E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
evet kızlar yazdıklarınızı okudum kusura bakmayın geç gördüm..turplu suyu kışın böyle bekleterek yapıcaz baska caremiz yok canım hasta olmaktansa yaza kadar böyle olcak..
sorun olcagını sanmıyorum bekletmenin..denicez hepberaber görücez..
islandcim seni görmek cok güzel bu aradaŞeniz
hepinizi görmek cok güzel..
ve dökülmesi düzene girer yakında mevsimsel olabiliyo bendede ama normalde 4-5 tel yerimseniben
Sevgilerimle..a.s.
Canım benim sağolyerimseniben
Dökülme ciddi oranda azaldı saçlarım neredeyse belime uzandı maşallah ve bu kadar uzun olmasına rağmen dediğin gibi 5-6 tel dökülüyordu.
Ama bazen baya bir dökülme oluyor 5-6 tele oranla.
O da mevsimseldir heraldea.s
Kış falan dinlemem valla. Bırakamam turplu suyumu:teytey:
Bu arada tam olarak nasıl yapıyorsunuz suyu dökerken?
Ben bir tasa koyuyorum saonra büyükçe bir leğen alıyorum saçlarımı leğene eğip turplu suyu döküyorum.
Olan su leğene dökülüyor tabi ben kıyamıyorum atmaya tekrar tasa koyuyorum ve tekrar saçıma döküyorum. Bence bu şekilde daha faydalıdır saça iyice yediriyorum.
Ve sabaha kadar bekletiyorum saçımda 2 saat falan kesmez beni.:roflol:
arkadaslarr slm ben gecen yıl üye olmuştum bu siteye ama sonraa unutmuştumm.. gecenlerde bişey ararken buldumm yenidenn..iikide bulmuşum tam benim aradıgım şey nası mutlu oldum anlatamamm:)
benimm saçlarım yıllardır uzamaz, süreklii düzleştirici kullandığım ve fön çektigimm içinde çok cansız ve donuktur bide ztn ince telli..yıllar önce ortaokulda fln hep ütü yapardımm saclarımaa ve mahvetti haliyleesmdii nası pişmanım anlatamam hala çekiorum derdinii..
herneysee, yıllarca bidolu markanın bakım yağlarını serumlarını kullandımm,saç onarıcı die iddaa edilen bisürü şey denedim hiçbiri dogru düzgün işe yaramadı..sonraa ne varsa doğalda var sanırım dierek hint yağı zeytinyağı fln kullanmayaa başladım onlar brz toparladı, bde vitamin takviyesi alıorum onlar sayesinde azda olsa şu son bi sene içinde bikaç santim uzadı.
neyse destan yazmiim smdii size ama derdimi anlatmak istedim:) veee sonunda burayı buldummm bikaç gün içinde bir çırpıda bütün yazılanları okudum (suan bakıorumdaa tam 100 sayfa smdi dank etti şok oldum:)) hemen uyguladımm ve gözlerime inanamadım! böle bi mucize olamaz yaa bn yıllardır hint yağı fln kulladıktan snraa saçlarımı yumuşatıo diodum ama gercek yumuşaklıgı bilmiomuşuumm!! dha ilk uygulamamdaa saçlarım bebek saçı gbi olduu yumuşak ötesi tüy gbii:) ve çok fazla kırığım wardr benimm inat ettim kestirmiyorum:) hatta fönlüyken bile cok yıpranmış görünürr ben durulanmayan kremlerle fln yumuşatırım hiiiiç gerek kalmadıı onlar bile yumuşacık olduu.az önce 2. uygulamamı yaptımmm inşallah dahada güzel olcaklar, bide uzadgını göriim dha ne isterimki benn:)) sanaa coook ama cook tesekkür etmek istiorum Fairylike dha önce kullandıgım hiçbişeyin bukdr etkisinii görmemiştmmm:) öss.de başarılarr walaa dualarım seninlee:))
buarada destan yazmiim demişim ama yazmişim:) ama okdr mutlu oldumkii paylaşmak istedimm.. dedigim gbi neredeyse bütün sayfaları eksiksiz okudugum için bişey sorma gereği duymadım tarifle ilgilii ama şöyle bi sorum olcak,
saçlarım haftalardr çok dökülüyordu banyoda bi tomar saç kalıodu elimde,mevsimseldir heralde diip cok önemsemiodumm bu turplu suyu ilk yaptıgımda bukdr aşık olmamın sebebi bitek saçımı yumuşatması diil, aynı zmnda dökülmemide neredeyse durdurmasıydıı,en fazla 3-4 tel gbi bsey gelmişti elimee..ama bgn yaptıgımda yine baya bi döküldüübikaç sayfa önce bi arkdsmzn yazdıgı aklıma takıldıı ondada aynı sey olmuş sanırım.. bazı uygulamalrında cok dökülmüş bazılarında yok denecek kdr az, basına böle bisey gelen baskaları varmı acaba?
bde dün aklımdaydı bunu sormak ama kendii bilgisayarımdan girmemiştm diee cok kalamadım..acaba fazladan yapıp dolapta saklasak aynı etkiyi gösterirmi dicektmm ama bgn gördümki sizde hala tartısıosunuz sanırım:) acaba vitaminlerini fln kaybedermi yaa?
