tatlım inşallah yararını görürsün..:1rolleyes:
Sağol canım ama bir şey soracaktım,gün aşırı mı yapmak gerekiyor?Benim sinüzitim var ve başımın ıslak kalmaması lazım da,en az hangi sıklıkla yapmam lazım?

FairyLike yani rapunzelcim bişey sorcam sen saçla ilgili bu kadar şeyi nerden biliyorsun? uzman gibisin kızım yaw

tatlım ya uzman bile benim kadar tecrübe etmemiştir bunca şeyi vallahi denedigim sacıma iyi gelen ve saç tipi seçmeyen bakımları öneriyorum mesela bakım yagları onunla denicem daha da uzatırsa onuda tavsiye edicem canım bide cok araştırırım ben öyle işte..:utangac:

tatlım ya inşallah seninde bol bol uzatırda mutlu olurum bende yalnız bu gidişle hepimizin saçları kalçalara değicek ha gayret kızlar bu bakın söyle bi hesaplama yaptım en düşük ihtimalle ayda 5 cm uzatsa diyorum 6 ayda demektirki 30 cm 1 yılda demektirki 60 cm:1shok::1shok::1shok: yok yok ben bu kadar saça gelemem bayılırım valla ...:roflol:

aman canım inş değsin ben alışmıştım ne güzel popoma değen saçlarakaydirigubbakcemile3 şimcik kendimi kuş gibi hissediyorum hadi hayırlısı yarın ya bismillah deyip başlıyalım:teytey:

Turp satışlarında artışla birlikte fiyatlarda da bir artış olursa hiç şaşırmam.Düşünsenize turp zam şampiyonu oluyormuş.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Turp satışlarında artışla birlikte fiyatlarda da bir artış olursa hiç şaşırmam.Düşünsenize turp zam şampiyonu oluyormuş.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ne kadar artarsa artsın canım ama eczanelerde ve kozmetiklerde satılan ürünler kadar olmaz ya hem doğal hemde ucuz olucakhihoyyyt

Sağol canım ama bir şey soracaktım,gün aşırı mı yapmak gerekiyor?Benim sinüzitim var ve başımın ıslak kalmaması lazım da,en az hangi sıklıkla yapmam lazım?

canım gün asırı değil iki günde bir dicem sanki cok fark var diceksin gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3 canım ben böyle uyguladım istersen hafta da bir de yapabilirsin o ayrı ama verdigi etki değişir işte onun için denemek lazım görmek lazım ben bir hafta yapmadan duramam artık onun için iki günde bir öneriyorum en etkili sonuc için hergün yapmakta saçları turplu suya alıştırmak demek benim için onuda istemedim haftada üç kez ideal bence canım..yerimseniben

ne kadar artarsa artsın canım ama eczanelerde ve kozmetiklerde satılan ürünler kadar olmaz ya hem doğal hemde ucuz olucakhihoyyyt

ucuz dedin de gerçekten sudan ucuz dedileri bu yani kilosu 1 ytl bile değil :lepi:

3. yapışım ve bu iksir gerçekten saçı uzatıyor, besliyor...:sm_cool:
Ben bakım yağlarının çok da yararını görmemiştim ve çok zahmetli oluyordu. Uzun zamandır kendi haline bırakmıştım saçlarımı.
Ama artık bu iksir benim vazgeçilmezim.:hooray:
Çok teşekkürler sana FairyLike...a.s.:1hug:

Back