- 8 Kasım 2007
- 151
- 0
- 45
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.001
turbu rendeledim suyunu koydum 2-3 damla limon sıktım 3-4 dilimde elma koydum kaynatıyorum vitamini de ezdim ama onu yumurtayla koyacam .bakalım benimki iyice çorba oldu.saçlarım çok kısa boyadan iyice yıpranmıştı kısa kullanıyorum artık ama uzatmakta istiyorum .turp u normalde yemem artı bide kokusundan bile hoşlanmazdım ve yemezdim annem turbun faydalı olduğunu insan yemiyorsa bile tarlasından geçse o derece faydalı derdi de inanmazdım.
4. turplu suyumu yaptım.saçlarım bi kaç tel döküldü bakalım 2 saat sonra neler olcak:icecream:
Arkadaslar bugün Turplusu günüm :)).Ve bugün bi deneyim yapicam Turpu Yapraklari ve kökleriyle birlikte kaynaticam suyunu süzdükten sonra Yumurtayi kiricam ve icine Mayatabletti eklicem.Sizce nasil olur?Maya biliyorsunuz saclara cok iyi gelen bi besin.Busekilde denemek istiyorum devamli.
canımm maya mı:1shok: kız işe yarıyor mu cidden ben de katıyım bakalım nasıl olacak merak ediyorum..
canım deneyince sonucu bizimle de paylaş çünkü ben de maya uyguamak istiorum saçıma ama şimdi turpa başladığım için karıştırmayayım dedim sen dene bakalım faydası olacak mı
canım deneyince sonucu bizimle de paylaş çünkü ben de maya uyguamak istiorum saçıma ama şimdi turpa başladığım için karıştırmayayım dedim sen dene bakalım faydası olacak mı
öğrendiğim iyi oldu bunu paylaştıgın için teşekkür ederim nerde bulabilirim marketlerde var mı bu şimdi gidip alayım hemen canım ..?benneyaptımkiCanim Vallahi Mayanin cok faydali oldugnu biliyorum saclar icin.Ama normal maya degil benim aldigim TAbletmaya hatta bunlar icmelik ben hem icicem hemde o sekilde Turplusuylan birlikte sacima uygulucam.:teytey:
canım turplu suyla ilgili paylaş bizimle de sonuclarını tamam...merakla bekliyoruz burdaŞeniz
öğrendiğim iyi oldu bunu paylaştıgın için teşekkür ederim nerde bulabilirim marketlerde var mı bu şimdi gidip alayım hemen canım ..?benneyaptımki
Canim Ben Almanyada oldugum icin burdaki Marketlerde var ama Türkiyenin Marketlerinde olcagni sanmiyorum Ancak ya Ezcaneden alabilirsiniz yada Aktarlardan.Ama sen yinede bi sor istersen benim fazla bilgim yok o konuda :teselli: