Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum denemek için, gelişmeleri paylaşacağım
paylaş canım merakla bekliyoruz yerimseniben

kızlar ben bugun 5. kez uyguladım.bu geceyı boyle gecırıcem.yarın sabah yıkarım...faırylıke sana cok tesekkur ederım cnm.gercektende guzel bı paylasım.cok sagol bırtanem...

rica ederim canım işine yaramasına cok sevindim yarın sabah inşallah güzel bi sonucla karsılasırsın seviniriz birikteŞeniz

rica ederim canım işine yaramasına cok sevindim yarın sabah inşallah güzel bi sonucla karsılasırsın seviniriz birikteŞeniz[/QUOTE]

evet cnm saclarımı yıkadım ve sonuc harıka ınanılmaz derecede yumasak ve cok parlak saclarım var artık.daha oncekılerı 1 saat falan bekletıyordum bu kadar uzun ılk defa kaldı sacımda ve sanıyorum kı cok daha ıyı oldu.cokkkk mutluyum:sm_cool:

evet ben de turplu su kullanıcısıyım artık.akşamn denedim yaklasık 2.5 saat tuttm saçımda.yıkadığımda acaip yumusak ve parlak bir saçım vardı.sertlik yok kesinlikle.bu akşam tekrar yapıcam.tekrar teşekkürler fairylike cım.insallah uzar.yarın da boya yaptırmayı düşünüyorum.çünki sacımı kestirince kuş gibi kaldım.bi de boyasız olunca iyce canım sıkılıyo

peki kızlar, benim aldığım siyah turp bayağı büyük, sizin kullandıklarınız ne boyutta, acaba 2 ye bölüp 2 seferde mi kullansam?

ve ocağa konulduğundan itibaren yarım saat mi kaynatıcaz yoksa kaynamaya başladıktan sonra mı yarım saat beklicez?

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 FairyLike'cığımmmmm paylaşımın için ben de çok teşekkür ederim...Geçtiğimiz hafta Cuma gününden itibaren 3 kez yaptım (1er gün arayla), ve sonuç gerçekten mükemmel...Uzatması bilmemnesi herşeyini geçtim , benim için en önemli olan dökülme sorunu tamamen ortadan kalktı diyebilirim..Şimdi yıkadıktan sonra taradığımda normal dökülmesi gereken kadar dökülüyor yani çok çok az...+ henüz 3 kez yapmış olmama rağmen uzadığını çok net bir şekilde görebiliyorum -saçım boyalı olduğu için saç diplerimden hemen belli oluyor...+ çok daha yumuşak ve parlak...daha ne olsun zaten..ben şampuanımın içine de çam terebentin koyuyorum , bir de bu turplu su karışımının içine 1 kaşık ball ekliyorum..oohhh yemede yanında yat :roflol::roflol: canım gerçekten bir kez daha teşekkür ediyorum, bugüne kadar kullandığım , uyguladığım hiçbirşey bu kadar kısa sürede , bu denli bir sonuç vermemişti:hooray: ne diim kardeşim
allah razı olsun senden...:a.s.

ImageShack - Image Hosting :: blackangel1ep2.png

saçımın uzamasını anlamanız mümkün değil tabii ama en azından ne kadar parlak ve dolgun yaptığını görebilirsiniz

Son düzenleme:
bu mucizevi yöntemi dün akşam geç saatlerde okudum
ve bugün hemmen denedim
kendileri şuan saçımdalar
yalnız ben içine yumurta koymadım
yumurtanın saçları sertleştirdiğini duymuştum
bir tane turbu rendeledim 4,5 su bardağı suda kaynattım
(iğrenç kokuyokafamçokkarıştı)
balkonda soğuttum
karışımın içine bir kapak tatlı badem yağı, bir kapak çamterebentin, birazda hakiki zeytinyağı koydum
ve fısfıslı bir kaba koydum
sıktım saçıma
fısfısla sıktığım için karışımın yarısından fazlası duruyor
o karışımı ne kadar süre daha kullanabilirim
acaba dolapta mı muhafaza etmem gerekiyor
acaba bu şekilde saklarsam bozulur mu?
bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse sevinirim
cvplarınızı bekliyorum şekerlerŞeniz

ah canım ah ne kadar sevinçle okudum yazdıklarını bi bilsen işin en güzel kısmı bu benim için ya yerimseniben
inan cok sevindim ve cok sağol paylaştıgın için inşallah cok daha güzel sonuclarını da görürüzŞeniz
resmini göremedim ama :sm_confused:

karışımı buzdolabında saklayabilirsin canım böyle yapan arkadaşlar var ..
yumurtanın saçları sertleştirdiği yalan yerimseniben
bidahaki kullanışında biter zaten yarısını simdi kullandıysan ..a.s

arkadaslar az once fon cektırdım kuaforum bıle saclarımın uzunluguna sasırdı.kaynak yaptırdın sandım dedı.cok mutlu oldum tabıı bunları duyunca...ne yapıyorsun sacına dedı turplu su dedım fakat sacma buldu hadı cnm falan yaptı.ınanmadı yanı...

