- 19 Mart 2007
- 3.207
- 24
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
arkadaşlar bişey sorucam.bu 2.yapışım turplusuyu.ama 2 saat bekledikten sonra saçımı yıkayacağım vakit yani saçlarım keçe gibi oluyor.normalmi sizce?yumurta sarısındanmı acaba_yoksa bibendemi böyle sorun var szinde böyle oluyormu.ama yıkadıktan ve hattaa kuruduktan sonra süper oluyor.
şuan kafam sarılı bir şekild size yazıyorum
bu 2. yapışım açlarım eskiye göre daha hacimli
ama zahmetli yaaa umarım vazcaymam
uzayıp uzamadığını anlamadım belki 3. 4. uygulamadan sonra farkederim
hatun kızlar, başıma ne geldi biliyor musunuz....sular kesildi demiştim ya, hala saçım yumurtalı ve turplu.....ve kokmaya başladım ben....Allahtan kocam evde yok......kesilmiyor diye de bir kenara su ayırmamıştım......Allah sen bilirsin yarabbi....bu kadar saat beklettikten sonra zaten kendiliğinden uzar, bir daha da yapmama gerek kalmaz galiba....
kızlar yine turplu suyumu yaptım kafamda şimdi bekliyorum gamyoncuiremsu
aksatmadan yapıyorum maşallah bana :dance:
aklıma bişi geldi yumurtanın beyazını da turplu sudan sonra saç bakım yağları ile karıştırıp yapcam
annem kızıo zaten yumurtalar senin yüzünden bitiyo diye :çok üzgünüm:
yemiyosun kafana sürüyorsun beyazı da boşa gidiyo diyo :bbo:
bende bakım yağlarımın arasına beyazı koymaya karar verdim kötükedihüso
iyi olursa sizlerle paylaşırım :1hug:
hatun kızlar, başıma ne geldi biliyor musunuz....sular kesildi demiştim ya, hala saçım yumurtalı ve turplu.....ve kokmaya başladım ben....Allahtan kocam evde yok......kesilmiyor diye de bir kenara su ayırmamıştım......Allah sen bilirsin yarabbi....bu kadar saat beklettikten sonra zaten kendiliğinden uzar, bir daha da yapmama gerek kalmaz galiba....
kızlar aradaki farkı göstermek için foto koyuyorum
sizce uzama olmuşmu :uhm:
turplu suyu uzun süre oldu kullanalı önceki ve sonraki fotolar koyacağım yerimseniben
lütfen alıntı yapmayalım kızlar çok fark yokki gibi geldi bana sizce nasıl dipten anlaşılıyormu CADIARZU
aa sende mi duydun bişeyi bikaç yerden duyunca ona inancım artıyor yapalım bakalım nolcak.kahvekolik bunu ben geçen sene öğrenmiştim bursanın ünlü kuaförlerinden biri arkadasıma söylemiş aklına geldikçe tırnaklarını birbirini sürt saçların daha sık olur kendini toparlar demiş duyduğumda pek inandırıcı gelmemişti hem turplu suyu hemde onu birlikte yapmaya başlıyım bakalım nolcak
hülyalı burdan göründüğüne göre saçların uzamış canım
canım ben pek fark göremedim :çok üzgünüm: ama sanki 1-2 cm uzamış gibi..
keşke ikisinide üstten ya da aynı yerden cekseydin ozaman daha kesin konuşabilirdim..
devam etmeni bekliyorum paylaşımına umarım seninde uzayacak..:Saruboceq:
kahvekoliğimm sen neler biliyorsun ya sürteyim bende vallahi bakalım ne zararı olcak ..Şeniz
sanırım iki foto arasında 3hafta falan vardı :çok üzgünüm:
ama turplu su olmasa o kadar da uzamazdı senağlama
yorumlar için tşkler kıslar
durmak yok,devam etcem hihoyyyt
kıslar şimdiki saçım dediğimi çekeli bi hafta olmuş günler ne çabuk geçio :1shok: onun için az önce çektim tazecik hihoyyyt
ama kendim çekince tam olmuo böle bişi oldu bakalım bi hafta daha geçmiş saçı nasıl farketcekmisinis :uhm:
biliorum fazla abarttım ama napim saçım uzasın istiorum ve kendim anlayamıorum işte :çok üzgünüm:
buda az önceki çekim