Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bende yapıyordum kızlar gerçekten hem uzattı hem bakım yaptı ama hergün vizeler olduğu için iki haftadır yapamıyorum
vizeler bitince tekrar başlayacağım :KK70:

teşekkürler, ben de bel hizama yaklaşan saçlarımı çok yıprandığı için omuzlardan biraz aşağıda kestirdim, sağlıklarına kavuştular ama bir kere makas değince insan kısaldı diye kafasını takıyor:) yarın turplu suyumu yapacağım bakalım sonuçlar ne olacak. bu arada hem siyah hem kırmızı turp aldım, ilk etapta hangisiyle yapayım?

Son düzenleme:
teşekkürler, ben de bel hizama yaklaşan saçlarımı çok yıprandığı için omuzlardan biraz aşağıda kestirdim, sağlıklarına kavuştular ama bir kere makas değince insan kısaldı diye kafasını takıyor:) yarın turplu suyumu yapacağım bakalım sonuçlar ne olacak. bu arada hem siyah hem kırmızı turp aldım, ilk etapta hangisiyle yapayım?

sonucta ikisiyle de yapıcaksın canım bismillah de başla birisiyle yerimseniben
sonuclarını bildirirsen mutlu olurum hadi bakalım hayırlısı :)

selam kızlar. benim kaçıncı yapışım oldu hatırlamıyorum 8-9 oldu heralde şuan yine saçımda turp maskem.saçlarımı dolgunlaştırdı kesinlikle uzatıyo.tek sorunum dökülme,ona da biçare bulursam benden mutlusu olmıycaak.haftada kaç cm falan bakamıyorum yani anlayamıyorum ama normalde ayda 2cm anca uzar şimdi sanki haftada 1cm uzuyo.kısacası normalden en az iki kat fazla uzadığı kesinhihoyyyt

selam kızlar. benim kaçıncı yapışım oldu hatırlamıyorum 8-9 oldu heralde şuan yine saçımda turp maskem.saçlarımı dolgunlaştırdı kesinlikle uzatıyo.tek sorunum dökülme,ona da biçare bulursam benden mutlusu olmıycaak.haftada kaç cm falan bakamıyorum yani anlayamıyorum ama normalde ayda 2cm anca uzar şimdi sanki haftada 1cm uzuyo.kısacası normalden en az iki kat fazla uzadığı kesinhihoyyyt

oy oy oy cok sevindim canımmhihoyyythihoyyyt
valla inşallah dökülmesinide durdurur suan tam mevsimlerin değişme dönemi ve bendede dökülme oluyor ama geçici olduguna eminim zira aşırı değil 10 tele fln cıktı inşallah oda geçerrr kaydirigubbakcemile3

canım eğer dökülmen fazlaysa turplu suyun yanında haftanın 1 günü de mayayı dene.. ben öyle yapıyorum.. inan dökülmen de duracak :)

valla çok sağoll...
kaynattıımmm şimdii soğusunnn kırcam yumurtayı da oohh...
bnm saçlarım da bir çok arkadaşımın yazdıı gibi röfleden dolayı uçlar çok cansızlaştı kestirmek zorunda kaldım baya bi kaç yıldır kısa kullanıorum ama bu da çözüm diil boyattıkça kısa da olsa gene kötü oluo uçlar
almadıımm denemediim krem maske bilmemne kalmadı harcadıım zaman para da cabası olduu
şimdi gene boyatmam lazım dipler çıktı ama korkuommm valla ne yalan sööliiimm..::))))
ayy ne dertliymişimm be saçlardann:KK70:
ama çok saolasın allah ne muradın varsa versin cnm bnm::))

valla çok sağoll...
kaynattıımmm şimdii soğusunnn kırcam yumurtayı da oohh...
bnm saçlarım da bir çok arkadaşımın yazdıı gibi röfleden dolayı uçlar çok cansızlaştı kestirmek zorunda kaldım baya bi kaç yıldır kısa kullanıorum ama bu da çözüm diil boyattıkça kısa da olsa gene kötü oluo uçlar
almadıımm denemediim krem maske bilmemne kalmadı harcadıım zaman para da cabası olduu
şimdi gene boyatmam lazım dipler çıktı ama korkuommm valla ne yalan sööliiimm..::))))
ayy ne dertliymişimm be saçlardann:KK70:
ama çok saolasın allah ne muradın varsa versin cnm bnm::))

ohh valla öyle bi anlatmışsınki benimde yapasım geldi :jeyyar:
sonuclarını anat mutlaka canımm Şeniz
sağol canım sağol :eek:

fairylikecım ben senin saçlarını çok merak ediorum.malum konuyu başlatan bizi aydınlatan sensin o yüzden merak ediorum saçlarını.daha önce resim koymusmuydun bilmiorum ben mi kaçırdım.koysan da bi resim görsek bide maşa bölümünde yazmışsın maşalı halini de merak ettim çokmirmirmirmir

fairylikecım ben senin saçlarını çok merak ediorum.malum konuyu başlatan bizi aydınlatan sensin o yüzden merak ediorum saçlarını.daha önce resim koymusmuydun bilmiorum ben mi kaçırdım.koysan da bi resim görsek bide maşa bölümünde yazmışsın maşalı halini de merak ettim çokmirmirmirmir

canım 3 tane resmim var tabi bulman zor ben koyarım bu gece görürsünüz Şeniz
artık perçemlerimin perçem denicek hali kalmadı yanikaydirigubbakcemile3

fairlylike::))
süper oldu saçlarım şimdi kuruttummm::)
çoookkk saolasın cnmmm:)
allah ne muradın varsa versinn..
(yeri gelmişken bnm murat'ımı da bana versinn:)))
valla denemeyen kalmasınnn kızlar ben çok memnun kaldımmm yumuşattıı ve uzattııı keşke gösterebilme şansım olsa da gösterebilsem:)

ve çok dökülme olmadı bende bahsetmişsin ya dökülebilir diye
ama bende dökülme sorunu yoktu çok allaha şükür...

kızlar ben bugun 5. kez uyguladım.bu geceyı boyle gecırıcem.yarın sabah yıkarım...faırylıke sana cok tesekkur ederım cnm.gercektende guzel bı paylasım.cok sagol bırtanem...

X