Fairylikecmm pardonn bn 2.msgı yazarken seninki gelmiş smdi gördümmm..walaa bende şok oldum iştee yaparken bile bi ümit wardı ama bukdr etki beklemiodummm.. saçlarım yıllardr bu formülü bekliomuş heralde hehe:)) cok tesekkür ederim cnmm bnde nerden yollandgını kaptıgım an asıl ben sna tesekkürlermi yagdircam:) inşş hepimizinkii uzarr valaa bian öncee ama bnmki sana yetişemez dha ona eminimm seninki almiş başını gdio otolardan gördügüm kadarıylaa nazar değmesiiinnn:)) inşş bnmkilerde bian önce saglıgına kavusurdaa bnde peşinden gelirmmbuaradaa öss konusundada sıkma canınıı hayrlısı olsun derleryaa inşş bu sene cook cokk güzel puanlar alırsınn cnmm
aynen canım bi iki hafta içinde toplar kendini saçların bendede öyle olmuştu..a.s
şuan 4-5 tel anca..yerimseniben
vitaminleri kaybolmaz diye düşünüyorum inşallahta öyle olur..
destan dediğin şey bana ne kadar moral haberin var mı senin..Şeniz
bakalım yaza kadar ne kadar uzatabilcez yazın sonuna zaten bırakmazsanız kesin Rapunzel olcak herkes
yazın hergün yatmadan önce yapar sabah duş alırım nasılsa hergün duş almak zorunda kalıyorum..
bakalım neler olacak ölmez sağ kalırsak , nasipse..
iltifatların için cok sağol canım cok incesin..sengözlerimebaksanab
saçların çabuk kabul etmiş demek..a.s
çok çok seviniyoum hala canım işine yaramasına ..
öss'de hayırlısı olsun gerçekten ben elimden geleni yapayımda..kaydirigubbakcemile5
ehm ehm ayıptır söylemesi tşkler benim şu yazdıgım msjın sağ altında teşekkür et diye bi yer var oraya tıklayınca teşekkür etmiş oluyorsun bak senin msjlarının altına ben tşkkür ettim görünüyo onlarda sana teşekkür edenler demek..
bu arada paylaşımlarının devamını mutlaka bekliyorum ..
Fairylikecmm saçımıı kurutmayaa gtmiştimde smdii geldmm (ilk önce bunu anlatiim dedim) gercekten müthişş yaa cnmm bn saçımı dustan snraa,şu mavi su die bşi waryaa selective pro-tek onu kullanmadan imkansz acamazdımmm acayip birbirine girerdi..walaa gerek kalmadıııııı:)) ben btek ilk uygulamamdamı öle olmustu acaba dedimm ama yine süpeeerr inşallahda hep süper olcak artııııkkk cok mutluyum:))
evett cnmm yaa abimede dicem artık hoşgörsüünn, gercii onadaa hak veriorumm midesi cok hassastr hani bazı insanlarda olur ya..olmadı o dısardaykenn yaparım bendee :))
paylaşmazmıyımm cnm yaa bol bol moral depolatırım sana mrk etmee:)
yaa bende onu düşünüodumm ölçmeyee kalktım az önce beceremedimm ama yrn bi foto cekiim en iisii başlangıç olarak dursun bi köşedee bikaç haftaa snraa yne çekerimm yüklerim burayaa ikisini karsılastırırzz bakalım:))
bacılarım ben turplu su yumurta karışımını 3 gün saklama gafletinde bulundum, kokusu dünyaları aldı ben de kötü oldu diye attım :S atmasam olur muyduki gene? ya da yumurtasız halini mi muhafaza ediyorsunuz siz sadece??
bacılarım ben turplu su yumurta karışımını 3 gün saklama gafletinde bulundum, kokusu dünyaları aldı ben de kötü oldu diye attım :S atmasam olur muyduki gene? ya da yumurtasız halini mi muhafaza ediyorsunuz siz sadece??
çek canım çek bekliyorum resmini..yerimseniben
olsun dışarı cıkınca yaparsın sende ..kaydirigubbakcemile3
karşılaştırırız canım resimlerini ne demek hemde büyük bi heyecanla..
bakalım bende koyayım yarın resmimi ne kadar fark etmiş bakalım tamam mı canım
Sevgiler canım..a.s.:dilcikar:
tamam cnm ozmnn süper bende heycanla bekliorumm resminii inşş dahada uzamıştr a.s
böyleliklee bnde daha bi gaza gelirmmm:teytey:
bende yarınn cekiorumm ozmnn bikaç hafta snra bakarız artıkk darısı başımaa
sevgiler tatlimm yeniden cookk tesekkür ediorummm a.s.