Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

inşallah uzar canım cok sevindim Şeniz
bende kaldırabilirsem bi yanımı yapıcam ama battaniyemin içinden hiç çıkmak istemiyorum:1rolleyes:

Geçen aylarda bende 1-2 defa turplu su yapmıştım ama derslerimin yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Dün yeniden turplu su yapmaya başadım saçlarımı boyayalı 1 hafta oldu inşallah saçlarım uzar:Saruboceq:sonuçları sizinle payalşıcam

Yaa ben bu aralar vakit bulamıyorum turplu su yapmaya.:çok üzgünüm:
Vizeler yaklaştı onuların telaşına düştüm.:1no2:
Ben hep günlük yapıp kullanıyordum, ama baya bi zaman ayırmak gerekiyor. Kaynat soğumasını bekle sür beklet falan...
Şimdi ben bunu bir haftalık kaynatıp saklasam 3 adet turba 8 bardak su koysam aynı etkiyi alabilir miyim?
Vitamini kaçar mı diye düşündüğümden denemedim hiç.:1rolleyes:

paylaş canım yerimseniben bekliyoruz işine yarar inşallah Şeniz

benimde derslerim iyice yogunlaştı valla bende simdilik böyle bi yönteme basvurcam ama bi hafta aralıksız yapmam lazım taze taze uyuşukluktan yapamadım mirmirmirmir
terzi kendi söküğünü dikemez hesabı
inşallah böylede etkisini kaybetmez ve işimize yarar islandcım:1rolleyes:

Yaa içinde yumurta var ya bekler mi acaba bekletebilsek ne güzel olur ben de en fazla bi saat tutabiliyorum saçımda. Boya da yok bende anlamıyorum uzuyo mu duru yo mu

Yaa içinde yumurta var ya bekler mi acaba bekletebilsek ne güzel olur ben de en fazla bi saat tutabiliyorum saçımda. Boya da yok bende anlamıyorum uzuyo mu duru yo mu

Canım yumurtayı bekletemezsin hemen bozulur çünkü. Ben turpu kaynatıp süzcem dolaba koycam.
Kullanacağım zaman biraz ısıtıp( yoksa hasta eder valla) yumurtasını eklicem.
Bu şekişlde deneyen varsa yorumları bekliyorum.kaydirigubbakcemile5

Bu 3. yapışım.
Şu an fark yok.
Ben şeyi merak ettim.
Kara beyaz kırmızı turp farkeder mi ?
Bir de ben bir tane turp rendeliyorum. Daha fazla mı olmalı ?

Canlarım ben koydum şimdi turpumu ocağa, ama tek seferlik.
Annem taze yap, vitamini kaçar deyince bir kerelik yaptım.:ecrin_bebek:

Bu 3. yapışım.
Şu an fark yok.
Ben şeyi merak ettim.

En iyisi kara tupmuş, sonra kırmızı, sonra beyaz...
Kara turp çok yaygın olmadığı için kırmızıyla yapıyoruz.
Orta boyda 1 adet yeterli oluyor.

Bu 3. yapışım.
Şu an fark yok.
Ben şeyi merak ettim.

arkadaşım geçmiş sayfalarda bunu cevabı var ama ben bir kezdaha yazayım fairlike cevaplamıştı daha önce..

siyah bulabilirsen o en iyisi,yoksa kırmızı hiç yoksa beyaz.altın,gümüş,bronz sıralaması yan.yerimseni yerimseniben

bir turp yeterli.bildiğim kadarıyla herkes bir turptan yapıyor.
nacizane fikrim ben her defasında yenisini kaynatıyorum.küçük bir turp seçip 2 su bardağı suda kaynatıyorum.omuzlarımdan aşağıda olan saçlarıma rahatlıkla yetiyo..

:1hug:

kızlar bende tavsiyeniz üzere siyah turp aldım pazarlarda bolca var fiyatıda ucuz 1.5 ytl
yalnız denemeden önce bir soru sorayım bu turp acı bir zararı olurmu acaba :sm_confused:
kırmızı turp ise tatlı tercihim hangisi olmalı yardım edermisiniz yerimseniben

siyah turptan ben de endise ediyorum ya siyah turp deneyen oldu mu cok?
yan etkisi olmasin?

bu arada bugun saclarimi acik birakmistim arkadaslarimin cogundan ovguler aldim coook mutlu oldum fairy cok saolll canim :cicek

canım merak etme olmaz bir zararı yerimseniben
en yararlısı siyah turp en güzelini bulmuşsuna.s
merakla bekliyorum sonuclarını...Şeniz

siyah turptan ben de endise ediyorum ya siyah turp deneyen oldu mu cok?
yan etkisi olmasin?

bu arada bugun saclarimi acik birakmistim arkadaslarimin cogundan ovguler aldim coook mutlu oldum fairy cok saolll canim :cicek

rica ederim canım yerimseniben
siyah turp en faydalısı deneyenlerin sonucları genelde böyle oldu a.s

bende siyah turpla yapanlardanım pazardan marketten nerde görürsem siyah turp alıyprum artık ,daha iki kere uyguladım inşallah işe yarar ya saçım çok dökülüyo ve hacmide gidiyo döküldükçe sanki turp suyu kullandıktan sonra daha bi hacimli oluo saçlarm ama uzadımı bilemiorum bir ay geçince belli olur umarım saçımı dökülmeside gider turp suyuyla birlikte gelişmeleri yazarm gene size

Merhaba Kızlar.Gönül İsterdi ki Saçlarım Turp Suyu Sayesinde Mükemmel Olsun.Ama Size İnandım ve Denedim Sonuç Saçımda Tek Bir Tel Bile Kalmadı!!Tomar Tomar Döküldü Saçlarım...şaka şaka :jeyyar: Kızmadınız Dime kaydirigubbakcemile3

İşin Aslı Gözlerinizle Görün İstedim Saçımdaki Değişikliği.Onun İçin Resmi Eklemeye Çalışıyorum Yarım Saattir Ama Olmuor Olmuor -tatlicadiarzu- Bir Yardımsever Arkadaş Benim Yerime Eklerse Çok Sevinirim..

İlk Resim Benim Turp Suyuma Başlamadan Önceki Resmim.Görüldüğü Üzere Zayıf Ve İnce Telli Saçlarım Vardı.Turp Suyunu 2 Günde Bir Olmak Üzere 5 Kez Uyguladım.

İkinci Resimde Farkedeceksinizki Saçlarım Gürleşti.O cılız Hali Gitti.Renginden de Bıkmıştım Zaten Kızıl Kafam Turuncuya Doğru İlerliyordu Ben de Koyu Kestaneye Boyadım.Yani İki Resimde Bana Ait.

Son Olarak Uzunluğu Konusuna Gelince; Henüz Bilmiyorum Saçlarım Çok Geç Uzar.Hem Daha Yeniyim Kesin Uzar hihoyyyt

FairyLike Allah Tuttuğunu Altın Etsin Arkadaşım :dance:

[/IMG]

[/IMG]

imm bence cok uzamamis ama kesinlikle cok daha iyi gozukuyor saclarin canim denemeye devam:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…