evet bugün ilk kez denedim, banyoda saç kremi, banyodan sonra 7/24 krem de kullanıyorum, bu da eklenince iyice ipek gibi oldular, sanırım onları kullanmasam da olur:) umarım en kısa zamanda uzatıcı etkisini de görürüm

öncelikle cok sevindim canım işine yaramasına Şeniz
kuaförün inanmadı he:roflol: e haklı tabi böyle küçük ve ucuz bişeyin böyle bi etki yapabilcegine insan kendinde görmeden inanamıyo pek

kuaförün inanmadı he:roflol: e haklı tabi böyle küçük ve ucuz bişeyin böyle bi etki yapabilcegine insan kendinde görmeden inanamıyo pek

evet cnm haklısın .allah razı olsun senden.guzel bılgılerını bızlerle paylastın...:1hug:

cnm ya bı fotografını koysanda saclarını gorsek.ne de olsa konuyu sen actın yerimseniben

arkadaşım 1 turbu rendeliyorsun 4-5 bardak suda kaynatıyorsun, daha sonra suyu ile posasını ayırıp su ılınıncaya kadar bekliorsun, ardından 1 yumurta ekleyip saçına sürüyorsun. 1-2 saat streçe ve havluya sarılı vaziyette bekleyip yıkıyorsun. kesin çözüm:)

bir önceki sayfada yazdığımda kendileri saçımdaydı
ve takriben 3-3,5 saat saçımda bekledi
ve tek kelimeyle süper
yumuşacık oldu saçlarım
ben karışıma yumurta yerine tatlı badem yağı, çamterebentin ve hakiki zeytinyağı koymuştum
bu saydığım yağlar şampuanımın içinde de mevcut
banyoda saçlarımı tararken cidden çok az döküldü
ki benim saçlarım kısadır ve sürekli köpük kullanırım
karışımı saçıma sürerkende saçımda köpük vardı
buna rağmen çok az döküldü saçlarımkaydirigubbakcemile2:dance::sm_cool:
yumuşaklık büyük ölçüde var
ilerleyen zamanlarda da uzayıp uzamadığını yazarım
2büyük fısfıslı şişede bu karışımdan var elimde
annem bir şey demezse buzdolabında muhafaza edicim ve 2günde bir sürücem saçlarıma
inşallah yeni yıla uzun saçlarımla girerim

haa bir de şöle bir şey var
benim kaşlarım çok dökülüyor
her gün bu karışımdan kaşlarımın kelleşen bölümlerine sürücem
inşallah dökülen yerler biran önce dolar

bu karışımı bizlerle paylaşan fairylike arkadaştan allah razı olsun
inşallah okulunu başarıyla bitirirsin canım benimŞeniz

cnm ya bı fotografını koysanda saclarını gorsek.ne de olsa konuyu sen actın yerimseniben

Peki canım koyuyorum simdi ama bu sacımın uzunlugunu göstermek için cekildigim bi resim değil anlaşılmayabilir normal bi resmimden alıyorum bugün cekildim daha ama turplu sudan sonra sizler için tekrar cekip eklicem yerimseniben simdi ekliyorum canım resmini saçlarımın ilk 15 sayfadan birinde saçımın ilk turba basladıktan bir ay sonraki hali vardı suanda 2 ay olmuş olmalı bilemiyorum henüz ama aradaki farkı anlayabilirsiniz onun dışında iki resmimde daha var sayfalarda ama nerde hiç bi fikrim yok

canımm cok sağol yaa Şeniz
inşallah canım inşallah :1rolleyes:
kaşlarına sarımsagı ortadan ikiye böl kaşlarında gezdir bana kuaförüm bunu önerdi ki sarımsagın tüy cıkarma da üzerine yok biliyosunuz :)
saçlarında inşallah cok daha iyi etkilerini görürsün bizlerle de paylaş olur mu canım:1hug:
inşallah memnun kalmaya devam edersin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…