E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.341
Kızlar turplu suyum şuan yine saçımda bu 3. yapışım olacak.Annem markete giderken turp istedim ondan ,siyah olsun dedim ama siyah bulamamış kırmızı aldı amaaa çok güzel bi haber verdi bana ananemin evinin önündeki bahçede turp ekiliymiş hemde siyahhhhhhhhhhhhhh bir sürü var orda ordan toplarız dediiiiiiiiiii siyah turpumuda buldum hihoyyythihoyyythihoyyyt
meraba bende yapıcam bugün ama bir iki sorum olucak
1 turpu soyuyormuyuz
2 kaç dakika kaynatıcaz (vitaminler kaçmasın ) cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim
kızlar şimdi bu karşımı haftada ne kadar yapıyoruz yani kaç günde bir...ve de ayda ne kadar uzuyor...kaç cm uzuyor...acil cevap yazarsanız sevinirim....
eveeet bende yaklaşık 5-6 kez yaptım ilkine yumurta koydum diğerlerine koymadım.ama koku zannedersem turp suyu biraz sıcak olursa yumurta kokuyor dün yine yumurtalı yaptım ve o kadar kötü kokmadı .ve sonucu söyleyim saçlarım çok kısaydı nasıl farkedeceğimi düşünüyordum aynada baktığımda perçemlerden uzadığını anladım.normalde kaşımın üzerindeydi perçemlerim şimdi kaşımdan aşağıda.ben turplu suyu uzun süre yapmayı düşünüyorum .hem maliyeti ucuz hemde zararsız.fairly like arkadaşımıza teşekkür ediyorum.umarım dahada uzadığını görürüm saçlarımın.
bende burda okumuştum sanki öyle bişey ama yeniden bulamadım soriyim dedim siyah turp kırmızı olanından daha mı iyi oluyordu?? acil cevap verirseniz sevinirim:)
cnm ben yumurta koymadan yapıyorum saçlarım yinede yumuşak oluyo ve uzatıyo
zaten yumurta bakım için konuluyormuş