arkadaslarr slm ben gecen yıl üye olmuştum bu siteye ama sonraa unutmuştumm.. gecenlerde bişey ararken buldumm yenidenn..iikide bulmuşum tam benim aradıgım şey nası mutlu oldum anlatamamm:)
benimm saçlarım yıllardır uzamaz, süreklii düzleştirici kullandığım ve fön çektigimm içinde çok cansız ve donuktur bide ztn ince telli..yıllar önce ortaokulda fln hep ütü yapardımm saclarımaa ve mahvetti haliylee
smdii nası pişmanım anlatamam hala çekiorum derdinii..
herneysee, yıllarca bidolu markanın bakım yağlarını serumlarını kullandımm,saç onarıcı die iddaa edilen bisürü şey denedim hiçbiri dogru düzgün işe yaramadı..sonraa ne varsa doğalda var sanırım dierek hint yağı zeytinyağı fln kullanmayaa başladım onlar brz toparladı, bde vitamin takviyesi alıorum onlar sayesinde azda olsa şu son bi sene içinde bikaç santim uzadı.
neyse destan yazmiim smdii size ama derdimi anlatmak istedim:) veee sonunda burayı buldummm bikaç gün içinde bir çırpıda bütün yazılanları okudum (suan bakıorumdaa tam 100 sayfa smdi dank etti şok oldum:)) hemen uyguladımm ve gözlerime inanamadım! böle bi mucize olamaz yaa bn yıllardır hint yağı fln kulladıktan snraa saçlarımı yumuşatıo diodum ama gercek yumuşaklıgı bilmiomuşuumm!! dha ilk uygulamamdaa saçlarım bebek saçı gbi olduu yumuşak ötesi tüy gbii:) ve çok fazla kırığım wardr benimm inat ettim kestirmiyorum:) hatta fönlüyken bile cok yıpranmış görünürr ben durulanmayan kremlerle fln yumuşatırım hiiiiç gerek kalmadıı onlar bile yumuşacık olduu.az önce 2. uygulamamı yaptımmm inşallah dahada güzel olcaklar, bide uzadgını göriim dha ne isterimki benn:)) sanaa coook ama cook tesekkür etmek istiorum Fairylike dha önce kullandıgım hiçbişeyin bukdr etkisinii görmemiştmmm:) öss.de başarılarr walaa dualarım seninlee:))