Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

maşallah azelyacım saçların süper olmuş ya:sm_cool:
paylaştıgın için sağol arkadaşım gerçekten uzadıgı bariz belli a.s

Asıl sizlerle paylaşmam gereken cok önemli bir olay var arkadaşlar..
benim dershane de arkadaşlarım saçımda bi tane beyaz gördüler cok üzüldüm sacım beyazlamış bu yaşta diye sonra ucuna baktım siyah sonradan cıkan beyaz ve inanamazsınız ama yaklaşık 4-5 cmlik kısım yine siyaha dönmüşşş turplu sudan sonra inanamıyorum hala cok ama cok mutluyum o beyazda yok olmuş Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun yaa:Saruboceq:
resmen şok oldum şok:1shok: sizlerle paylaşmak istedim eger becerebilirsem söz resmi atıcam burayaa:1rolleyes:

Teşekkürler soruları cevapladığınız için ben sayfalara tek tek bakamıyorum.
Çünkü hem zamanım kısıtlı hem de bir günde o kadar çok yazılıyor ki yetişemiyorum. xD

O zaman ben de siyah almaya çalışayım.
Saçlarım yumuşacık oldu, hatta o kadar yumuşadılar ki saçlarım sanırım hallerinden memnunlar şekil almıyorlar XD
Ama turpun saçlara zarar verdiğini sanmıyorum yeterince uzasın bırakacağım yapmayı. O yüzden şekil almamasını kafama takmıyorum.
Gerçekten saçlar parlıyor, teşekkürler FairyLike.

Saçlardaki beyazları da alıyor haa ? Vay yaşadım ben o zaman Bende 1 tane değil en az 50 tel var da...

Kızlar turplu suyum şuan yine saçımda bu 3. yapışım olacak.Annem markete giderken turp istedim ondan ,siyah olsun dedim ama siyah bulamamış kırmızı aldı amaaa çok güzel bi haber verdi bana ananemin evinin önündeki bahçede turp ekiliymiş hemde siyahhhhhhhhhhhhhh bir sürü var orda ordan toplarız dediiiiiiiiiii siyah turpumuda buldum hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:

cokacimcoookbana da göndersene..
valla yaşamışsın hemde doğal mis gibi bakalım nasıl etkiler görücez sendehihoyyythihoyyyt

Bugün ikinci turplu suyumu yapıcam şu anda kaynıyor daha ilk yapışımdan itibaren saçlarımı parlattı ve yumuşattı saç uzamasında gözle görülür bi etki olunca resimleri sizinle paylaşıcam. teşekkürler FairyLike :1hug:

meraba bende yapıcam bugün ama bir iki sorum olucak

1 turpu soyuyormuyuz

2 kaç dakika kaynatıcaz (vitaminler kaçmasın ) cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

meraba bende yapıcam bugün ama bir iki sorum olucak

1 turpu soyuyormuyuz

2 kaç dakika kaynatıcaz (vitaminler kaçmasın ) cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

bir turp kabukları soyulmadan rendelenir,büyüklüğüne göre 3-4 bardak suda yarım saat kaynatılır..

kolay gelsin..:enbuyukkk:

kızlar şimdi bu karşımı haftada ne kadar yapıyoruz yani kaç günde bir...ve de ayda ne kadar uzuyor...kaç cm uzuyor...acil cevap yazarsanız sevinirim....

kızlar şimdi bu karşımı haftada ne kadar yapıyoruz yani kaç günde bir...ve de ayda ne kadar uzuyor...kaç cm uzuyor...acil cevap yazarsanız sevinirim....

canım iki günde birden haftada 3 kez yapıyoruz ama herkes zamanına göre uyguluyor tabi yerimseniben
benim haftada 1-2 cm uzamıştı ama bazı arkadaşların daha cok bazılarının daha az uzuyor malesef saç tipine baglı denemen lazım canım a.s

cnm ben yumurta koymadan yapıyorum saçlarım yinede yumuşak oluyo ve uzatıyo
zaten yumurta bakım için konuluyormuş

eveeet bende yaklaşık 5-6 kez yaptım ilkine yumurta koydum diğerlerine koymadım.ama koku zannedersem turp suyu biraz sıcak olursa yumurta kokuyor dün yine yumurtalı yaptım ve o kadar kötü kokmadı .ve sonucu söyleyim saçlarım çok kısaydı nasıl farkedeceğimi düşünüyordum aynada baktığımda perçemlerden uzadığını anladım.normalde kaşımın üzerindeydi perçemlerim şimdi kaşımdan aşağıda.ben turplu suyu uzun süre yapmayı düşünüyorum .hem maliyeti ucuz hemde zararsız.fairly like arkadaşımıza teşekkür ediyorum.umarım dahada uzadığını görürüm saçlarımın.

cok sevindim canım işine yaramasınayerimseniben
bakalım inşallah daha da işe yarar ve uzar inşallah canım:Saruboceq:
rica ediyorum deneme zahmetine girdiğin için güvenin için ben teşekkür ederim a.s

bende burda okumuştum sanki öyle bişey ama yeniden bulamadım soriyim dedim siyah turp kırmızı olanından daha mı iyi oluyordu?? acil cevap verirseniz sevinirim:)

cnm ben yumurta koymadan yapıyorum saçlarım yinede yumuşak oluyo ve uzatıyo
zaten yumurta bakım için konuluyormuş

anladım canım benim çok sağol bende bu sorunun yanıtını bekliyordum:)
koymasak da uzuyo yani sevindim....yumurta alerjim var ben yumurtanın kokusuna dahi dayanamıyorum da...çok önemliydi benim için....

aaaa,aynı etkiyi yapıyosa bende artık yumurta koymıcam.yıkadıktan sonra bile kötü kokuyordu =//
2 kere yaptım açıkcası ilkinde biraz yumuşadı ama ikincisinde bi değişiklik göremedim.1 saat beklettim acaba o yüzden mi.. (

Fairy cnm bişey sorcam...ben 4 kez fln yaptım uzamada oldu 1 cm kadar fakat onu yapıpda ardından duş aldığım zamanlarda saçımı tararken dökülme çok oluyo yani normalde yıkarsam yarısı kdr bile dökülme olmuyo acaba herkesde aynı sorun oluyomu?:roflol:...Gerçi ilk yapışta dökülme olduğunu yazmıştınız ama benim gibi problem yaşayan oldumu acaba...devam etmek istiyorum ama bu dökülme işi beni endişelendirdi açıkçası...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…