Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Ya bugün cok mutluyum yaa Turplarimi masaya koydum hazirlacaktim rendeleyip suya koymak icin.Bilgisayar basina bi gectim 5 dakka sonra ne görim benim Canim Annecim Almis Turplari Kaynatmaya koymus.Cok mutlu oldum yaa.Anacigmin bile icine sinmis Bu Turplusu :).Ama ne yazikki biraz yalnis yapmis rendelemeden top top koymus heheh :).Bende Artik kaynak su oldugu icin rendeleyemedim kasiklan tek tek cikartip öle kestim onlari sizce yine yararini görürmüyüm arkadaslar?

görürsün canım görürsün sıkma sen canını yerimseniben
anne eli değmiş var mı ötesia.s

Kızlar turplu suya bepanten ampul evigen ampul vs. vitamin ampullerinde koyuyor musunuz?
Denemek istiyorum ama ters etki yapmasından korkuyorum. kaydirigubbakcemile2

Kızlar turplu suya bepanten ampul evigen ampul vs. vitamin ampullerinde koyuyor musunuz?
Denemek istiyorum ama ters etki yapmasından korkuyorum. kaydirigubbakcemile2

hayır canım koymuyorum ben bak maya diyorlar onu deneyelim bi istersen ..
ama belki dediğin gibi yapıp artı sonuc alanlar vardır bakalım bekleyelim belki cok daha faydalı hale getirebiliriz bu formülü..yerimseniben

selam arkadaşlar..saçlarımı zorla uzattım sonra aşırı dökülmeden dolayı kısacık kestirdim ama şimdi çok üzülüyorum keşke önce bu tarifi okusaymışım diye.hemen denemeye gidiyorum..

bende 2 kere yaptımbırer gun arayla ama hıc bır degısıklıkyok ve bunun yuuzunden cok uzuldum okadarcok heveslenmıstımkı sacım uzayacak dıye ayrıca 2 aya yakındr camterebentın kullanıyorum

selam arkadaşlar..saçlarımı zorla uzattım sonra aşırı dökülmeden dolayı kısacık kestirdim ama şimdi çok üzülüyorum keşke önce bu tarifi okusaymışım diye.hemen denemeye gidiyorum..

canım denedikten sonra sonuclarını bekliyoruz...yerimseniben

bende 2 kere yaptımbırer gun arayla ama hıc bır degısıklıkyok ve bunun yuuzunden cok uzuldum okadarcok heveslenmıstımkı sacım uzayacak dıye ayrıca 2 aya yakındr camterebentın kullanıyorum

iyi de tatlım 2 incide kimsede uzatmadı ki...
3-4 arası farkedesin bir haftacık sabır ..a.s

Arkadaslar dün yazdim Sonuclari Turplusuyumayatabletlerlen yaptikdan sonra ama cikmadi hata verdi sayfa malesef.Tekrar yaziyorum Mayatabletleri suya koydugumda erimediler ezmeye calistim cok zorlandim.Anca biraz kaynak suylan ezebildim onuda Turplusuyun icine kattim.O Sekilde sacima sürdüm tabiki Yumurtaninsarisiyla.Ve Sacimi eskiden Turplusuyu uyguladigimda Ellime Saclar geliyordu.Simdiyse Mayadanmi olacak ne Sacdökülmem daha fazla azaldi ARkadaslar.Elime sadece bikac tel sac geldi.Eskidende cok gelmiyordu ama yariya kadar indi vallahi sasirdim.Yikadiktan sonra sonuc yine ayniydi yani Turplusu sacimin dökülmesini kesti bu bir gercek ama Mayatabletler sankim daha bi etki yaparak daha cok kesti arkadaslar.Saten Maya saclari güclendiriyor bu kesin.Ben bi süre devam edicem Mayatableteriyle :)

Arkadaslar dün yazdim Sonuclari Turplusuyumayatabletlerlen yaptikdan sonra ama cikmadi hata verdi sayfa malesef.Tekrar yaziyorum Mayatabletleri suya koydugumda erimediler ezmeye calistim cok zorlandim.Anca biraz kaynak suylan ezebildim onuda Turplusuyun icine kattim.O Sekilde sacima sürdüm tabiki Yumurtaninsarisiyla.Ve Sacimi eskiden Turplusuyu uyguladigimda Ellime Saclar geliyordu.Simdiyse Mayadanmi olacak ne Sacdökülmem daha fazla azaldi ARkadaslar.Elime sadece bikac tel sac geldi.Eskidende cok gelmiyordu ama yariya kadar indi vallahi sasirdim.Yikadiktan sonra sonuc yine ayniydi yani Turplusu sacimin dökülmesini kesti bu bir gercek ama Mayatabletler sankim daha bi etki yaparak daha cok kesti arkadaslar.Saten Maya saclari güclendiriyor bu kesin.Ben bi süre devam edicem Mayatableteriyle :)

