Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

şuan kafam sarılı bir şekild size yazıyorum
bu 2. yapışım açlarım eskiye göre daha hacimli
ama zahmetli yaaa umarım vazcaymam
uzayıp uzamadığını anlamadım belki 3. 4. uygulamadan sonra farkederim

aynen canım sebebi yumurta ben bikere sadece yumurta maskesi yapmıştım taşa dönmüştü saçlarım ama yıkayınca olan yumuşaklıgı daha hiç bi yerde görmemiştim aynen devam et sonuclarını paylaş bizlerle canımm..hihoyyyt

vazcayma canım ...hele işine yarıyorsa..yerimseniben
bende 3 üncü uygulamadan sonra anlamıştım uzadıgını..mirmirmirmir

hatun kızlar, başıma ne geldi biliyor musunuz....sular kesildi demiştim ya, hala saçım yumurtalı ve turplu.....ve kokmaya başladım ben....Allahtan kocam evde yok......kesilmiyor diye de bir kenara su ayırmamıştım......Allah sen bilirsin yarabbi....bu kadar saat beklettikten sonra zaten kendiliğinden uzar, bir daha da yapmama gerek kalmaz galiba....

canım vardır bi hayır ...yerimseniben

hehhe benim annemde saçına demez de kafana der. yumurtalarımı bitirdin diyoo :roflol:

hatın gız süperr :roflol:kaç saat oldu totalde?

kaydirigubbakcemile2 selammm kızlar ewet gerçkten faydası oluyor dün yaptım ama ben 1 saat bekledim yarın tekrar yapıcam bu sefer kuruyuncaya kadar beklemeyi düşünüyorum... annem de sürekli küstürdün saçlarını uzamıyo diye ne güzelde destek oluyor bana :çok üzgünüm:

aklıma gelmişken bişey yazıcam kızlar bende saçını pek uzatamayanlardanım. kullanmadığım yağ ve turp kalmadı. geçen derya baykal'ın programına ikbal gürpınar çıkmış. ojesiz iki elinizin tırnaklarını birbirine sürterseniz saçlarınız çabuk uzar demş. sanırım oradan geçen sinirler saçı etkiliyormuş. aklıma geldikçe yapıyorum. bir de saç sefadan tırnak cefadan uzar derler eskiler. yada olumsuz düşünmekten mi uzamıyor bilmiyorum, düşünce gücüne inanmaya başlayan biri olarak saçım uzuyor uzuyor diycem bundan sonra. saçım uzuyor uzuyor uzuyor...

Son düzenleme:
kızlar aradaki farkı göstermek için foto koyuyorum
sizce uzama olmuşmu :uhm:
turplu suyu uzun süre oldu kullanalı önceki ve sonraki fotolar koyacağım yerimseniben

lütfen alıntı yapmayalım kızlar çok fark yokki gibi geldi bana sizce nasıl dipten anlaşılıyormu CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:

bence uzamış ama 1 yada 2 cm falan. iyice inceledim uzamış. ne kadar önce çekildi 1.resim?

canım ben pek fark göremedim :çok üzgünüm: ama sanki 1-2 cm uzamış gibi..
keşke ikisinide üstten ya da aynı yerden cekseydin ozaman daha kesin konuşabilirdim..
devam etmeni bekliyorum paylaşımına umarım seninde uzayacak..:Saruboceq:

kahvekoliğimm sen neler biliyorsun ya sürteyim bende vallahi bakalım ne zararı olcak ..Şeniz

kahvekolik bunu ben geçen sene öğrenmiştim bursanın ünlü kuaförlerinden biri arkadasıma söylemiş aklına geldikçe tırnaklarını birbirini sürt saçların daha sık olur kendini toparlar demiş duyduğumda pek inandırıcı gelmemişti hem turplu suyu hemde onu birlikte yapmaya başlıyım bakalım nolcak
hülyalı burdan göründüğüne göre saçların uzamış canım

sanırım iki foto arasında 3hafta falan vardı :çok üzgünüm:
ama turplu su olmasa o kadar da uzamazdı senağlama
yorumlar için tşkler kıslar
durmak yok,devam etcem hihoyyyt

aa sende mi duydun bişeyi bikaç yerden duyunca ona inancım artıyor yapalım bakalım nolcak.

ben bilirim:jeyyar:

sanırım iki foto arasında 3hafta falan vardı :çok üzgünüm:
ama turplu su olmasa o kadar da uzamazdı senağlama
yorumlar için tşkler kıslar
durmak yok,devam etcem hihoyyyt

uzamış ben iyice inceledim iki fotonun çekiliş yeri birbirine benziyor. boyutları da aynı olsaydı çizerek karşılaştırabilirdik aslında. benimde geç uzuyor anlıyorum seni canım.:teselli:

kıslar şimdiki saçım dediğimi çekeli bi hafta olmuş günler ne çabuk geçio :1shok: onun için az önce çektim tazecik hihoyyyt
ama kendim çekince tam olmuo böle bişi oldu bakalım bi hafta daha geçmiş saçı nasıl farketcekmisinis :uhm:
biliorum fazla abarttım ama napim saçım uzasın istiorum ve kendim anlayamıorum işte :çok üzgünüm:
buda az önceki çekim

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bide uzamamış diyorsun yahu..:1closedeyes:
boyaların nerdeyse kulak hizasına inmiş en az 3 cmlik uzama var orda...
sen bize gönder biz söyleyelim en iyisi
sen uzamadıgını sanıp üzülme bosunaa..sengözlerimebaksanab

slm kızlar ya bende bu turplu suyu birazdan yapıcam ama emin olamıyorum aslında bütün yorumlar olumlu ama ne biliyim :s ben çam terebentin denedim saçlarım zaten dökülüodu iice dökülmeye başladı :s saçlarım aslına kızıldı ama çok yıprandığı için belli oluodu mecbur siyah yaptım ( bu turplu su yıpranmış saçlarada ii gelio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…