E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.521
paylaş canım merakla bekliyoruz yerimsenibenben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum denemek için, gelişmeleri paylaşacağım
kızlar ben bugun 5. kez uyguladım.bu geceyı boyle gecırıcem.yarın sabah yıkarım...faırylıke sana cok tesekkur ederım cnm.gercektende guzel bı paylasım.cok sagol bırtanem...
ah canım ah ne kadar sevinçle okudum yazdıklarını bi bilsen işin en güzel kısmı bu benim için ya yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 FairyLike'cığımmmmm paylaşımın için ben de çok teşekkür ederim...Geçtiğimiz hafta Cuma gününden itibaren 3 kez yaptım (1er gün arayla), ve sonuç gerçekten mükemmel...Uzatması bilmemnesi herşeyini geçtim , benim için en önemli olan dökülme sorunu tamamen ortadan kalktı diyebilirim..Şimdi yıkadıktan sonra taradığımda normal dökülmesi gereken kadar dökülüyor yani çok çok az...+ henüz 3 kez yapmış olmama rağmen uzadığını çok net bir şekilde görebiliyorum -saçım boyalı olduğu için saç diplerimden hemen belli oluyor...+ çok daha yumuşak ve parlak...daha ne olsun zaten..ben şampuanımın içine de çam terebentin koyuyorum , bir de bu turplu su karışımının içine 1 kaşık ball ekliyorum..oohhh yemede yanında yat :roflol::roflol: canım gerçekten bir kez daha teşekkür ediyorum, bugüne kadar kullandığım , uyguladığım hiçbirşey bu kadar kısa sürede , bu denli bir sonuç vermemişti:hooray: ne diim kardeşim
allah razı olsun senden...:a.s.
bu mucizevi yöntemi dün akşam geç saatlerde okudum
ve bugün hemmen denedim
kendileri şuan saçımdalar
yalnız ben içine yumurta koymadım
yumurtanın saçları sertleştirdiğini duymuştum
bir tane turbu rendeledim 4,5 su bardağı suda kaynattım
(iğrenç kokuyokafamçokkarıştı)
balkonda soğuttum
karışımın içine bir kapak tatlı badem yağı, bir kapak çamterebentin, birazda hakiki zeytinyağı koydum
ve fısfıslı bir kaba koydum
sıktım saçıma
fısfısla sıktığım için karışımın yarısından fazlası duruyor
o karışımı ne kadar süre daha kullanabilirim
acaba dolapta mı muhafaza etmem gerekiyor
acaba bu şekilde saklarsam bozulur mu?
bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse sevinirim
cvplarınızı bekliyorum şekerlerŞeniz
arkadaslar az once fon cektırdım kuaforum bıle saclarımın uzunluguna sasırdı.kaynak yaptırdın sandım dedı.cok mutlu oldum tabıı bunları duyunca...ne yapıyorsun sacına dedı turplu su dedım fakat sacma buldu hadı cnm falan yaptı.ınanmadı yanı...
öncelikle cok sevindim canım işine yaramasına Şeniz
kuaförün inanmadı he:roflol: e haklı tabi böyle küçük ve ucuz bişeyin böyle bi etki yapabilcegine insan kendinde görmeden inanamıyo pek
öncelikle cok sevindim canım işine yaramasına Şeniz
kuaförün inanmadı he:roflol: e haklı tabi böyle küçük ve ucuz bişeyin böyle bi etki yapabilcegine insan kendinde görmeden inanamıyo pek
cnm ya bı fotografını koysanda saclarını gorsek.ne de olsa konuyu sen actın yerimseniben
bir önceki sayfada yazdığımda kendileri saçımdaydı
ve takriben 3-3,5 saat saçımda bekledi
ve tek kelimeyle süper
yumuşacık oldu saçlarım
ben karışıma yumurta yerine tatlı badem yağı, çamterebentin ve hakiki zeytinyağı koymuştum
bu saydığım yağlar şampuanımın içinde de mevcut
banyoda saçlarımı tararken cidden çok az döküldü
ki benim saçlarım kısadır ve sürekli köpük kullanırım
karışımı saçıma sürerkende saçımda köpük vardı
buna rağmen çok az döküldü saçlarımkaydirigubbakcemile2:dance::sm_cool:
yumuşaklık büyük ölçüde var
ilerleyen zamanlarda da uzayıp uzamadığını yazarım
2büyük fısfıslı şişede bu karışımdan var elimde
annem bir şey demezse buzdolabında muhafaza edicim ve 2günde bir sürücem saçlarıma
inşallah yeni yıla uzun saçlarımla girerim
haa bir de şöle bir şey var
benim kaşlarım çok dökülüyor
her gün bu karışımdan kaşlarımın kelleşen bölümlerine sürücem
inşallah dökülen yerler biran önce dolar
bu karışımı bizlerle paylaşan fairylike arkadaştan allah razı olsun
inşallah okulunu başarıyla bitirirsin canım benimŞeniz