dene canım dene bende temin edicem bugün gidemedim cok yoruldum dersanede..:kızgın:
hiç boş durmuyolarki anam bi basımız dinlensin dimi:mymeka:
işte öyle vallahi canım benim işime yarayan mucizenin bu kadar insana yaraması bu kadar insanı mutlu etmesi beni ne kadar mutlu ediyo bi bilseniz..aylin86cım da gelebilseydi ne güzel olurdu:a015:
şimdilik havalar iyice soguyuncaya kadar taze turplu suya devam sonra caresine bakıcaz bi şekildesengözlerimebaksanab
mayaya gelince benimde saçıma yarar inşallah ince telli kırıklarım turplu suyu yaratana şükürler olsun kırık yok belki daha da güçlendirir canım Şeniz

ya tekrar deneyemedim şu turplu suyumu sinir oldum ay iki gündür evde akşam deneyecem diyorum ama yok geç geliyoruz eve dün banyo yaptım ama vakit azdı turplu suyu kafamda bekletecek zamanım yoktu maalesef..sanırım yarın akşam denerim ..ya bu bira mayasını nereden bulacam acaba şekli şemali nasıl kii.eczaneye sorsam biz satmıyoruz demez dimi..türkiyede alan arkadaşlar varmı...

konu sahibisi hanfendi msj yolluyon sitem ediyon ediyon ama aynı hatayı sen de yapiyon kaydirigubbakcemile
mesaj kutunu boşalt cabık :nazar:

konu sahibisi hanfendi msj yolluyon sitem ediyon ediyon ama aynı hatayı sen de yapiyon kaydirigubbakcemile
mesaj kutunu boşalt cabık :nazar:

özel msjlarım değerli silemiyorum simdik metin belgesine kopyalayayım da sonra sileyim bari ne barıyon :mymeka:

mavi_denizcim sonuclarını yaplaş bizimle tamam yerimseniben

ya tekrar deneyemedim şu turplu suyumu sinir oldum ay iki gündür evde akşam deneyecem diyorum ama yok geç geliyoruz eve dün banyo yaptım ama vakit azdı turplu suyu kafamda bekletecek zamanım yoktu maalesef..sanırım yarın akşam denerim ..ya bu bira mayasını nereden bulacam acaba şekli şemali nasıl kii.eczaneye sorsam biz satmıyoruz demez dimi..türkiyede alan arkadaşlar varmı...

Kendi Konubölümüme gelirsen sevinirim:dance:

dene canım dene bende temin edicem bugün gidemedim cok yoruldum dersanede..:kızgın:
hiç boş durmuyolarki anam bi basımız dinlensin dimi:mymeka:
işte öyle vallahi canım benim işime yarayan mucizenin bu kadar insana yaraması bu kadar insanı mutlu etmesi beni ne kadar mutlu ediyo bi bilseniz..aylin86cım da gelebilseydi ne güzel olurdu:a015:
şimdilik havalar iyice soguyuncaya kadar taze turplu suya devam sonra caresine bakıcaz bi şekildesengözlerimebaksanab
mayaya gelince benimde saçıma yarar inşallah ince telli kırıklarım turplu suyu yaratana şükürler olsun kırık yok belki daha da güçlendirir canım Şeniz

Bende cok merak ediyorum türkiyeden nerde var diye eee hep burda kalmicaz temelli saten Memleketim varken. Canim benim artik mayakonusunda benim konubasligma yazarsan sevinirim.kaydirigubbakcemile5

ya bişey sorucam bu turplu su saçı kurutabiliyomu..zaten kuru saclarım ona göre kullanıcam korkumdan cam telebentin bile kullanamadım kurutur die..

ya bişey sorucam bu turplu su saçı kurutabiliyomu..zaten kuru saclarım ona göre kullanıcam korkumdan cam telebentin bile kullanamadım kurutur die..

yok canım rahatlıkla kullan saç dengeni ayarlar mutlaka..
çamterebentin kurutuyor evet kesinlikle ..a.s
eğer kararın olumlu olurda uygularsan Turplu suyu paylaş sonuclarını bizimle tamam mı canım..
Selametle..a.s.

şuan saçımda turplu suyum beklemedeyim :) bu 4. deneyişim bakalım bugün nasıl bi sonuçla karşılaşıcam.. yıkadıktan sonra tekrar yazarım sonuçlarını :)

Ya ben bu turplu suyu yaptım bi hafta sonra bıraktım..yapmaya başlasam bile yumurta olmadan yaparım çünkü çok felaket kokuyorrrmirmirmirmir..benmi yanlış yaptım bilmiyorum ama o kadar durulamama rağmen gitmedi kokusu..bi daha hiç bir güç onu bana süredüremez..:1closedeyes:artık arada sadece turpun suyunu sürüyorum..a.s:enbuyukkk:

yaa ben son iki seferdir bi düzgün yapamadım geçen sefer heryerimden aktı su kafamı düzgün saramadım:KK43:(bugünde yumurta koktu dayanamadım çok fazla;(((hatta şuan bile saçım yumurta kokuyo gibi geliyoo:KK43:(

hayır kızlar ben sacıma sadece yumurta sarısı maskesi yapmıştım o kokuyla bu koku bir değil inanın..
sizin kokuyor dediğiniz şey turpun kokusu ve onunda kötü koktugunu söyledik zaten sayfalar boyunca..
Sevgiler...a.s.

X